View Article

24

Ramon Hageraats nieuwe hoofdtrainer Olympia

Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Ramon Hageraats (foto) de nieuwe hoofdtrainer van Olympia. Hij volgt hiermee Danny Mulder op die aan het einde van het huidige seizoen afscheid neemt.

Hageraats (47) is woonachting in Wateringen en heeft ruime ervaring in het trainersvak. Vanaf 2007 is hij actief als hoofdtrainer bij de senioren. Hij was onder meer eindverantwoordelijke bij Be Fair en Esto en is daarmee dus bekend met de regio.

 

Dit seizoen is Hageraats werkzaam bij OSV uit Oud-Beijerland, waarmee hij op dit moment de eerste plaats bezet. Wij wensen Ramon enorm veel succes toe als hoofdtrainer van Olympia en kijken uit naar een prettige samenwerking. 

 

Olympia bereikte tevens overeenstemming met Bert van der Kaa als nieuwe keeperstrainer van de A-selectie. Bert is een goede bekende van de club en was eerder voor onze vereniging al actief als keeperstrainer, jeugdtrainer en trainer van de Olympia-vrouwen. Van der Kaa volgt Pascal Korteweg Maris op die na zeven seizoenen de tijd rijp achtte om het stokje over te dragen. We wensen Bert van der Kaa enorm veel succes toe in zijn functie.

 

Bestuur GC & FC Olympia

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.