View Article

21

Heb jij kopij voor de nieuwsbrief?

Na de voorjaarsvakantie, na 1 maart, komt de volgende nieuwsbrief uit. Heb jij een leuke foto, een grappige anekdote, een nieuwtje, een belangrijke mededeling, etc. die je graag via de nieuwsbrief zou willen delen met Olympianen? Stuur het dan z.s.m. op naar redactie Olympia. Bedankt al vast voor je bijdrage!

 

In de volgende nieuwsbrief interviews de nieuwe drager van de 70-jaar speld Bert Keij en onderhoudsman Hans Stein, tientallen jaren geleden voor het eerst actief voor de club. En nu nog. Een derde interview met een andere vrijwilligersveteraan Henny van Os, samen met zijn vrouw Sjaan en zoon Frank, is in de maak. 

We kijken terug op de speldendrager-bijeenkomst van januari. Balder vertelt namens Winterkampioen JO12-3 over hun aanloop naar het kampioenschap. Er worden tal van activiteiten aangekondigd zoals op 18 maart a.s. Begroetingsdag in Gouda Noord waarbij ook Olympia weer actief is. En Max blikt terug op de rugby clinic van 15-1 en 14-1. 

Fijne vakantie voor wie de komende week vrij heeft! Tot binnenkort!

 

De laatste nieuwsbrief verscheen in december 2019. Je kunt eerder verschenen digitale nieuwsbrieven vinden op: gcfc-olympia.nl/Olympiaan
Plaats reactie

Only registered users may post comments.