View Article

12

Nieuwe lichting gediplomeerde verenigingsscheidsrechters

Afgelopen woensdag, 11 maart, zijn Julia Borst, Jorrit Sprong, Tygo Spijkerman, Max de Bruin, Tom Roeloffs, Paul Groenendijk en onze scheidsrechtercoördinator jeugd Cyriel de Jong gestart met de KNVB opleiding verenigingsscheidsrechter. Olympia is gastlocatie; er zijn ook deelnemers vanuit andere verenigingen uit de omgeving. Cursus leider vanuit de KNVB is Laurens Gerrets. Allemaal heel veel succes!


De volgende cursusavond is op woensdagavond 8 april. Als er niet vanwege maatregelen rond het coronavirus geschoven met data moet gaan worden.

Wil jij ook wedstrijden voor Olympia fluiten of ben je een ervaren scheidsrechter en wil je startende scheidsrechters bij Olympia helpen begeleiden? Neem dan contact op met Cyriel de Jong: scheidsrechters_jeugd@gcfc-olympia.nl

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! Bij Olympia worden alle wedstrijden vanaf O11 door verenigingsscheidsrechters, vrijwilligers van de club, gefloten. Uitzonderingen zijn: competitie en bekerwedstrijden van O19-1, Zondag 1, 2 en 3 en Vrouwen 1 (A-categorie wedstrijden). De wedstrijden van O8 t/m O10 worden begeleid door spelbegeleiders, een ouder van het team.

Kom jij het team van enthousiaste Olympia scheidsrechters versterken?

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.