View Article

02

Update! Wie wordt nieuwe FIFA-kampioen van Olympia?

Bijna alle jeugdspelers van Olympia voetballen niet alleen op het veld, maar ook thuis op de computer. Maar wie is nu de allerbeste FIFA-speler van Olympia? Op zaterdag 13 december organiseert Olympia het tweede FIFA-kampioenschap voor jeugdleden uit de categorie A t/m D. Op het spel staat de enorme wisselbeker, ook wel bekend als de ‘Cup met de Grote Oren’. We spelen met 40 spelers een compleet Champions League toernooi na, met de belangrijkste wedstrijden op groot scherm. Schrijf je in, want vol = vol!

Het toernooi wordt gespeeld met FIFA-15 op X-Box en PlayStation spelcomputers. We beginnen om 18.30 en het duurt tot ongeveer 22.30. Je kunt je inschrijven op zaterdag 6 december van 09:30 - 11:00 en van 14:15 - 14:45 uur. Alle apparatuur wordt geleverd door een extern bedrijf. Daarom vragen we per deelnemer 5 euro als bijdrage in de kosten, gelijk af te rekenen bij inschrijving.

Het belooft een hele spannende en gezellige avond te worden. Schrijf je snel in, want er zijn maar 40 plaatsen beschikbaar en vol = vol. Uiteraard is publiek ook van harte welkom om de spelers aan te moedigen.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.