View Article

29

Update Corona 11.1 Geen publiek langs de lijn

De Corona-maatregelen van het kabinet hebben, helaas, ook gevolgen voor onze voetbalactiviteiten. Per vandaag is de kantine (de bar) gesloten. Tot nader order zijn er geen vergaderingen in het clubhuis mogelijk. Onze technische staf kan gebruikmaken van de ontvangstruimte. Dit blijft op wedstrijddagen ook de plek waar teams zich melden en van waaruit de spelers worden voorzien van limonade of thee.


Helaas mogen we de komende drie weken ook geen toeschouwers toelaten op het Olympia-terrein. Niet bij trainingen, niet bij wedstrijden en niet bij andere activiteiten. Het terrein is wel toegankelijk voor trainers, coaches, scheidsrechters, spelbegeleiders en dienstdoende vrijwilligers gedurende de tijd dat zij een training verzorgen en/of een wedstrijd begeleiden. Bij thuiswedstrijden gaan we uit van max. 2 personen begeleiding voor de pupillenteams t/m O12; voor de teams O13 tot en met O19 bestaat de teambegeleiding thuis uit max. 3 personen (inclusief de ‘vlagger’). 

Uitwedstrijden
We rekenen op de medewerking van ouders en verzorgers om het vervoer van jeugdspelers naar uitwedstrijden samen te regelen. De rijksoverheid heeft aangegeven dat ouders die nodig zijn om te rijden voor een uitwedstrijd, gerekend worden tot begeleiding van een team. Zij mogen de wedstrijd van het betreffende team / hun kind dan bekijken. Let op: wanneer verenigingen zelf aanvullende maatregelen treffen, kan het zijn dat u als ouder toch niet wordt toegelaten. Wij vragen u de regels van ontvangende clubs te respecteren.

Kleedkamergebruik
Het kleedkamergebruik blijft bij Olympia zoals de afgelopen weken. Voor teams t/m O13 zijn er geen kleedkamers beschikbaar. Teams 014 t/m O17 krijgen 1 kleedkamer toegewezen. Voor O19 teams en senioren geldt dat voor hen 1 kleedkamer beschikbaar is, waarin max. 6 personen tegelijk aanwezig kunnen zijn. Zij moeten in ‘shifts’ omkleden. Het is niet toegestaan om na afloop van een training of wedstrijd in de kleedkamer(s) ‘na te blijven’ en/of consumpties te gebruiken. Na afloop van een training of wedstrijd ga je zo snel mogelijk naar huis.

Mochten er de komende dagen nog aanvullende maatregelen nodig zijn, dan zullen we daarover opnieuw berichten.

Het bestuur / Jeugdcommissie
Plaats reactie

Only registered users may post comments.