View Article

21

29 augustus speciale circuittraining voor O8 t/m O11 jeugd

Alle spelers en ouders van de O8, O9, O10 en O11 teams zijn op zaterdag 29 augustus hartelijk welkom voor een speciale circuittraining. We organiseren een training in 5 onderdelen waar naast voetballen, kennismaken met elkaar en afspraken maken in het team centraal staan. De leiders van de teams zijn op het veld bij hun team aanwezig. Voor ouders is er parallel een programma van een half uur, waarbij een leider voor de kennismaking even aanschuift. De rest van de tijd kun je bij de training van je kind gaan kijken. Het is belangrijk dat de teams zo compleet mogelijk zijn! Het is de aftrap van een mooi sportief seizoen met elkaar!

De O8 en O9 teams worden verwacht om 8.15 uur bij Olympia en sluiten af met een teamfoto (voor de presentatiegids) en groepsfoto met ook ouders om 9.45 uur.
De O10 en O11 teams worden verwacht om 9.45 uur bij Olympia. Om 11.15 uur sluit deze groep af met het maken van foto's. 

Zorg dat je je voetbalkleding (Olympia tenue) en voetbalschoenen al aan hebt en neem ook wat te drinken mee!

Je komst wordt zeer op prijs gesteld. Kun je helaas niet aanwezig zijn, meld je dan af en stuur een bericht naar manager pupillen Esther van Zutphen via coordinator_pupillen@gcfc-olympia.nl

Heel fijne zomervakantie!

Met  sportieve groet,

De jeugdcommissie, trainers en werkgroep sportiviteit en respect van GC&FC Olympia

 

Foto's in de bijlage: 

- voorbeeld van eerder gemaakte afspraken door spelers en ouders (NB handen geven kan voorlopig nog niet vanwege corona)

- teamafspraken maken in de kleedkamer in een eerdere editie. Dit seizoen doen we het voor het eerst als spelonderdeel buiten op het veld tijdens een circuittraining. Coronaproof. Afbeeldingen

  • 29 augustus speciale circuittraining voor O8 t/m O11 jeugd
  • 29 augustus speciale circuittraining voor O8 t/m O11 jeugd


Plaats reactie

Only registered users may post comments.