View Article

10

Digitale Olympiaan - wie versterkt onze redactie?

De redactie van de Olympiaan is op zoek naar nieuwe leden om circa vier keer per jaar een digitaal magazine te kunnen blijven uitbrengen. We zijn op zoek naar leden, die thuis de Olympiaan willen opmaken. Handig zijn met het werken op een computer en gevoel hebben voor een mooie lay out zijn noodzakelijk. Daarnaast zijn nieuwe redactieleden welkom die het leuk vinden om artikelen te schrijven en mee te denken over de inhoud van de Olympiaan. Leuke artikelen, foto's, filmpjes, van niet redactieleden zijn natuurlijk ook zeer welkom! Deadline voor kopij voor de vierde digitale Olympiaan is 23 januari. 

Wil je ook redactielid worden of eerst meer informatie over onze werkzaamheden? Of heb je kopij? Mail ons: mailadres redactie Olympiaan 

Vorig seizoen is, vanuit een bezuiniging en omdat veel nieuws dagelijks via de website en Facebook naar de leden komt, besloten het clubblad De Olympiaan niet meer te drukken, maar naar een digitaal magazine over te gaan. Het is een uitdaging om naast de jaarlijkse uitgebreide Presentatiegids en de vele dagelijkse berichtjes een interessant en 'glossy' digitaal magazine van De Olympiaan te maken. Er zijn drie edities verschenen: Olympiaan maart 2017Olympiaan juli 2017 en Olympiaan november 2017 (klik voor openen magazine). We zijn trots op het resultaat, maar mede door beperkte beschikbaarheid in ons team en het stoppen van redactieleden dit seizoen na zich vele jaren te hebben ingezet voor het clubblad, hebben we enthousiaste versterking hard nodig. Dus meld je aan! 

De redactie bestaat momenteel uit Patricia Goslings, Rick Kraaijeveld, Tom Kraaijeveld, Nicoline Verwaal en Wilma Neefjes. 

NB: Op pagina clubblad website zijn de sinds 2010 gepubliceerde clubbladen De Olympiaan te vinden. 

 Afbeeldingen

  • Digitale Olympiaan - wie versterkt onze redactie?
  • Digitale Olympiaan - wie versterkt onze redactie?
  • Digitale Olympiaan - wie versterkt onze redactie?


Plaats reactie

Only registered users may post comments.