View Article

30

Assistent-trainers voor onze standaard juniorenteams gezocht!

Voor onze standaardteams 013, O15, O17 en O19 zoeken wij  ambitieuze & talentvolle ASSISTENT-trainers. 

Ontwikkeling centraal 

Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. 

Ambitieus & leergierig 

We zijn we op zoek naar trainers die beter willen worden, die willen leren en graag een eerste team willen assisteren. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen, terwijl wij de begeleiding van onze eerste teams zo naar een hoger niveau brengen. Liefst heb je een aantal jaren ervaring, ben je in bezit van pupillen- of juniorentrainer en heb je de ambitie TC 3 te halen. Deze talentvolle standaardteams spelen competitie op hoofdklasse of 1e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op maandag en woensdag of dinsdag  of donderdag en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Kansen om door te groeien 

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom 

Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.