View Article

25

Vacature; Trainer JO9-1 gezocht!

Wegens vertrek van een van de huidige trainers zoeken we per direct voor ons pupillenselectieteam JO9-1 een gedreven en getalenteerde pupillentrainer. Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren.

Voor JO9-1 zijn we op zoek naar een stevige, gedreven trainer met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceert met talentvolle kinderen van 7 en 8 jaar. Minimaal in bezit van KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillenselectieteams . Onze pupillenselectieteams werken met een uitgebalanceerd trainingsprogramma, waarin het ontwikkelen van (technische) basisvaardigheden centraal staat. Op dit moment speelt dit talentvolle team in de 6v6 competitie op 1e klasse niveau.

De JO9-1 traint op dit moment op dinsdag en donderdag van 16.15 tot 17.15 uur en speelt z'n wedstrijden op zaterdag. Tijdens de trainingen werk je samen met een jonge assistent trainer en deze begeleidt je in zijn ontwikkeling.

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Graag ontvang ik op korte termijn je reactie met voetbal CV en een korte motivatie op hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.