View Article

15

Trainer voor de JO15-1 gezocht

Voor ons O15 1 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en stevige trainer.

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. Doelstelling is het spelen van  avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Stevig & sociaal vaardig
We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring (heb je dat op divisie of hoofdklasse-niveau is dat een pré) die onze meest talentvolle spelers een stap verder brengt op vooral mentaal, tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Je bent in bezit van TC 3. Deze talentvolle groep speelt nu Hoofdklasse. Ze trainen bij voorkeur op dinsdag en donderdag en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.