View Article

12

Gezocht: nieuwe leden toernooicommissie

De GC&FC Olympia jeugdtoernooicommissie organiseert 3 à 4 pupillentoernooien (VBS t/m 013) per jaar voor haar eigen teams en voetbalclubs uit de regio. De werkzaamheden van de toernooicommissie bestaan o.a. uit het werven van teams uit de regio, opstellen van een draaiboek, werven van sponsoren, zorg dragen voor juiste communicatie (programmaboekje, website, ed), regelen van vrijwilligers en het aanspreekpunt op de toernooidagen. 

We zijn nu met een gezellige groep van 5 vaste commissieleden (Gert van Leeuwen, Eddie Rouwendal, Esther van Zutphen, André Flach, Sandra Mourik). We hebben inmiddels al een seizoen ervaring met elkaar, maar kunnen uitbreiding van 1 of 2 extra commissieleden goed gebruiken.

Het is mooi als je bekend bent met voetbalclubs uit de regio, of dat je wat commerciële contacten hebt voor het werven van sponsoren. Maar het is geen must! We vinden het vooral fijn als je bereid bent mee te werken tijdens de voorbereidende taken en op de toernooidagen.

We hebben zo’n 5 vergaderingen per jaar. Tijdens deze vergaderingen verdelen we onderling de diverse actiepunten. Dit kost je een paar uurtjes per maand. Daarnaast ben je natuurlijk op de toernooidagen aanwezig.
Als lid van de toernooicommissie heb je bovendien direct je verplichte vrijwilligerstaak verricht.

Word jij ons nieuwe toernooicommissie lid? Heb je interesse of vragen, stel ze gerust aan Esther van Zutphen (manager_pupillen@gcfc-olympia.nl) of aan één van de andere commissieleden.

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.