View Article

24

Langs de Lijn - deel 8

De 8e editie van Langs de Lijn, waar zat te vertellen is, zeker na de drukke dag bij Olympia gisteren! 

Wat een mooie, grotendeels droge en bovenal geslaagde dag met de diverse activiteiten op het complex. De 1e Pupil van de Week bij de Dames, Senna dank voor je support! De onthulling van het Normen en Waarden bord bij de ingang van het complex, de rondleidingen door de nieuwbouw, de uitslag van de Grote Club Actie, de 4 tegen 4 tussen de kleinste spelertjes van Olympia en Donk en diezelfde pupillen die aan de hand van de 1e elftalspelers het veld op mochten voor de wedstrijd Olympia-Donk. Tel daar de overwinningen van de dames, het 5e, 2e en 1e elftal bij op en het zaterdag behaalde Kampioenschap van de E8 en het was weer een prachtweekend! Foto's van de diverse activiteiten volgen z.s.m. op de Facebookpagina van Olympia

De evenementenkalender op de website is weer in gebruik genomen! We proberen deze zoveel mogelijk bij te houden, meer info hierover binnenkort in een apart bericht! De kalender is aan de rechterkant van de website te vinden. 

A.s. zaterdag 29 maart startende D-pupillen met het digitale wedstrijdformulier. De C, B en A teams volgen de weken daarna. Vrijdag 14 maart verzorgde Rob van de Gaag een informatieavond over hoe het formulier in te vullen. Via de coördinatoren kunnen de leiders een toegangscode voor Sportlink opvragen. 

Over de D-pupillen gesproken; De D6 verdiende zijn eerste punt zaterdag, en niet zomaar even.. In de 2e helft wisten ze een 2-6 achterstand (!) om te buigen naar een gelijkspel, 6-6! Bijna werd het in de slotseconden nog 7-6, maar helaas lukte dat net niet. 

Aangezien Olympia 2 (zon) aankomend weekend vrij is, wordt er a.s. donderdag een oefenwedstrijd gespeeld uit bij en tegen Haastrecht, aanvang 20:00 uur. Het 1e elftal van Olympia speelt a.s. zondag de gestaakte competitiewedstrijd bij DRL uit, waarna men de wedstrijd afmaakt als oefenwedstrijd. Aanvang van deze wedstrijd is 14:00 uur. 

Het zijn soms rommelige weken qua wedstrijden met soms een lange zaterdag waarop de laatste wedstrijden om 16.15 uur starten voor de jeugd. Meerdere teams spelen twee weken achter elkaar geen competitiewedstrijd. Volgens de voorlopige planning van de KNVB is er een volledig competitieprogramma in het tweede weekend (3 mei) van de meivakantie.

Op woensdagmiddag 2 en 9 april zijn er tussen 13.00 en 17.00 uur op twee velden wedstrijden voor het schoolvoetbal bij Olympia. Onze eigen scheidsrechters fluiten een groot deel van deze wedstrijden. Er zijn dit jaar jongens- maar ook veel meisjesteams.

Tot zover deze extra lange Langs de Lijn! Ook wat leuks te vermelden, moeten we iets in de gaten houden of zit er iets te gebeuren wat aandacht verdient? Mail gerust; redactie@gcfc-olympia.nl ! Tot de volgende editie... 
Afbeeldingen

  • Langs de Lijn - deel 8
  • Langs de Lijn - deel 8
  • Langs de Lijn - deel 8
  • Langs de Lijn - deel 8
  • Langs de Lijn - deel 8
  • Langs de Lijn - deel 8
  • Langs de Lijn - deel 8


Plaats reactie

Only registered users may post comments.