View Article

01

Dringende vacatures: wedstrijdsecretaris

We zoeken bij Olympia per direct een wedstrijdsecretaris jeugd voor het seizoen 2020/2021. Als je handig bent met laptop of smartphone is het ongeveer 2 tot 4 uur werk per week tijdens voetbalseizoen, verspreid over alle dagen. Kan vanaf elke locatie worden gedaan. Deze vrijwilligersfunctie kan ook met 2 personen worden ingevuld. Zie onderstaande vacature omschrijving voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. 

Omdat er momenteel nog geen wedstrijdsecretaris is, worden er tot de positie is ingevuld GEEN oefenwedstrijden thuis bij Olympia georganiseerd. Alleen samen kunnen we de zaken bij onze club Olympia goed geregeld krijgen!  Alvast bedankt voor de reacties, Olympia bestuur.

Vacature: Wedstrijdsecretaris 

We zoeken 1 of 2 leden en/of ouders van leden voor het wedstrijdsecretariaat jeugd. Wil je iets doen voor onze club, ben je flexibel, actiegericht en handig met je laptop of computer? Dan is wedstrijdsecretaris misschien iets voor jou! Voetbalkennis is niet nodig, dus is deze taak ook geschikt voor niet-voetballers. Het is een taak die je alleen kunt doen; doe je het liever samen met iemand anders, dan is dat heel goed mogelijk. 

De wedstrijdsecretaris zorgt o.a. voor:

  • De wedstrijdplanning (met behulp van Sportlink) en het inplannen van kleedruimte en velden;
  • Het afhandelen van verzoeken voor herindeling, indien een team niet goed ingedeeld blijkt;
  • Het afhandelen van verzoeken voor oefenwedstrijden in samenwerking met de leeftijd-coördinatoren. (NB De wedstrijdsecretaris regelt oefenwedstrijden niet zelf.)
  • Informeren van coördinatoren, ontvangst en kantine over de wedstrijdplanning en wijzigingen.
  • Regelen van verplaatsing en/of inhalen van wedstrijden indien nodig en mogelijk.
  • Coördinatie van afgelastingen en herindeling programma bij deel-afgelastingen.

Via de KNVB blijf je geïnformeerd over wijzigingen op het gebied van wedstrijdzaken en informeer je belanghebbenden hierover.

Als wedstrijdsecretaris Jeugd ben je vraagbaak voor wedstrijdzaken Jeugd en ben je lid van de Jeugdcommissie. De administratieve werkzaamheden gebeuren voornamelijk in SportLink, het computerprogramma waarin de KNVB de wedstrijden plant. Vanzelfsprekend helpen we jou om daarmee te kunnen werken. Gemiddeld vraagt dit enkele uren per week; op tijd en plaats die jou uitkomen. Het is vooral belangrijk dat je bereid bent om regelmatig je mail te checken, zodat je snel kunt reageren als er een beroep op je wordt gedaan.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neemt dan contact op met Esther van Zutphen,  manager_pupillen@gcfc-olympia.nl of met Marie-Christine Reusken,  voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl We gaan graag met je in gesprek.

-----------------------

NB Ook voor de zondag seniorenteams wordt nog een wedstrijdsecretaris gezocht. Liefst "een nieuwe Henny", die dus ook andere taken oppakt naast het wedstrijdsecretariaat rond oefenwedstrijden. Meer informatie kun je krijgen bij Aad Dols: a3dols@gmail.com
Plaats reactie

Only registered users may post comments.