View Article

30

Vernieuwing bij technische staf Jeugd

De Jeugdcommissie is blij dat de samenwerking met Hoofd Jeugdopleiding Jan Chris Kuipers in het seizoen 2020/2021 kan worden voortgezet. Dit zorgt voor continuïteit in onze jeugdopleiding, waarin de ontwikkeling van individuele spelers en met plezier voetballen centraal staan. 

Eddy Souisay zal na dit seizoen niet langer de rol van Technisch Jeugdcoördinator vervullen. Vanuit Olympia willen we deze rol anders  invullen dan nu gebeurt. Eddy heeft als Technisch Jeugdcoördinator (TJC) met enthousiasme veel jeugdspelers en hun leiders/coaches ondersteund bij de wekelijkse trainingen. En dat blijft hij doen tot eind van dit seizoen. Mogelijk dat Eddy zijn kennis en ervaring voor Olympia in wil blijven zetten als trainer. Op deze  plaats willen we Eddy alvast bedanken voor zijn jarenlange inzet als TJC voor de Olympia-jeugd.  Aan het eind van het seizoen zullen we daar op een passend moment zeker nog bij stilstaan. 

 

Olympia gaat op zoek naar een Technisch Jeugdcoördinator (TJC) die op maandag en woensdag de wekelijkse trainingen coördineert van zowel pupillen als junioren. En die met enige regelmaat op zaterdag bij wedstrijden kan komen kijken.Een TJC die kan organiseren en met plezier en gemak communiceert met jeugdspelers en die trainers en stagiaires met raad en daad bijstaat. 

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.