View Article

20

Rick Kraaijeveld (B2) is weer aan de beterende hand

De schrik zat er goed in afgelopen zaterdag. Rick Kraaijeveld speelde met zijn team Olympia B2 in Lopik tegen Cabauw B1 en kwam tijdens deze wedstrijd ongelukkig in botsing met een tegenstander. Rick bleef na deze botsing op de grond liggen en bleek slecht aanspreekbaar voor de betrokkenen op het veld. Hij werd later die middag met de ambulance naar het ziekenhuis gereden om daar uitgebreid onderzocht te worden. Onderzoek wees uit dat Rick een flinke opdonder gehad heeft, maar gelukkig kwamen de artsen geen blijvende schade tegen.

Dit alles was voor Olympiaantje reden om woensdagavond samen met Paul Spijkerman en trainer Tjerk Rook een bezoek te brengen aan Rick in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Rick is al jaren fan van Sparta Rotterdam en als verrassing werd hem een Sparta-shirt met handtekeningen van de Sparta 1 spelers overhandigd.
 

Rick maakt stappen in zijn herstel en het bezoek van Olympiaantje heeft hem zichtbaar goed gedaan.  Het gaat steeds beter en we hopen dan ook met zijn allen dat Rick weer snel opknapt!

(op de foto vlnr: vader Paul, Olympiaantje en Rik)

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.