View Article

15

Webshop voor Olympia clubkleding

Vanaf dit seizoen kunt u Olympia clubkleding kopen in een webshop 100% Voetbal / clubcollectie. De link naar deze webshop staat op de homepage van onze website. Twijfelt u aan een maat, dan kunt u op afspraak komen passen op de club. Stuur voor het maken van een pasafspraak een mail naar secretaris@gcfc-olympia.nl

Afleveren kleding: de door u bestelde kleding wordt per post bij u afgeleverd zoals gebruikelijk bij een webshop. Er is één uitzondering: heeft u een bestelling uitstaan of bestelt u kleding vóór a.s. woensdag 19 augustus? Dan kunt u uw bestelling op vrijdagavond 21 augustus om 20.00 uur bij Olympia in het clubgebouw ophalen. De leverancier geeft de bestelling bij Olympia af, zodat spelers die zaterdag 22 augustus een wedstrijd hebben er zeker van kunnen zijn dat ze hun tenue hebben. Op vrijdag niet opgehaalde bestellingen worden alsnog per post naar u verstuurd. 

Commissie beheer Clubkleding 

Kleding bestellen

Vanaf dit seizoen kunt u Olympia clubkleding kopen in een webshop van 100% Voetbal. De link naar deze webshop staat op de homepage van onze website. 

Kleding passen

Twijfelt u aan een maat, dan kunt u op afspraak komen passen op de club. Stuur voor het maken van een pasafspraak graag een e-mail naar Gaby Dols van de Commissie beheer Clubkleding via: secretaris@gcfc-olympia.nl

Afleveren kleding

De door u bestelde kleding wordt per post bij u afgeleverd op het adres dat u bij de bestelling aangeeft. (zie voor 1 uitzondering tekst hier boven). U kunt ook kleding ophalen bij de winkel van 100% Voetbal in Wateringen. Het filiaal in Gouda is sinds het voorjaar van 2020 gesloten.

Mogelijke vergoeding kosten clubkleding jeugdleden jonger dan 18 jaar bij minimum inkomen

Via het kinderfonds van de Brede School Gouda kunt u als u moet rond komen van een minimum inkomen mogelijk een vergoeding krijgen voor de verplichte clubkleding als uw kind waarvoor u kleding koopt jonger dan 18 jaar is. Voor meer informatie over deze regeling, klik hier: Rotterdampas / Kinderfonds voor een toelichting op de Olympia website en hier  BS Gouda kinderfonds voor informatie op website van de Brede School Gouda. NB Een vergoeding voor clubkleding van Olympia valt niet onder het kindpakket op de Rotterdampas, maar is daarom mogelijk dus wel te vergoeden via het kinderfonds. 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.