View Article

26

Trainers gezocht voor de JO17-3 en JO15-5

Per direct (!) zoeken wij ervaren trainers voor onze JO17-3 en JO15-5 teams.

Vanuit plezier ontwikkelen:
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers met plezier vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een prima jeugdopleiding bij Olympia te creëren.

Stevig en communicatief
Voor de niet-selectieteams JO17-3 en JO15-5 zijn we op zoek naar een (ervaren) trainer met prima sociale vaardigheden die spelers met plezier en enthousiasme laat trainen. Voor het trainen is een trainingsprogramma beschikbaar.

Samenwerken
De JO17-3 en JO15-5 trainen nu aansluitend op maandag van 18.15 tot 20.30 uur en woensdag van 17.15 tot 19.30 uur en spelen hun wedstrijden op zaterdag. Tijdens de trainingen werk je samen met een ouder en een jonge assistent, deze begeleid je in hun ontwikkeling.

Prima vergoeding en begeleiding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar elke trainingsavond begeleiding van een Technisch Jeugd Coördinator is en waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om verder te groeien als trainer binnen een leuke en gedreven trainersgroep.

Kennismaken?
Graag ontvang ik op korte termijn je reactie met voetbal CV en een korte motivatie op hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd JeugdopleidingPlaats reactie

Only registered users may post comments.