View Article

22

Opening nieuwbouw een happening

Vrijdag 19 september was het dan eindelijk zo ver. De opening van ons nieuwe clubhuis. Een project dat vijf jaar geleden begon op de tekentafel kreeg hiermee een passend slot. En dat hebben we met elkaar groots gevierd.

Olympianen, oudgedienden, sponsoren, supporters en bouwers, iedereen had zich al ruim voor de officiële ceremonie verzameld. Om 19:00 uur werd door Wethouder Laura Werger, geassisteerd door Olympia F3, dan eindelijk het nieuwe onderkomen letterlijk open geschoten. Aan de vrouwen van Donk en Olympia was het vervolgens de eer om de eerste wedstrijd op een volgepakt complex te spelen.  

Het oordeel van alle aanwezigen was al aan het begin van de avond eensgezind. Olympia beschikt over een schitterend nieuw clubgebouw. Iets waar we met elkaar geweldig trots en zuinig op mogen zijn.

Twee dagen later tijdens de thuiswedstrijd van Olympia 1 werd ook de eerste vuurdoop van ons complex met verve doorstaan. Jammer was wel dat RKAVV weigerde te figureren op het feestelijke openingsweekend. Maar meer dan een piepklein smetje was dit niet.

Bekijk de sfeerimpressie gemaakt door VideoPromoties uit Reeuwijk en de foto's van Mirelle Kool.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.