View Article

30

Trainers voor de diverse pupillenteams gezocht!

Voor verschillende selectieteams pupillen O8 O9 O10 en O11 zoeken wij gedreven en getalenteerde pupillentrainers. 

Ontwikkeling centraal

Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. 

Enthousiasme & voetbalinhoud

We zijn we op zoek naar enthousiaste trainers met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceren met talentvolle kinderen van 7 t/m 11 jaar, liefst in bezit van KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillenselectieteams. Deze talentvolle groepen spelen 6v6 en 8v8 competitie op 1e en 2e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op dinsdag en donderdag van 16.15 tot 17.15 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. We trainen met een uitgebalanceerd trainingsprogramma waarin 'BAAS OVER DE BAL' centraal staat.

Prima vergoeding

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom

Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.