View Article

11

Olympia en hoofdtrainer Danny Mulder niet met elkaar door

Danny Mulder heeft aangegeven volgend seizoen niet door te gaan als hoofdtrainer van Olympia.
Belangrijkste reden is dat Danny op dit moment 7 dagen van de week als trainer/coach op het veld staat.
Dat ervaart hij als een zware belasting en dat wil hij terugbrengen.

Ondanks de goede samenwerking met de selectie, de overige stafleden en de club past een dienstverband met Olympia niet meer in zijn plannen. Olympia vindt dit jammer maar heeft begrip voor de beweegredenen van Danny.
Wij gaan er van uit dat trainer, overige staf en selectie er alles aan zullen doen om het seizoen succesvol af te sluiten. 

Ook keeperstrainer Korteweg Maris stopt aan einde van het seizoen.
Pascal Korteweg Maris heeft aangegeven volgend seizoen geen keeperstrainer meer zijn voor de keepers van seniorenselectie en O19 selectie. Voor Olympia is dit heel jammer. Pascal heeft de afgelopen jaren zeer goed gewerkt met de keepers en daardoor een grote bijdrage gehad aan de goede ontwikkeling van onze keepers en de resultaten van de selectieteams. Pascal vindt dat “het goed is dat er na 8 jaar een nieuw gezicht voor de keepers staat”. 

Olympia is Pascal veel dank verschuldigd voor zijn belangrijke bijdrage en wij bedanken hem voor zijn inzet de inspanningen de afgelopen jaren. Wij hopen dat hij betrokken blijft bij de training en coaching van een van onze jeugdteams.

Bestuur GC & FC Olympia
Plaats reactie

Only registered users may post comments.