View Article

25

UPDATE!! Olympia’s virtuele verjaardagfeest. Iedereen is welkom!

1886, het jaar dat in New York het Vrijheidsbeeld wordt onthuld. Coca-Cola voor het eerst te koop is. Geronimo zich overgeeft als leider van de Apaches en er een einde komt aan de Amerikaans-Indiaanse oorlog. Enricus Gerhardus Verkade de brood- en beschuitfabriek de Ruyter opricht. En in Londen een groepje arbeiders van de wapenfabriek gaat voetballen onder de naam Arsenal. Lang geleden dus.

 

Maar toch vallen deze gebeurtenissen volledig in het niet bij de oprichting van GC & FC Olympia in datzelfde jaar. De vereniging die we met elkaar al 135 jaar een warm hart toedragen. Een club die graag meer is dan een voetbalvereniging alleen en waarde hecht aan tradities. Eén daarvan is dat we ieder jaar met elkaar de verjaardag van onze vereniging vieren. Vorig jaar nog met een spetterend feest, voorafgegaan door de huldiging van de kampioensteams en een kraker tussen Olympia 1 en de allstars. Ook dit jaar waren er weer plannen om er een happening van te maken, totdat het Covid-virus alles on hold zette. 

Toch willen we de 134ste verjaardag van Olympia niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom nodigen we alle leden, donateurs, sponsoren, supporters en ouders uit op het virtuele verjaardagsfeest dat we zondag 31 mei van tussen 16:00 en 18:00 vieren. Via Zoom hebben we de mogelijkheid om samen het glas te heffen en er vooral voor te zorgen dat we elkaar kunnen “zien” en bij kunnen praten! Zoom is een programma waarmee je online deel kunt nemen aan vergaderingen en bijeenkomsten. Door mee te doen op een apparaat met microfoon en camera, is het mogelijk zelf actief deel te nemen aan gesprekken. Je mede-clubgenoten kunnen je dan zien en horen. Om te voorkomen dat we met z’n allen door elkaar praten, zijn er op 31 mei verschillende ruimtes beschikbaar om in kleinere groepen virtueel aan bijvoorbeeld de bar plaats te nemen of in de kleedkamers het seizoen door te nemen. De link naar de verschillende ruimtes zullen we op de dag zelf op de website plaatsen, maar spreek gerust vooraf met je team iets af en laat ons weten of we voor jullie een speciale ruimte moeten aanmaken! Doe dit uiterlijk op 30 mei via olympia135jaar@gmail.com  zodat we het tijdig in orde kunnen maken. Voor het deelnemen is het, door aanpassingen in het programma zelf, inmiddels noodzakelijk om het programma Zoom te installeren. Het programma is via diverse sites te downloaden. Door op de dag zelf op de linkjes te klikken kun je deelnemen en vrij door de virtuele ruimtes bewegen. Op 31 mei gaan we om 16:00 uur live met de opening door voorzitter Edo Neefjes en kunnen we met elkaar het 135-jarig bestaan vieren.

 

Houd de site en social media in de gaten voor updates. En deel dit bericht zo veel mogelijk. 


Agenda:

16:00 - 18:00 : Virtuele Bar is open!

16:00 : Opening door Edo Neefjes

16:00 - 16:40 : Virtuele Kleedkamer 07 is open

16:00 - 16:40 : Virtuele Kleedkamer 08 is open

16:00 - 16:40 : Virtuele Herentoilet is open

16:40 - 17:20 : Virtuele Kleedkamer 01 is open

16:40 - 17:20 : Virtuele Kleedkamer 03 is open

16:40 - 17:20 : Virtuele Damestoilet is open

17:20 - 18:00 : Virtuele Kleedkamer 02 is open

17:20 - 18:00 : Virtuele Kleedkamer 04 is open


Vergeet niet om een eigen ruimte aan te vragen voor 30 mei mochten jullie daar behoefte aan hebben!

 

Tot zondag!

 Reacties

gaby dols
# gaby dols
Sunday, May 31, 2020 10:19 AM
Leuk initiatief; van de partij
Uw eigen Avatar/foto gebruiken? Ga naar gravatar.com

Plaats reactie

Only registered users may post comments.