View Article

16

Olympia twee keer in de prijzen bij Gouds Sportgala

Gisterenavond werd bij de ijsbaan de uitslag bekend gemaakt van de Goudse sportverkiezingen 2017. Onze vereniging is twee keer in de prijzen gevallen: de integratieprijs 2017 werd binnengehaald en ook vrijwilliger van de buitencategorie Henny van Os werd in het zonnetje gezet. Hij ontving de VGSO vrijwilligersspeld.

Wethouder van sportzaken Jan Willem van Gelder overhandigde de prestigieuze sport integratieprijs 2017 aan voorzitter Edo Neefjes en vertegenwoordigers van het Olympia ‘walking football’ team de Oldstars 1886. Olympia krijgt de integratieprijs voor de vele projecten en initiatieven op sociaal-maatschappelijk terrein zoals het ‘walking football’ voor ouderen, het vrijwilligersproject met statushouders uit Syrië en Eritrea, de sportdag voor verstandelijk gehandicapten en de projecten voor goede doelen ‘Stichting samen tegen alvleesklierkanker’ en de Fun Run voor ‘Right to Play’.

Tijdens het Gouds Sportgala werden ook alle vrijwilligers bedankt die het weer mogelijk hebben gemaakt dat zoveel mensen met plezier hebben kunnen sporten bij de vele Goudse sportverenigingen. De Vereniging Goudse Sport Organisaties (VGSO) had speciale aandacht voor een achttal supervrijwilligers. Ook Olympiaan Henny van Os viel deze eer te beurt en hij ontving van de VGSO de vrijwilligersspeld voor zijn jarenlange enorme inzet voor Olympia!

Foto's van Joeska en Facebookpagina Sport.Gouda, organisator van het Sportgala.

 Afbeeldingen

  • Olympia twee keer in de prijzen bij Gouds Sportgala
  • Olympia twee keer in de prijzen bij Gouds Sportgala
  • Olympia twee keer in de prijzen bij Gouds Sportgala
  • Olympia twee keer in de prijzen bij Gouds Sportgala

Reacties

F. Vervoort
# F. Vervoort
Thursday, January 18, 2018 8:34 AM
De onderscheidingen zijn volkomen terecht !!!!
Al degenen die hieraan hebben meegewerkt verdienen een groot compliment
Uw eigen Avatar/foto gebruiken? Ga naar gravatar.com

Plaats reactie

Only registered users may post comments.