View Article

21

Spelregelavond met Dennis Higler bij Olympia

Dennis Higler, scheidsrechter in de eredivisie, is maandag 20 januari 2014 te gast bij Olympia. Op uitnodiging van het  jeugd-scheidsrechtersbegeleidingsteam zal hij namens de KNVB een voorlichting geven over de belangrijkste spelregels en nieuwste ontwikkelingen in de arbitrage. Een ieder is deze avond vanaf 19:00 uur welkom, het programma start om 19:30 uur en zal duren tot 22:00 uur.

Regels zijn een essentieel onderdeel van elke sport. Het zijn afspraken die je met elkaar maakt om het spel goed te laten verlopen. Het kennen van die spelregels is belangrijk voor iedereen die deelneemt aan het voetbal:

- spelers
- trainer/coaches
- (assistent) scheidsrechters
- ouders/toeschouwers

Volgend seizoen stelt de KNVB als maatregel tegen geweld en vóór sportiviteit, verplicht dat B-junioren, die het seizoen daarop naar de A gaan, een spelregelbewijs halen. 

Alle begeleiding en spelers van voetbalteams van Olympia zijn van harte welkom op deze avond. Maar zeker voor scheidsrechters, die hun kennis willen opfrissen, ouders/spelers die regelmatig vlaggen, startende scheidsrechters, coaches/trainers van junioren- en seniorenteams en junioren, die volgend seizoen hun spelregelbewijs moeten gaan halen, is dit een zeer interessante avond.

Tot ziens dus op maandag 20 januari!
Plaats reactie

Only registered users may post comments.