View Article

08

De Joh. Rond-schaal

Zo'n 20 jaar (vanaf 1965) werd jaarlijks door het bestuur aan een commissielid die zich bijzonder verdienstelijk voor Olympia had gemaakt de Joh. Rondschaal uitgereikt. Bestuurslid, de heer J. Rond, had bij zijn aftreden een schaal voor dit doel beschikbaar gesteld. Afgelopen woensdagmiddag kwam met de WEP-stage voor leerlingen van Praktijkschool GSG Het Segment eenmalig vrijwilliger Rob Rabelink mee vanuit school. Hij was al lang niet meer bij Olympia geweest. Hij heeft in de jaren 80 de schaal gehad voor zijn inzet in de pupillencommissie. Voor ons archief heeft hij zijn schaal (zie foto) terug geschonken. 

In de nieuwsbrief van maart, die deze week per e-mail aan alle leden is verstuurd, staat een verslag van de speldendragers-bijeenkomst van januari. Daarin een stukje Olympia geschiedenis van Olympianen, die veelal tientallen jaren actief zijn geweest of nog zijn voor de club.

 

Het volledige verslag waarin alle nieuwe speldendragers aan bod komen vind je hier: Nieuwsbrief Speldendragers 2020.pdf

Heb je de nieuwsbrief van maart niet ontvangen? Klik hier voor het pdf bestand: olympia nieuwsbrief maart 2020.pdf of ga naar website Olympia / Olympiaan

Foto in de bijlage: voor het oude clubhuis de commissie pupillen (uit archief R. Rabelink; 1984)Afbeeldingen

  • De Joh. Rond-schaal
  • De Joh. Rond-schaal


Plaats reactie

Only registered users may post comments.