View Article

05

Trainingsschema vanaf 8 juni ’20

De herstart van trainingen de afgelopen weken is goed verlopen. Mede dankzij de inzet van onze technische staf, trainers, veldbegeleiders en enthousiaste spelers. Dank daarvoor! Met deze aanpak gaan we ook in de periode 8 juni tot en met 2 juli bij Olympia trainen.

De versoepeling door het rijk en de gemeente vanaf 1 juni jl. geeft iets meer ruimte. Zo hoeft de jeugd van 13 tot en met 18 jaar niet langer 1,5 meter afstand te houden in de training. En is het mogelijk om onderling binnen de club partijen te spelen. De komende weken is er voor ieder jeugdteam minimaal 1x per week een training. Voor selectieteams O10, O11 en O12 zijn er twee trainingsmomenten. Bij de juniorenteams is de trainingstijd voor een aantal teams verruimd. Ga in het aangepaste trainingsschema na wat jouw trainingstijd is vanaf maandag 8 juni.

Het aangepaste trainingsschema (jeugd en senioren) vind je hier: Corona trainingsschema juni 2020 - website.pdf

In het belang van een ieders veiligheid blijft gelden dat alleen de mensen die voor de trainingen nodig zijn (trainers, spelers) toegang hebben tot het sportterrein. Toeschouwers zijn, helaas, nog niet welkom. Gedurende de trainingen zien een lid van onze technische staf en twee veldbegeleiders erop toe dat de afspraken worden nagekomen.

De belangrijkste afspraken vanwege corona in het kort: 
* Kom zoveel mogelijk zelf en op eigen gelegenheid naar Olympia. 
* Kom in sportkleding. De kleedkamers en clubgebouw zijn gesloten. 
* Kom niet eerder dan 10 minuten voor de start van je training; na de training ga je direct naar huis. 
* Neem een gevuld waterflesje mee van huis voor eigen gebruik. 
* In belang van ieders veiligheid: alleen trainers en leiders komen met hun handen aan de materialen; zij dragen daarom handschoenen. 
* Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt. Blijf ook thuis als iemand in jouw huis koorts of benauwdheidsklachten heeft of als iemand in jouw huis positief is getest op COVID-19

We wensen iedereen veel sportplezier de komende weken!

De JeugdcommissiePlaats reactie

Only registered users may post comments.