View Article

12

Trainer gezocht voor onze O13-1 seizoen '20/'21

Voor ons O13 1 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en communicatieve trainer voor komend seizoen. We zijn we op zoek naar een trainer met een aantal jaren ervaring, die onze talentvolle spelers begeleidt in de stap naar 11v11 spelen. Zowel op het vlak van tactiek, mentaliteit als samenwerken. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. Deze groep speelt nu 8v8 op hoofdklasse-niveau. Ze trainen op dinsdag en donderdag van 17.15 tot 18.30 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

ONTWIKKELING CENTRAAL
GC&FC Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. Vanuit samen-werken zijn we aardig op weg om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren, die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is het spelen van verzorgd & avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

STEVIG & SOCIAAL VAARDIG
We zijn we op zoek naar een trainer met een aantal jaren ervaring, die onze talentvolle spelers begeleidt in de stap naar 11v11 spelen. Zowel op het vlak van tactiek, mentaliteit als samen-werken. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald.
Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. 
Deze groep speelt nu 8v8 op hoofdklasse-niveau.
Ze trainen op dinsdag en donderdag van 17.15 tot 18.30 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

VOLOP MOGELIJKHEDEN
Olympia is een vereniging met een rijke historie sinds 1886 en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

WELKOM
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl
gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.


Plaats reactie

Only registered users may post comments.