View Article

28

Langs de Lijn - deel 11

Een nieuwe Langs de Lijn, en nee, dus nog niet de laatste van het seizoen. Want er wordt nog gevoetbald! Er wordt nog gestreden in de nacompetitie en er zijn natuurlijk nog de diverse oefenwedstrijden en toernooien waar teams van Olympia actief zijn. En natuurlijk zijn er naast het voetbal nog tal van andere activiteiten bij Olympia. 

Maar goed, eerst de nacompetitie. Want de kansen waren er zeker, voor het 1e van Olympia, om promotie naar de 1e klasse veilig te stellen. Helaas liep het anders en ging tegenstander Poortugaal er met de overwinning vandoor en moet het jonge elftal van Tom & Carl via de herkansing gaan proberen alsnog promotie veilig te gaan stellen. Eerst staat een dubbele confrontatie met Spartaan '20 op het programma. A.s. donderdag, Hemelvaartsdag, is om 17:00 uur de aftrap aan de Bodegraafsestraatweg. De return in Rotterdam vindt a.s. zondag 1 juni plaats om 14:00 uur. De winnaar van deze tweestrijd neemt het op tegen de winnaar van de TOGB - Delft (ook tweestrijd) en deze enkele wedstrijd zal maandag 9 juni, 2e pinksterdag, op neutraal terrein gespeeld worden. Er zijn dus zeker nog kansen, en alle support zal in deze wedstrijden hard nodig zijn!! 

Het 2e, daarvan is op moment van schrijven nog niet bekend hoe het verdere verloop in de nacompetitie zal zijn. Zodra hierover meer bekend is, zal dit uiteraard via een nieuwsbericht gecommuniceerd worden, wordt dus vervolgd....

Natuurlijk was er ook het onderlinge 4-tegen-4 van de Voetbalschool afgelopen zondag en mochten deze kanjers van de toekomst met de spelers van het 1e meelopen het veld op. Prachtig om het voetbalplezier bij deze spelertjes mee te maken en de trotse gezichtjes als ze het hoofdveld oplopen. Hopelijk gaan we dit in de toekomst nog vaak meemaken.

Aan het einde van het seizoen roept ook altijd weer de administratieve plicht. Zie de diverse berichten op de website voor de mensen die een pasfoto (voor de spelerspas) in moeten leveren, over het hoe en wanneer je een overschrijving regelt, enz. enz. Zorg dat je overal op tijd mee bent, dat voorkomt een hoop stress richting de deadlines!!

Dan is er ook nog genoeg te doen buiten het voetballen om. Zo is er a.s. vrijdag 30 mei weer de jaarlijkse Gehandicaptendag, waar een grote groep gehandicapten weer deel zal nemen aan de Sport- en Speldag, ondersteund door tal van vrijwilligers. Deze dag start om 09:30 uur en zal duren tot ongeveer 15:45 uur. Een ieder is deze dag van harte welkom om mee te genieten van een dag vol plezier en vertier!

Datzelfde geldt zaterdagavond, als het weer tijd is voor Olympia's Oud & Nieuw welke met elkaar gevierd moet worden. Deze avond begint met onderlinge wedstrijden van de Kampioenselftallen (E8, D3, B3 en A2) en daarna een gezellige avond met de huldiging van deze teams, een hapje, drankje en live muziek. Kortom, een avond waar je zeker bij moet zijn!

Tot zover even deze 11e Langs de Lijn! Heb je zelf iets te melden, vertellen of heb je een leuke foto voor deze rubriek, mail dan naar redactie@gcfc-olympia.nl. Na de laatste wedstrijden zal er zeker nog een 12e editie verschijnen, voor nu weer bedankt voor het lezen! 
Afbeeldingen

  • Langs de Lijn - deel 11
  • Langs de Lijn - deel 11
  • Langs de Lijn - deel 11
  • Langs de Lijn - deel 11


Plaats reactie

Only registered users may post comments.