View Article

06

Woensdagmiddag 25 april stadsfinales schoolvoetbal

Na een geslaagde voorronde op 11 april, worden volgende week woensdagmiddag 25 april bij Olympia de stadsfinales gespeeld voor groepen 5 en 6 in het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Schoolvoetbal is vooral met veel plezier tegen andere scholen uitkomen met een massa supporters langs de lijn, maar ook al in de voorrondes was er ook mooi technisch voetbal te zien en gaat het er soms fanatiek aan toe. De wedstrijden starten op 25 april om 13.30 uur op het hoofdveld en kunstgrasveld. Om 17.00 uur worden de finales gespeeld met daarna een prijsuitreiking. Zoals ieder jaar vervallen tijdens het schoolvoetbaltoernooi een deel van de trainingen. Dit wordt door de technische staf via de leiders gecommuniceerd.

Er gaan twee teams uit groep 5/6 door naar de regionale, een meisjesteam en een jongens team.

Bij Olympia spelen op 25 april de volgende teams voor een plek in de regionale

  • jongens: Prinses Julianaschool 1, 't Carillon 4, De Triangel 2, De Caroussel 1, de Kas 2, Prinses Julianaschool 2, 't Carillon 3, De Bijenkorf 2, Koningin Wilhelminaschool 2, De Cirkel 3
  • meisjes: De Cirkel 2, De Livingstoneschool 2, De Caroussel, St. Aloysius 1, De Casimirschool 2

Scheidsrechters

Naast stagiaires van SPORT.GOUDA, leerlingen van MBO Rijnland, fluiten onze eigen scheidsrechters de wedstrijden. 

Clinic voor meisjes voor schoolvoetbal

Vrijdagmiddag 6 april start om 17.00 uur de derde en laatste gratis training van een clinic speciaal voor meisjes om zich voor te bereiden op het schoolvoetbaltoernooi. Tientallen meisjes hebben de afgelopen twee weken bij ons getraind. Voor 6 april zijn er nog een paar plekken beschikbaar. Aanmelden is noodzakelijk bij manager pupillen Esther van Zutphen. Zie de poster.

Communicatie over vervallen van trainingen loopt via de technische staf. Op 25 april vervallen in ieder geval de volgende trainingen: 

13.00-14.00 JO8-6, Voetbalschool
14.00-15.00 JO8-3, JO8-4, JO8-5, JO9-3, JO9-4
15.00-16.00 JO10-3, JO10-4, JO11-3, JO11-4, MO11-1

HARTELIJK BEDANKT: Anna, Bauke, Esther, Henny, Jesse, Jorrit, Ramiz, Renzo, Tim, Wilma, Yannick, barcommissie en ons onderhoudsteam voor jullie hulp op en rond de velden tijdens de voorronde op 11 april!!

De stadsfinales worden georganiseerd door SPORT.GOUDA in samenwerking met Olympia (groep 5/6) en SV Gouda (groep 7/8). Esther Remmerswaal zal namens SPORT.GOUDA weer aanwezig zijn bij Olympia. 

Foto's: 

  • de "Esther's"  met Anna, Henny en Wilma de ontvangst bij het schoolvoetbal
  • Jorrit en Tim, twee van onze scheidsrechters in actie tijdens de voorronde op 11 april 
Afbeeldingen

  • Woensdagmiddag 25 april stadsfinales schoolvoetbal
  • Woensdagmiddag 25 april stadsfinales schoolvoetbal
  • Woensdagmiddag 25 april stadsfinales schoolvoetbal
  • Woensdagmiddag 25 april stadsfinales schoolvoetbal


Plaats reactie

Only registered users may post comments.