View Article

04

Olympia heet nieuwe Gouwenaars welkom!

Olympia is samen met de gemeente Gouda een project gestart waarbij statushouders uit Syrië en Eritrea meedraaien met onze vrijwilligers die de accommodatie onderhouden. Van wethouder sport en integratie Jan Willem van Gelder ontvingen zij een dikke werkjas met Olympialogo en stevige schoenen. Welkom bij Olympia Ayham, Finan, Jamal, Mohamad, Said, Samial, Teklam en Yared!

 

De acht nieuwe Gouwenaars werken een tot drie ochtenden per week mee met ons onderhoudsteam. Een win win situatie voor alle betrokkenen. Voor de ploeg gecoördineerd door Peter Lugthart een zeer welkome versterking bij het wekelijkse lijnen trekken, schoonmaken terrein en kleedkamers, onderhoud van het groen en allerlei andere klussen op ons complex. En voor de nieuwe teamleden een gezellige en zinvolle activiteit en kennismaking met het verenigingsleven bij Olympia, naast het inburgeringsprogramma dat zij volgen. 

Sinds enige tijd is er nog een nieuwe kracht door de weeks actief: Jan (van De Klup) helpt met sjouwwerk bij de bar. Welkom!

Hierbij een link naar het artikel  'Olympia geeft nieuwe Gouwenaars een kans'  in de Goudse Post over het project. 

 Afbeeldingen

  • Olympia heet nieuwe Gouwenaars welkom!
  • Olympia heet nieuwe Gouwenaars welkom!


Plaats reactie

Only registered users may post comments.