View Article

30

Vacature Technisch Jeugd Coördinator

Wij zoeken voor het nieuwe seizoen een enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator.

ONTWIKKELING CENTRAAL
GC&FC Olympia uit Gouda is een vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling.

ENTHOUSIASME & VOETBALINHOUD
We zijn op zoek naar een zelfstandige enthousiaste technisch coördinator met voetbalinhoud, die kan organiseren, die met plezier & gemak communiceert met kinderen van 6 t/m 18 jaar en graag trainers en stagiares ondersteunt met raad en daad. Daarbij staan ontwikkeling & PLEZIER voorop.

Samen met Hoofd Jeugdopleiding vorm je de technische leiding bij de jeugd van de vereniging. Affiniteit met techniektraining is een pré. Je hebt een sportopleiding gedaan of minimaal KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillen en junioren.

WANNEER?
Op maandag van ongeveer 15.30 tot 21.30 uur
Op woensdag van ongeveer 13.30 tot 21.30 uur
Belangrijk om ook op zaterdagen bij de wedstrijden je gezicht regelmatig te laten zien.
Totaal ongeveer 15 uur per week.

PRIMA VERGOEDING
GC&FC Olympia is een vereniging met een rijke historie sinds 1886 en een goede organisatie. Je ontvangt een prima vergoeding en er zijn volop opleidingsmogelijkheden en -kansen om je verder te ontwikkelen als trainer en coördinator.

WELKOM
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl
gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.Plaats reactie

Only registered users may post comments.