View Article

04

flits interview met woensdagmiddag trainer Lars Tennebroek

Dit seizoen is iedere woensdagmiddag van half een tot half vijf Lars Tennebroek op het veld bij Olympia te vinden. Ruim voor de eerste trainingen beginnen worden de oefeningen uitgezet en neemt hij met de trainers de trainingsvormen, die eerder die week per app zijn toegestuurd, door. Op het veld is hij tevens aanspreekpunt voor de trainers en spelers. Sinds de trainingen na corona zijn herstart, wordt er voor alle pupillenteams op woensdagmiddag gewerkt met een circuit van verschillende oefeningen. Ieder kwartier gaat er een fluitje en schuiven de teams met hun trainers door naar een volgende oefening. En sluit een volgend team aan of gaat een team naar huis. Komend en gaan via verschillende in-, resp. uitgang op het veld en via gescheiden loopstroken naar de hoofdingang. In het ballenhok, waar alle materialen zijn opgeslagen, mag sinds corona alleen de op dat moment technisch verantwoordelijke coördinator komen om zo veilig mogelijk te werken. Met handschoenen aan, zoals alle trainers.

Lars werkt voor Voetbaltrainingscentrum De Complete Techniek; 4 jaar als stagiaire en 2 jaar in dienst. Hij heeft de MBO opleiding sport en bewegen in Utrecht gevolgd. Destijds voetbalde hij zelf nog in Schoonhoven. Hij verzorgt dit seizoen ook trainingen op meerdere dagen bij Rohda ’76 in Bodegraven en geeft techniekcursussen bij Jodan Boys en Alphense Boys. Komend schooljaar start hij met de deeltijdopleiding leraar lichamelijke opvoeding (ALO) in Nijmegen. Met daarnaast een nog te vinden nieuwe baan, die daar qua tijd goed mee is te combineren. Brood op de plank voor de huur, etc.

Lars kijkt terug op een leuk seizoen bij Olympia. Vandaag, woensdag 3 juni, als ik hem kort spreek, kijkt Robin van Duin van achter het hek mee. Robin is dit seizoen trainer/coach van JO15-1. Komend seizoen (2020/2021) zal Robin de werkzaamheden op de woensdagmiddag van Lars overnemen. Daarnaast gaat hij twee teams trainen. Een nadere kennismaking met Robin volgt later.

Lars, dank voor het prettige gesprek en je inzet voor de pupillen! En Robin al vast heel veel succes voor het komend seizoen!

Foto homepage: links Robin, rechts Lars

Foto's hieronder van enkele trainers tijdens andere trainingsmomenten de laatste weken:

  • woensdag 11 mei eind van de middag trainers Hassan en Yoran. Yoran is op maandag- en woensdagmiddag vanuit de technische staf ook het aanspreekpunt voor o.m. de corona-veldbegeleiders 
  • vrijdag 22 mei bij clinic voor de leeftijd VBS trainer Mark Vollers
  • dinsdag 2 juni trainers (ook leerwerkplek als student sport&bewegen bij MBO Rijnland) Romeo Pieters, Thijmen Boogaard en Sebastiaan Groen met HJO Jan Chris Kuipers

Zie Facebook en Instagram voor meer foto's tijdens clinics etc.!Afbeeldingen

  • flits interview met woensdagmiddag trainer Lars Tennebroek
  • flits interview met woensdagmiddag trainer Lars Tennebroek
  • flits interview met woensdagmiddag trainer Lars Tennebroek
  • flits interview met woensdagmiddag trainer Lars Tennebroek


Plaats reactie

Only registered users may post comments.