View Article

10

Schoolvoetbaltoernooi - gratis clinics

In april zijn de voorrondes voor het jaarlijkse Goudse schoolvoetbalternooi. Je kunt, met teamgenoten van school, je weer super voorbereiden op het toernooi bij Olympia. Er zijn twee gratis clinics op vrijdagmiddag 20 en 27 maart van 17.30 tot 18.30 uur. Altijd een feestje, dus schrijf je snel in! Stuur een mail naar manager_pupillen@gcfc-olympia.nl met je naam, namen van teamgenoten als die mee komen, jullie groep en de naam van de school. 

Deze week worden alle Goudse basisscholen door Sport.Gouda uitgenodigd voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Het toernooi wordt gespeeld bij 5 Goudse voetbalverenigingen. Natuurlijk dus ook bij Olympia.  Zodra de poule-indelingen bekend zijn, publiceren we ze op deze website. 

Op 1 april is de eerste voorronde (wordt niet bij Olympia gespeeld). Op woensdagmiddag 15 april zullen meidenteams uit groepen 7/8 en jongens/gemengde teams uit groepen 5/6 bij Olympia hun voorronde spelen. 

En op woensdagmiddag 13 mei zijn wij gastlocatie voor de Goudse finale voor de teams van groepen 5/6! 

 

Contactpersonen bij Olympia voor het schoolvoetbaltoernooi: Esther van Zutphen en Wilma Neefjes

Contactpersonen Sport.Gouda: Jelle Melkert (overkoepelende organisatie) en Esther van Leeuwen-Remmerswaal (vertegenwoordiger bij Olympia)

 

Foto's: groep van de clinic in 2019 en de "Esthers" van de organisatieAfbeeldingen

  • Schoolvoetbaltoernooi - gratis clinics
  • Schoolvoetbaltoernooi - gratis clinics
  • Schoolvoetbaltoernooi - gratis clinics


Plaats reactie

Only registered users may post comments.