View Article

07

Schrijf je nu in voor de sponsor Fun Run van 6 januari!

Jij wilt toch ook fit het nieuwe jaar in? Doe dan mee aan de Sponsor Fun run op 6 januari. Samen hardlopen voor het goede doel met na afloop een warme kop soep bij flitsende muziek van een dj in de kantine. (inschrijfformulier staat onderaan dit artikel)

Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer gaat hardlopen of dat je al een geoefend hardloper bent. Iedereen kan meedoen!

 

Sponsor-FunRun op zaterdag 6 januari 2018
Alle Olympianen, spelers, familie, supporters en wijkbewoners en hardlopers zijn van harte welkom om dan deel te nemen aan de Sponsor Fun Run. De verschillende afstanden starten na elkaar. Trek een te gekke outfit aan of loop in het trainingspak van jouw favoriete voetbalclub, of maak er een speciale loop van door een rolstoel te duwen of verzin iets anders leuks. De loop gaat om de fun, niet om de beste loopprestatie. 

Prijzen zijn er voor sportiviteit en invulling fun element. Na afloop staat voor de deelnemers een warme kop soep klaar in de kantine. Laat je sponsoren voor deelname (zie bijgaand formulier). Op 6 januari lever je het ingevulde sponsorformulier en het opgehaalde bedrag in, en dan ontvang je het officiële wedstrijdnummer voor 1. deelname aan de Sponsor Fun Run, 2. na de finish een lekkere kop soep en 3. voor een herinnering aan de eerste Sponsor Fun Run. De opbrengst gaat voor 50% naar Right to Play, een wereldwijde organisatie die zich inzet voor het kunnen sporten door alle kinderen. De andere 50% is voor Olympia om de kosten te dekken van de run en deze activiteit uit te bouwen. Alle opbrengsten zijn welkom, zelfs vanaf een klein bedrag. Daar hoeft u het dus niet voor te laten.

 

 

Inschrijven voor zowel de trainingen als de Fun Run zelf kan per heden door je hier in te schrijven: INSCHRIJFFORMULIER

Het sponsorformulier van de Fun Run vind je hier.

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.