View Article

27

Wedstrijdsecretaris Jeugd gezocht

Onze Wedstrijdsecretaris Jeugd, Balder Sciarone, heeft aangegeven deze taak niet langer te vervullen. We zoeken om die reden met spoed naar 1 of 2 leden en/of ouders van leden, die deze taak op zich willen nemen. Wil je iets doen voor onze mooie vereniging, ben je flexibel, actiegericht en ben je communicatief en administratief vaardig? Dan is dit misschien iets voor jou! Voetbalkennis is niet nodig, dus is deze taak ook geschikt voor niet-voetballers. 

Het wedstrijdsecretariaat is er voor het coördineren en inplannen van een optimale veld- en kleedkamerbezetting voor de beker- en competitiewedstrijden van de jeugdteams. Zodat de door de KNVB aan onze club toegewezen thuiswedstrijden gespeeld kunnen worden.

De wedstrijdsecretaris zorgt o.a. voor: 

  • De wedstrijdplanning en dat elk thuis spelend team kleedruimte heeft en een veld krijgt toegewezen; 
  • Het afhandelen van verzoeken voor herindeling, indien een team niet goed ingedeeld blijkt;
  • Nagaan of aanvragen voor oefenwedstrijden haalbaar zijn qua veld en tijd; indien accoord, het inplannen. Dit uiteraard in samenwerking met de leeftijdcoördinatoren of leiders/trainers. De wedstrijdsecretaris regelt deze wedstrijden miet zelf! 
  • Informeren van coördinatoren en kantine over de wedstrijdplanning en wijzigingen; 
  • Controle en checks op de digitale wedstrijdformulieren. Dat wil zeggen of de uitslagen van alle thuiswedstrijden na een speeldag/weekend door de spelbegeleiders en scheidsrechters zijn doorgegeven aan de KNVB; 
  • Regelen van verplaatsing en/of inhalen van wedstrijden indien nodig en mogelijk;
  • Coördinatie van afgelastingen en herindeling programma bij deel-afgelastingen; 
  • Geïnformeerd blijven over wijzigingen in reglementen en procedures op het gebied van wedstrijdzaken en het direct informeren van belanghebbenden binnen de vereniging hierover. 

De Wedstrijdsecretaris Jeugd fungeert als vraagbaak voor de wedstrijdzaken (procedures en regels) Jeugd en maakt tevens deel uit van de Jeugdcommissie. De administratieve werkzaamheden gebeuren voornamelijk in SportLink, het computerprogramma waarin alle wedstrijden worden gepland. Vanzelfsprekend helpen we jou om daarmee te kunnen werken. Gemiddeld zul je twee uur per week bezig zijn met deze taak. Het is vooral belangrijk dat je bereid bent om regelmatig je mail te checken, zodat je snel kunt reageren als er een beroep op je wordt gedaan. 

DUS: wil je iets doen voor Olympia en ben je flexibel, actiegericht en communicatief en administratief vaardig, dan komen we graag met je in gesprek! Heb je zelf interesse, weet je iemand voor deze functie, of wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met Esther van Zutphen,  e-mail: manager_pupillen@gcfc-olympia.nl, of met Marie-Christine Reusken, e-mail voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl

Marie-Christine Reusken, voorzitter Jeugdcommissie
Plaats reactie

Only registered users may post comments.