View Article

03

Fun Run 'Met Olympia fit het nieuwe jaar in'

Op zaterdagmorgen 6 januari organiseert Olympia een Fun Run op vijf afstanden (1000 en 2000 meter, 3, 5 en 7 km) voor alle (oud)leden, ouders en andere familie en wijkbewoners. Voor deelname laat je je sponsoren. De opbrengst gaat voor 50% naar Olympia voor de kosten en verdere ontwikkeling sportaanbod zoals uitbouwen run en 50% naar Right To Play. Voor iedere deelnemer is er een herinnering en staat er iets warms klaar in de kantine na afloop om met elkaar nog gezellig na te praten. Kortom een super gezellig en sportief evenement om samen met de gehele familie aan deel te nemen. Onze (voorheen) damesvoetballer Eva van Groningen is onze contactpersoon bij Right To Play en loopt uiteraard 6 januari ook mee. Meer informatie over de run (aanmelden / invulling ‘fun’ element, sponsorformulier) volgt zeer binnenkort via de website. Hieronder informatie over Right to Play en de trainingen, die we bieden, ter voorbereiding. 

Right To Play is een internationale ontwikkelingsorganisatie, in 2000 opgericht door Olympisch schaatser Johann Olav Koss

Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=snLlmHCMyG0

 

“We zetten ons in voor het recht van ieder kind om te sport‚Äčen en te spelen. Voor een heleboel kinderen is dit niet vanzelfsprekend. Right To Play gelooft dat sport en spel onmisbaar zijn in de ontwikkeling van kinderen en dat iedereen moet kunnen meedoen."

Trainingen – hardlopen ter voorbereiding

12 en 19 november zijn er looptrainingen onder leiding van top atleet ook Saïd Kanfaoui (foto), vader van een van onze spelers in de JO15 selectie. Saïd geeft ook looptrainingen bij de atletiekvereniging Reeuwijk en op vrijdagavond aan een groep kinderen uit de wijk, waaronder een aantal Olympianen.

26 november en 10 december zijn Ton Molenaar en Edo Neefjes aanwezig om na een warming up rond het veld of de Elfhoevenplas, afhankelijk van de deelnemersgroep, samen te gaan lopen.

 Afbeeldingen

  • Fun Run 'Met Olympia fit het nieuwe jaar in'
  • Fun Run 'Met Olympia fit het nieuwe jaar in'


Plaats reactie

Only registered users may post comments.