View Article

27

Bar woensdag toch open

Sinds september 2019 is de bar op woensdagmiddag open dankzij de hulp van stagiaires van Praktijkschool GSG Het Segment. Aanstaande woensdagmiddag is het studiemiddag op school. In tegenstelling tot het bericht van vanmorgen: de bar is toch open met bezetting door de leerlingen. U bent dus van harte welkom!

In de voorjaarsvakantie (22 februari) is de bar op woensdagmiddag dicht omdat de leerlingen dan vrij zijn.

Heb je interesse om op woensdagmiddag (12.45 tot 15.30 uur of een deel daarvan) als vrijwilliger in de weken dat er geen scholieren zijn te helpen om de kantine open te houden? De meeste bezoekers van de kantine zijn ouders/verzorgers van onze jongste pupillen, vaak met jongere broertjes of zusjes. Of zou je het leuk vinden om ook begeleider te worden vanuit Olympia bij de barwerkzaamheden bij het Werk Ervarings Project (WEP)? Schiet ons dan eens aan op woensdagmiddag voor meer informatie en om mogelijkheden te bespreken.

Het WEP wordt vanuit Olympia begeleid door Gaby Dols, Hans Man in 't Veld, Dennis Sosef en Wilma Neefjes. Vanuit Praktijkschool GSG Het Segment komt een vaste vrijwilliger met de leerlingen mee: Olga Sutter. Afbeeldingen

  • Bar woensdag toch open
  • Bar woensdag toch open


Plaats reactie

Only registered users may post comments.