View Article

30

Langs de Lijn 2.2

En toen was het opeens even stil... Maar wees gerust, de stilte was tijdelijk! Het is hoog tijd voor weer wat updates, want er is genoeg gebeurd aan de Bodegraafsestraatweg! Natuurlijk de feestelijke opening van het nieuwe Clubgebouw, maar ook de competitiestart van de senioren en de selectieteams bij de jeugd, als de bekeravonturen van de jeugd zijn gestart, en op flitsende wijze. Kortom; we gaan het maar weer een doornemen in deze nieuwe Langs de Lijn!

Eerst het een hart onder de riem steken van een aantal mensen die helaas geblesseerd zijn geraakt en voorlopig ook nog niet terugkeren op het veld. Erwin van der Wal, in de uitwedstrijd van Olympia 1 tegen VELO geblesseerd geraakt aan de arm waar hij al eerder een zware blessure aan had. Een aantal maanden geleden daarvan hersteld en nu weer in de lappenmand! Erwin; heel veel sterkte met het zware herstel! En ook 'held' van de D3, Thom Buitelaar, moet alweer een tijdje toekijken na de zoveelste tegenslag in een jaar tijd. Thom, je bent een topper, een goed herstel en we hopen je snel weer op het veld terug te zien.

Is er verder nog wat gebeurd Langs de Lijn? Ja, meer dan genoeg uiteraard!! Maar of we alles zomaar moeten gaan plaatsen, tja... Nou vooruit dan maar. We hoorden in de wandelgangen namelijk dat er zogeheten kunstgras-gel bestaat! De dienstdoende fysio keek net zo verbaasd als degene die dit schrijft, maar.. Het schijnt toch echt te bestaan. Zo leer je ook nog eens wat langs de lijn. En ook de trainers van sommige elftallen strooien soms met complimenten naar de tegenstanders. Zo hoorde een gewisselde speler van een tegenstander, die daarna als grensrechter fungeerde, afgelopen weekend dat het vlaggen hem beter afging dan het voetballen zelf. Tja, steek die maar in je zak! 

Dan zijn er ook Langs de Lijn toch regelmatig vragen over de reeds gemaakte of nog te maken teamfoto's! Even voor de duidelijkheid; we vergeten echt geen enkel team! Echter sommige teams zijn of niet vaak compleet of moet nog een afspraak mee gemaakt worden. Voor de leiders van deze teams; hou je mailbox goed in de gaten, de uitnodigingen volgen komende week! En voor degene die al wel op de foto zijn geweest, het klopt dat deze foto's nog niet op deze site staan! We zijn namelijk al aardig op weg in het realiseren van de nieuwe website, daar staat op elke teampagina de nieuwe teamfoto groot bovenaan. 

Maar het voetbal zelf! De C1 is na 7 wedstrijden de koploper met slechts 3 verliespunten. De B1 doet zeer aardig mee met een tot nu toe 3e plek. Voor de vele andere jeugdelftallen begint de competitie dit weekend, we wensen ze allemaal heel veel succes toe! De senioren doen het ook zeer verdienstelijk! Het 1e team (zo.) heeft al aardig wat punten bij elkaar gesprokkeld en gaat nu de strijd aan met de clubs onder zich op de ranglijst. En jawel! Zowel het 2e als 3e elftal op zondag zijn koploper! 

Wat ook steeds meer opvalt, is dat er tegenwoordig steeds meer sponsors bekend worden gemaakt! Hulde aan de mensen van de Sponsorcommissie die dit gerealiseerd krijgen! En als we het toch nog even over nieuwe dingen hebben; werp je blik eens op de Tv’s in de kantine met de recente uitslagen, standen en programma’s van alle teams van Olympia, de laatste tweets enz. 

Dan tot slot; er zitten ook weer genoeg andere activiteiten aan te komen bij Olympia! Check hiervoor regelmatig de nieuwsberichten of kijk even in de agenda, die aan de rechterkant van de website is terug te vinden! De eerstvolgende evenementen zijn de Speldendragersbijeenkomst op zaterdag 22 november en... Het terugkerende Xbox FIFA toernooi op 13 december! Tot zover deze 2e editie van dit seizoen, de 3e editie volgt zeer spoedig! En... Heb je leuke info, anekdotes of nieuwtjes; even mailen naar redactie@gcfc-olympia.nl en wie weet zie je je bericht al terug in editie 2.3 van Langs de Lijn!Afbeeldingen

  • Langs de Lijn 2.2
  • Langs de Lijn 2.2
  • Langs de Lijn 2.2


Plaats reactie

Only registered users may post comments.