Viewing Author

Entries for 'Mirelle Kool'

27

Uitnodiging Speldendragersbijeenkomst vrijdag 15 september a.s.

Vrijdagmiddag 15 september 2017 vanaf 17:00 uur zal onze jaarlijkse speldendragers weer plaatsvinden in ons fantastische clubhuis aan de Bodegraafsestraatweg 52 te Gouda. De bijeenkomst kent uiteraard weer een vertrouwd karakter en is exclusief toegankelijk voor speldendragers en hun partners. Buiten Eten + Drinken trakteert de aanwezigen op een welkomstdrankje en GC&FC Olympia biedt u een buffet aan. 

Aanmelden (is verplicht) voor speldendragers en partners, tot uiterlijk 1 september via speldendragers@gmail.com of  via het formulier op de pagina van de Speldendragers.


De speldendragers commissie

Lees verder26

Sluiting accommodatie ter voorbereiding op seizoen 2017/2018

Van maandag 26 juni tot en met maandag 31 juli a.s. is de accommodatie gesloten voor ALLE activiteiten. Hierop zijn géén uitzonderingen. Wij verzoeken u vriendelijk hier notie van te nemen en hiermee rekening te houden bij het plannen van bijeenkomsten, vergaderingen, besprekingen, etc. Dit om teleurstellingen te voorkomen. 

Het Bestuur

Lees verder25

Cas Reebeen overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons zeer gewaardeerd clublid Cas Reebeen op dinsdagmiddag 23 mei is overleden. Cas werd in 1954 lid van Olympia en was dus al 63 jaar lid van onze vereniging. Wij wensen zijn echtgenote Rieneke, dochters Mariska en Claudia, hun partners Eric en Harry en kleinkinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Cas was een markante persoonlijkheid, charmant en met droge humor, met veel vrienden binnen de Olympia familie die we ook veel sterkte toewensen.

Lees verder01

Aanvullende informatie inzake condoleren Henk Grendel

Aanvullende informatie m.b.t. condoleance wijlen de heer Henk Grendel. Vrijdag 5 mei a.s. van 19.30 tot 21.00 uur is er gelegenheid tot condoleren in Restaurant Buiten Eten + Drinken, Oosthaven 23a te Gouda’

Lees verder29

Voorbeschouwing Olympia - Leonidas

Met nog zes wedstrijden te gaan staat Olympia op een comfortabele zevende plek. Het gat met de staartploegen lijkt te groot om nog van acuut degradatiegevaar te spreken. Lijkt inderdaad. Want met drie lastige wedstrijden op komst is het nog allerminst een uitgemaakte zaak dat Olympia dit seizoen verdere zorgen bespaart blijft. In Leonidas ontvangt het zondag de kopkoper, al om 12:30 uur aan de Bodegraafsestraatweg.

De eerste wedstrijd tegen de Rotterdammers ging kansloos met 4-1 verloren. En daar schuilt ook direct het gevaar voor de wedstrijd van zondag. Als Olympia op voorhand het hoofd buigt voor de gedoodverfde kampioen is het wachten op een nederlaag. Een overwinning levert pure bonuspunten op. Bij geloof en vertrouwen in eigen kunnen, moet een goed resultaat ook haalbaar zijn. Met een speelwijze met veel strijd, die aangepast is aan de grasmat, kan het zomaar een mooie middag worden. Fatsoenlijk combinatiespel is uitgesloten op ons hoofdveld en lijdt niet zelden direct een aanval van de tegenstander in. Maar met een gezond portie opportunisme en duels om de tweede bal komen er ook tegen de koploper mogelijkheden. Maar dat geloof moet er bij iedereen vanaf minuut één zijn. 

Lees verder24

Voorbeschouwing Olympia - C.V.V. Zwervers

Niets is zo veranderlijk als de prestatiecurve van Olympia 1 dit seizoen. Werd er drie weken geleden nog getreurd om het net mislopen van de periodetitel en leek de aansluiting met de subtop een feit, moet er nu weer serieus gevreesd worden voor nacompetitie voor lijfsbehoud. En dat heeft de ploeg volledig aan zichzelf te danken. 

Als je uit de voorafgaande negen thuiswedstrijden slechts zes punten bij elkaar sprokkelt heb je een probleem. Daarnaast is iedere tegengoal bijna bepalend voor het eindresultaat. Olympia kreeg pas 28 tegendoelpunten te incasseren. Alleen Alphense Boys (24) en Nieuwerkerk (26) doen het op dit moment beter. Een compliment dus voor hoe de ploeg verdedigend zijn zaakjes op orde heeft. Maar daar staan slecht 23 geschoorde doelpunten tegenover. Toch is het veel te makkelijk om de aanval hier als schuldige voor aan te wijzen. 

Lees verder03

PaasBINGO Avond bij Olympia op vrijdag 14 april

Alle ballen verzamelen! Een BINGO avond voor mannen en vrouwen. We spelen deze avond 8 rondes met schitterende prijzen, zoals; wijnpakketten, bierfusten, huishoudelijke artikelen, schoonmaakartikelen, boodschappenpakketten en vele andere leuke hebbedingen! De hoofdprijs deze avond is een geldbedrag van maar liefst € 100,00. De kantine is deze avond geopend vanaf 19:30 uur, de eerste ronde zal om 20:00 uur worden gespeeld! Doe ook mee aan de Like & Win actie op onze Facebookpagina en maak kans op een gratis bingoboekje om heel de avond mee te spelen!

Inschrijven voor deze avond is niet verplicht; wanneer je uiterlijk 2 april 2017 een tafel reserveert voor deze avond (minimaal 4 personen), ontvang je van ons deze avond een fles wijn of een bittergarnituur aan je tafel! De kosten voor de hele avond meespelen zijn € 20,- per persoon, hiervoor speel je dus 8 ronden mee! Aanmelden/reserveren kan Mirjam van Huffelen of Sabrina Grootendorst (in de kantine / bij Olympia) of telefonisch via 06-52428350.

Lees verder13

UPDATE 2 !!! Trainingen afgelast i.v.m. sneeuw op velden

UPDATE 15-02 m.b.t. doorgaan van de trainingen;

Alle trainingen zullen weer doorgaan, maar wel alles op het kunstgras! Hou daar dus rekening mee met evt. schoeisel en het feit dat je wellicht wat minder ruimte hebt om te trainen dan je gewensd bent. We hopen dat alles snel weer bij het oude is!

Lees verder15

Contributie achterstand?

GC & FC Olympia is een voetbalvereniging voor iedereen. Wij zijn ambitieus en hebben sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Om een gezonde club te blijven en daarin verder te groeien, is het van belang dat alle leden hun contributie (waaronder ook wordt verstaan: kaarten en afkoop vrijwilligersregeling) betalen. Niet alleen hebben we deze financiën nodig, ook hoort de financiële verplichting bij de verbintenis die we samen zijn aangegaan; de club en haar leden. 

Op dit moment heeft een aantal leden, ondanks verschillende aanmaningen, nog steeds niet aan zijn of haar financiële verplichtingen aan de club voldaan. Deze leden krijgen binnenkort een brief waarin wordt gemeld, dat zij met ingang van 17 januari 2017 uitgesloten zijn van wedstrijden en trainingen totdat zij hun contributie en/of boete hebben voldaan. 

Zorg dat het niet zover komt en voldoe aan uw betalingsverplichtingen, laat uw elftal en de vereniging niet boeten voor uw betalingsgedrag!!

Lees verder11

Voorbeschouwing Olympia - Laakkwartier

Zondag staat de vijfde thuiswedstrijd van Olympia 1 op het programma. Laakkwartier uit Den Haag is de tegenstander.

Afgelopen zondag bewees Olympia zichzelf een goede dienst door uit met 1-4 te winnen van concurrent DRL. Een broodnodige zege en de uitslag had zelfs nog wel iets hoger kunnen uitvallen. Op het lastig bespeelbare veld kwam de ploeg tot redelijk spel en kan het zichzelf alleen maar verwijten dat het toch nog een fase spannend werd terwijl dit helemaal niet nodig was.

Lees verder01

Wedstrijdtenues maat 140 t/m M NIET voorradig!

I.v.m. stagnatie in de productie van de wedstrijdtenues zijn de maten 140 t/m M niet op voorraad. Overige kleding zoals trainingspakken, tassen, trainingsshirts kunnen in principe wel worden geleverd. Mocht u in bovengenoemde maat wedstrijdkleding nodig hebben, mail dan naar secretaris@gcfc-olympia.nl, zodra het bestelde binnen is krijgt u dan bericht. Dit zal rond half september a.s. zijn. 

Beheer Clubkleding

Lees verder29

Zaterdag 'groots’ veteranentoernooi en feestavond op Olympia

Aanstaande zaterdag 3 september staat bij Olympia volledig in het teken van het Onec-veteranentoernooi. ONEC (Om en Nabij de Eeuw Clubs) is een organisatie van voetbalveteranenteams van 21 Nederlandse verenigingen, waaronder een aantal zeer gerenommeerde oude clubs. Vanaf 10:45 wordt er in de leeftijdscategorie 35+ en 50+ door 25 teams gestreden om de wisselbokaal. Aan de aftrap verschijnen onder andere: HFC, Sparta, Hercules, HVV, Kampong, VOC, Be Quick, AFC, HBS en natuurlijk ook Olympia. De finale is om 16:00 uur. Na afloop is er voor alle teams een bbq en zal de band ‘The Oldtimers’ live muziek verzorgen. 

Direct hierop aansluitend is er een feestavond ter ere van het 130-jarig bestaan van Olympia. Leden, sponsoren, donateurs, vrijwilligers, ouders en iedereen die de vereniging een wart hart toedraagt is van harte welkom. DJ El Cavano en DJ Armand en special guest ‘De Vrolijke Koster’ maken er een spetterende avond van. Kortom, Er is geen tijd om jezelf te vervelen aanstaande zaterdag. We verwelkomen u graag op ons complex.

Op het terrein van Olympia is geen parkeergelegenheid. Speciaal voor het ONEC Toernooi heeft de Gemeente Gouda/FMT parkeerplaatsen ter beschikking gesteld op het terrein van de Prins Willem Alexanderkazerne. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 150 meter lopen naar het complex van GC&FC Olympia. Het adres wat u in uw navigatie kunt ingeven is: Wibautstraat 102, 2805 GC Gouda.


Poule indeling ONEC Toernooi

Wedstrijdschema ONEC Toernooi

Lees verder19

Feestavond 130-jarig bestaan Olympia

GC& FC Olympia bestaat dit jaar alweer 130 jaar! Daarom nodigen wij u van harte uit om dit op 3 september te komen vieren op de feestavond met de alleszeggende titel: 'Olympia since 1886 party'! De feestavond is bestemd voor alle leden, ouders, vrijwilligers, donateurs, fans en sponsoren.

De entree is gratis en de feestavond vindt plaats in het clubhuis van GC&FC Olympia, na afloop van het ONEC Toernooi! Met de muziek van DJ's EL Cavano en Armand zullen de hits van de jaren '70 tot aan nu te horen zijn, met een special guest; De Vrolijke Koster! 

Ontmoet oude bekenden, vier het met je teamgenoten en maak er met elkaar een topavond van!

Lees verder01

Algemene Leden Vergadering 6 juni a.s.

Maandag 6 juni a.s. om 20.00 uur staat de Algemene Ledenvergadering op de agenda. Het Bestuur nodigt hierbij alle leden uit op deze vergadering aanwezig te zijn. Relevante stukken zijn bij de secretaris (secretaris@gcfc-olympia.nl) op te vragen. 

Het Bestuur

Lees verder22

NK Bumpervoetbal en activiteiten bij Olympia 28 mei a.s.

Zaterdag 28 mei organiseert een Gouds vrijwilligersteam tal van activiteiten op of startend vanaf Olympia om geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

Het NK Bumpervoetbal zal voor het 2e achtereenvolgende jaar plaatsvinden op het hoofdveld en ook zullen er wandel- en fietstochten starten vanaf de Bodegraafsestraatweg. Inschrijven voor de sportactiviteiten is nog mogelijk:Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan onderzoek naar nieuwe behandelmethoden door een team met Prof. Casper van Eijk. 

Lees verder19

Zomersluiting accomodatie GC&FC Olympia

Van 27 juni tot en met 27 juli a.s. is de accommodatie gesloten.
In die periode mag er geen gebruik worden gemaakt van het gebouw.

Wij wensen alle leden met hun familie een fijne zomerstop toe.
 
Het Bestuur

Lees verder20

3e Olympia's Muziekquiz

Muziekliefhebbers opgelet! Voor de 3e keer wordt onder leiding van Wladimir Sirre en Aad van Loon de 3e editie van de Olympia's Muziekquiz georganiseerd. Dit gaat gebeuren op vrijdag 8 april vanaf 20:00 uur in de kantine van Olympia. Weet jij veel van muziek, maar ook van de artiesten daarachter, en durf je je kennis te testen met andere Olympianen, meld je dan aan voor deze muzikale avond! 

Lees verder05

Daan de Rotte overleden

Zaterdagmorgen ontvingen wij het trieste bericht dat, na een noodlottig ongeval tijdens werkzaamheden, Olympiaan Daan de Rotte is overleden. 

De begrafenisplechtigheid zal vrijdag 11 december a.s. om 14:00 uur plaatsvinden in de aula van de algemene begraafplaats de IJsselhof, waarna er gelegenheid zal zijn tot condoleren. 

De rouwkaart van Daan is te bekijken via deze link. Tevens is het mogelijk om een bericht van medeleven te plaatsen op de Gedachtenispagina van Daan. Deze pagina bereikt u via de website van het CVU (via de link komt u direct op de juiste pagina).

Lees verder18

Kerstklaverjassen 2015

Vrijdag 18 december kunt u weer een kaartje komen leggen bij het jaarlijkse kerstklaverjassen. Voor iedereen zijn er weer mooie prijzen te winnen en we sluiten weer af met een gezellige loterij en borrel.

De kantine is geopend vanaf 19 uur en het kaarten begint om 20:00 uur. Deelname kost 5 euro p.p u kunt zich hier inschrijven of dmv het inschrijfformulier in de kantine.

Lees verder03

Feestavond Glow in the Dark Party op 21-11

Zaterdag 21 November organiseren we bij Olympia een Glow in the Dark / Neon Light Party. De Olympia kantine zal worden omgetoverd tot een grote in neon licht veranderde party zaal, met diverse verlichtingen en versieringen. Daarnaast hebben we feest DJ El Cavano weten te strikken die ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan!

Lees verder23

Aangepaste Oudjaars- en Vrijwilligersavond (update)

Op 1 juni is Olympia weer een jaar ouder, waardoor wij op 31 mei ons traditionele Oud & Nieuw vieren. Deze avond is, net als voorgaande jaren, tevens onze vrijwilligersavond, om hen te bedanken voor hun inzet. Ook zullen de kampioensteams, zoals gebruikelijk tijdens deze avond, in het zonnetje worden gezet. 

Lees verder29

UPDATE Gewijzigde trainingstijden tijdens mei-vakantie

Van maandag 4 t/m vrijdag 17 mei vindt de meivakantie plaats. De trainingen vinden in deze periode plaats volgens een aangepast schema: 

Let op de trainingen van de E- en F-pupillen op woensdag 13 mei vervallen!!

Lees verder22

Fun Run voor Pupillen op 22 Oktober

Op  woensdag 22 OKTOBER  (herfstvakantie) is er een superleuk evenement gepland voor pupillen. De FUN RUN sponsorloop voor het goede doel: Stichting Kans Tegen Kanker. (website: www.kanstegenkanker.nl)

Lees verder19

Kijk a.s. maandag Nederland - Chili in de kantine!!

In tegenstelling tot eerdere berichten is a.s. maandag 23 juni ook de wedstrijd Nederland - Chili 'gewoon' in de kantine van Olympia te bekijken op groot beeldscherm! De wedstrijd waarin beslist wordt of Nederland groepswinnaar wordt of niet. De wedstrijd begint om 18:00 uur, de kantine is geopend vanaf 16:00 uur. Kom allemaal gezellig naar de kantine a.s. maandag, in Oranje het liefst uiteraard! 

Lees verder16

18 juni: Australië - Nederland op groot scherm!

In tegenstelling tot andere WK’s zal er dit jaar maar 1 wedstrijd van het Nederlands Elftal  in de Olympia kantine op een groot scherm worden vertoond.  Dit is de wedstrijd tegen Australië op woensdag 18 juni. Het is tevens ook een heel bijzonder iets, want: HET IS HET LAATSTE EVENEMENT IN ONZE OUDE KANTINE!!

De wedstrijd begint om 18:00 uur, de bar is vanaf 16:00 uur geopend en uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Lees verder07

Oly's Kinderkledingbeurs bij Olympia!

Fleur, Edith en Claudia van Oly's Kinderkledingbeurs organiseren tweemaal per jaar een tweedehands beurs op onder andere de Wethouder Venteweg, het Vlinderplein en peuterspeelzaal de Kubus. Na een zoektocht naar een nieuwe locatie, verheugen zij zich enorm naar de komst naar Olympia op 8 en 9 april! 

Lees verder17

A.s. zondag: Olympia - Donk en meer....

A.s. zondag 23 maart staat de Goudse derby in de 2e klasse D op het programma; Olympia - Donk. Deze wedstrijd zelf vangt aan om 14.00 uur maar voor die tijd is er al veel meer te beleven bij Olympia!

Lees verder21

Spelregelavond met Dennis Higler bij Olympia

Dennis Higler, scheidsrechter in de eredivisie, is maandag 20 januari 2014 te gast bij Olympia. Op uitnodiging van het  jeugd-scheidsrechtersbegeleidingsteam zal hij namens de KNVB een voorlichting geven over de belangrijkste spelregels en nieuwste ontwikkelingen in de arbitrage. Een ieder is deze avond vanaf 19:00 uur welkom, het programma start om 19:30 uur en zal duren tot 22:00 uur.

Lees verder23

Compilatie van de Reünie wedstrijd GC&FC Olympia - VV Moordrecht op YouTube

Op zondag 18 november 2018 werd er bij Olympia een speciale reünie wedstrijd gespeeld tussen (oud) spelers van Olympia en Moordrecht. Spelers die een speciale binding hebben met Ron van den Berg. Op aangeven van Ron was dit geen benefietwedstrijd speciaal voor hem, maar een middag in het teken van weerzien, vriendschap, gezelligheid en een lekker potje voetbal.

 

De wedstrijd is uiteindelijk in een 3-3 gelijkspel geëindigd waar beide ploegen mee konden leven. Nadat iedereen gedoucht was en de al volle kantine opzocht is het nog lang erg gezellig geweest aan de Bodegraafsestraatweg. Dank aan iedereen voor de bijdrage aan deze mooie voetbalmiddag!

 

Voor een sfeerimpressie van deze dag: zie deze link op Youtube.

 

 

Lees verder22

Voorbereidingen Jeugd seizoen 2019-2020

Het voetbalseizoen 2018/2019 loopt naar het einde. Daarom starten we na de meivakantie de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Vanaf 6 mei starten we met de selectietrainingen voor jeugdspelers. Zodat we voor 22 juni duidelijkheid kunnen geven over de indeling van de jeugdspelers voor 2019/2020. 

Uitgangspunt is dat elke speler op zijn of haar eigen niveau speelt. Dan is er het meeste plezier en ontwikkeling voor de speler. Waar mogelijk delen we in op geboortejaar. De pupillen zijn dit al gewend. Bij de junioren beginnen we daarmee, met O14, O15, etc. 

Voorlopige indeling op basis van de ontwikkeling en prestatie in het lopend seizoen is een voorlopige indeling gemaakt in selectie- en niet-selectiespelers. Leiders, trainers en technische staf beoordelen de spelers op verschillende momenten. Daarbij wordt gekeken naar voetbaltechnische vaardigheid, mentaliteit, tactisch inzicht en fysieke kwaliteit. Voor de spelers die voorlopig zijn ingedeeld in een selectiegroep geldt in veel gevallen dat ze op andere tijden gaan trainen. Zolang de competitie loopt (tot eind mei) blijven de spelers 1x in de week met hun eigen team trainen en wel op het tweede trainingsmoment.

Lees verder19

Aangepast trainingsschema jeugd tijdens Meivakantie

In de 2 weken meivakantie wordt er door de niet-selectiegroepen 1x per week getraind op het 2e trainingsmoment, de woensdag. Dus ook de centrale training voor pupillen vindt dan plaats. De selectieteams trainen ook in de vakantie 2x per week, tenzij iets anders met de trainer wordt afgesproken. 

Na de vakantie begint de jaarlijkse  selectieperiode op 7 mei. Hierover wordt u op korte termijn geïnformeerd. Fijne meivakantie en tot snel!

Jan Chris Kuipers - Hoofd Jeugdopleiding Olympia

Lees verder19

Zaterdag 20/4 kantine open vanaf 15:00 uur

De meivakantie is gestart en dat is ook goed te merken aan het aantal te spelen wedstrijden op de velden bij Olympia bij de jeugd. Of beter gezegd de niet te spelen wedstrijden, want er wordt morgen, zaterdag 20 april, namelijk niet gevoetbald aan de Bodegraafsestraatweg. 

Echter, voor een gezellig praatje en een verfrissend drankje kan je zaterdag vanaf 15:00 uur wel in de kantine terecht! Onder het genot van een frisse tea of limonade vast vooruit blikken op wedstrijd van het 1e zondag. Of gewoon met vrienden en bekenden een biertje drinken op het dakterras, het kan vanaf 15:00 uur!

Zondag, 1e paasdag, speelt Olympia 1 thuis tegen Moerse Boys. Deze dag is de kantine geopend vanaf 12:30 uur. 

Lees verder11

Parkeren bij VOC voor wedstrijd a.s. zondag alleen met parkeerkaart

A.s. zondag speelt Olympia 1 zijn uitwedstrijd bij VOC te Rotterdam. Voor alle supporters die onze jongens gaan supporten, je moet vooraf even een parkeerkaart uitdraaien om op het terrein van VOC te kunnen parkeren. 

De parkeerkaart zelf en verdere informatie is te vinden in dit artikel op de website van VOC: Parkeren bij VOC 14-04.

 

Lees verder17

Trainers voor Selectieteams Pupillen gezocht!

Voor onze SELECTIETEAMS PUPILLEN O8, O9, O10, O11, O12 zoeken wij getalenteerde pupillentrainers. Inmiddels hebben we een kwalitatief hoogwaardige trainersstaf voor komend seizoen. Welke ambitieuze pupillentrainers willen hier ook deel van uitmaken?

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. Vanuit samenwerking zijn we goed op weg  om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren, die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert.

Enthousiasme & voetbalinhoud
We zijn we op zoek naar enthousiaste trainers met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceren met talentvolle kinderen van 7 t/m 12 jaar. Liefst in bezit van KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillenselectieteams. VOG vereist.Deze talentvolle groepen spelen 6v6 en 8v8 competitie op hoofdklasse t/m 2e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op dinsdag en donderdag van 16.15 tot 17.15 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. We trainen met een uitgebalanceerd trainingsprogramma, waarin 'BAAS OVER DE BAL' centraal staat.

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen (TC3 bv.) zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder17

Trainer voor de O14-1 gezocht!

Voor ons talentvolle O14-1 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en communicatieve trainer.

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. Vanuit samen-werken zijn we aardig op weg om een  topjeugdopleiding bij Olympia te creëren, die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is het spelen van avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Stevig & sociaal vaardig
We zijn we op zoek naar een trainer met een aantal jaren ervaring, die onze talentvolle spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samen-werken. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. Deze groep gaat in een O14 competitie spelen en speelde afgelopen jaren op 1e klasse niveau. Ze trainen op dinsdag en donderdag van 17.15 tot 18.30 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Volop mogelijkheden
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder17

Olympia JO19-1 stunt tegen Concordia JO19-1

Olympia speelt thuis tegen koploper Concordia in weersomstandigheden die voor verrassingen kunnen zorgen en dan hebben we het vooral over de felle wind die er staat. Olympa staat op de een-na-laatste plek in de poule en uit werd er met 9-1 verloren van deze tegenstander. Maar er staat nu een ander team, men weet waar men voor vecht, lijfbehoud in de Hoofdklasse, en dat laten de jongens dan ook zien. 

 

Lees verder11

Olympia's PAAS-Bingo op vrijdag 12 april

Vrijdag 12 april, zet deze datum vast in de agenda's! Dan wordt, na het grote succes van vorige jaren, voor de 3e keer de PAAS-Bingo georganiseerd in de kantine van Olympia. Er wordt gespeeld in 10 rondes, er zijn 30 prijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs van maar liefst € 100,- !! En er wordt uiteraard ook weer gedacht aan de mannelijke bingospelers qua prijzen.

Reserveren is niet verplicht, maar als je uiterlijk 3 april een tafel reserveert, maak je kans op een paasontbijt voor 4 personen! Deze avond is de kantine geopend vanaf 19:00 uur, de Bingo start om 20:00 uur. Hou voor een speciale VIP behandeling onze Facebook pagina in de gaten, daar volgt binnenkort een leuke deel & win actie!

Lees verder11

UPDATE! Aangestelde jeugdtrainers aangesteld voor seizoen 2019/2020

Hoewel de competitie dit seizoen nog enkele maanden duurt, zijn we bij Olympia al druk bezig met de diverse zaken voor het komend seizoen. 

We zijn bij Olympia dan ook zeer verheugd dat we voor seizoen 2019-2020 bekend kunnen maken dat Tjerk Rook als trainer voor de JO19-1 (huidige trainer van de JO17-1) is vastgelegd en Robin van Duin is vastgelegd als trainer voor de JO15-1(huidige trainer JO15-2). We wensen beiden enorm veel succes met de nieuwe uitdaging voor komend seizoen, en uiteraard ook voor het lopende seizoen!

UPDATE: Komend seizoen doet Patrick Palyama de JO17-1 (nu de JO15-1) en Maarten van Dongen schuift door naar de JO12-1 (nu de JO11-1). Ook jullie succes voor zowel het huidige als het aankomende seizoen!

Lees verder28

Contributie betalen met Rotterdampas met kindpakket, aanschaf sporttenue via Kinderfonds

Met het kindpakket gekoppeld aan de Rotterdampas kun je bij Olympia de contributie betalen voor leden van 4 tot 18 jaar. 

De gemeente Gouda heeft als beleid, dat kinderen gelijke kansen moeten hebben om zich te kunnen ontwikkelen en biedt daarom het Kindpakket aan. Het Kindpakket is bedoeld voor kinderen (4 tot 18 jaar) die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen (tot max 120% bijstandsnorm) waar weinig geld overblijft om te kunnen besteden aan sporten of andere zaken buitenshuis. Dit kindpakket is gekoppeld aan de Rotterdampas. 

Lees verder24

Trainjngen jeugd tijdens voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie trainen de niet-selectieteams 1x op het 2e trainingssmoment; de woensdag. Selectieteams trainen gewoon door, tenzij anders afgesproken met de trainer.

Veel plezier tijdens de vakantie!

Jan Chris Kuipers
Hoofd Jeugdopleiding

Lees verder05

Oefenwedstrijden Olympia 1 + 2 op zat. 12/1 in Brabant

In voorbereiding op de komende tweede seizoenshelft speelt onze senioren selectie op zaterdag 12 januari as. twee oefenwedstrijden in het Brabantse land, waar zij te gast zullen zijn bij RKSV Cluzona, aan de Doeldreef 50 in Wouw. 

De aanvangstijden van de wedstrijden zijn: om 15.30 uur de wedstrijd van Olympia 2 tegen Halsteren 1 en vervolgens om 17:15 uur de aftrap van de wedstrijd Olympia 1 - Cluzona 1.

Lees verder05

Vacature: Technisch Jeugd Coördinator Pupillen gezocht!

Wij zoeken voor het nieuwe seizoen (2019/2020) een enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator Pupillen

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. Doelstelling is het spelen van  avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Enthousiasme & Voetbalinhoud
We zijn op zoek naar een enthousiaste technisch coördinator met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceert met kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het gaat daarbij om kinderen die GEEN selectie spelen; het grootste deel van de jeugdspelers van Olympia en dus heel belangrijk voor de vereniging. Samen met de Technisch Jeugdcoördinator Junioren voor niet- selectiespelers en Hoofd Jeugdopleiding vorm je de technische leiding van de vereniging. Je organiseert en coördineert centrale trainingen op maandag- en woensdagmiddag. Op dit moment gebeurt dat in circuitvorm, samen met een tiental trainers waar jij de leiding over hebt. Tijdens deze trainingen gaat het vooral om plezier & baas over de bal zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voetbalschool, speel je een belangrijke rol bij de indeling van teams, adviseert het Hoofd Jeugdopleiding en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor ouders. Je bent sociaal vaardig, vindt het leuk om met jonge kinderen & andere trainers samen te werken, hebt leidinggevende kwaliteiten en beschikt over voetbalinhoud. Affiniteit met techniektraining is een pré. Je hebt minimaal KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillen. 

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

 

Lees verder05

Trainer voor de JO19-1 gezocht

Voor ons JO19-1selectieteam zoeken wij voor het nieuwe seizoen (2019/2020) een ambitieuze en stevige trainer.

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. Doelstelling is het spelen van  avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Stevig & sociaal vaardig
We zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren trainer  (ervaring op divisie of hoofdklasse-niveau is een pré) die onze talentvolle spelers voorbereidt op de stap naar de seniorenselectie. En hen een stap verder brengt op vooral mentaal, tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samen-werken en samen presteren. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Je bent minimaal in bezit van TC 3. Deze talentvolle mix van eerste en tweede jaars spelers, speelt nu Hoofdklasse. Ze trainen op dinsdag en  donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder13

Online kerstinkopen doen en support Olympia!

De feestdagen staan weer voor de deur. Uw cadeau's voor de de feestdagen kunt u online via Olympia aankopen. Het kost u geen cent meer en geen enkele moeite. Het mooie is dat u via uw aankoop een percentage van het aankoopbedrag aan Olympia doneert. Dit kan via de website van Olympia:

http://www.gcfc-olympia.nl/Shop-en-doneer

 

Klik op de button ‘Shop En Doneer’ ‘en u komt op een website terecht met een zeer ruim aantal webwinkels zoals bijvoorbeeld Zalando, Coolblue, HEMA en de Mediamarkt! U kunt direct aan de slag. Omdat onze vereniging op deze manier makkelijk extra inkomsten kan genereren brengen we het graag nogmaals onder de aandacht. Zeker ook met het oog op de feestdagen vragen wij u om ook eens via Olympia uw online aankopen te doen. Het kost u werkelijk niets en Olympia profiteert mee van uw aankoop. Van uw aankoop stort de betreffende webshop namelijk een percentage, dat kan oplopen tot 10%, in de clubkas van Olympia.

Lees verder12

Oldstars 1886: ook in Atlantis niet te stuiten

Vrijdag 30 november vond de laatste officiële training van dit jaar plaats. Een kleiner groepje traint op dinsdag nog wel door. Maar supercoach Vincent Govers zwaait pas half februari 2019 weer met de scepter.

Nazit
De nazit diende als voorportaal voor het afsluitende etentje. Deze keer was gekozen voor de voor-elk-wat-wils-formule van Atlantis. Vincent blikte terug op een mooi jaar 2018. Zonder toernooizege(s), maar wél met diverse podiumplekken. In zijn speech repte Vincent van een hechte groep. En zo is het ook. Zo lang er geen hesjes worden uitgedeeld. Nadat Witte Pieten Arie en Ton B. chocoladeletters hadden uitgedeeld, kreeg Vincent nog een hart onder riem gestoken via een gedicht van de Sint. Strekking: wie nog één keer zeikt over de kleur van zijn hesje, krijgt een strandwandeling met Joran van der Sloot aangeboden.

Atlantis
Teamleider Rob Henzen had gezorgd voor een afgescheiden ruimte bij Atlantis. Je zag de andere gasten denken: zó willen wij niet oud worden. Tussen het eten (zeg maar: het WK borden vullen) door hield aanvoerder Arie zijn traditionele (goed verzorgde) toespraak. Vincent en zijn trouwe assistent-trainer Bert ontvingen (naast woorden van dank) een welverdiende cadeaubon voor hun inzet. Ook de schrijver van dit stukje viel weer eens in de prijzen voor zijn pr-werk. De mazzelpik.

Overigens verlieten bijna alle Oldstars Atlantis met een lichte gehoorbeschadiging. Want wat is ie druk hè, die nieuwe Oldstar Hans van Zutphen. Méér weten over de stramme voetbalknarren van Oldstars 1886? Volg onze Facebook-pagina!

Ton Broekhuisen

Lees verder10

JO17-1 herbstmeister 1e klasse: “We hebben strepen, hele mooie”

Er werd week in week uit naartoe gewerkt door de mannen. We hebben het dan over afgelopen zaterdag 8 december, de laatste speeldag van de competitie voor Olympia JO17-1. Er stond deze zaterdag een wedstrijd tegen Oudewater op het programma, een wedstrijd waar meer op het spel stond dan alleen de drie punten, maar ook het kampioenschap van de 1e klasse 02. 

Olympia had zich een week eerder, na een klinkende 0-6 overwinning, definitief in de top 3 van de competitie gespeeld, met als beloning deelname aan de promotiepoule 1e klasse welke na de winterstop van start gaat. De eerste seizoenshelft van JO17-1 was er over het geheel één met een stijgende lijn, met als kers op de taart de laatste wedstrijd om het kampioenschap, aan de Bodegraafsestraatweg tegen Oudewater. Om kwart voor één werd er afgetrapt. 

Olympia deed zichzelf te kort door een groot aantal kansen niet te verzilveren. Het kreeg kort voor tijd de deksel op de neus van de bezoekers, 1-2 met slechts enkele minuten op de klok (lees: blessuretijd). Echter, JO17-1 heeft dit seizoen al meerdere malen laten zien strijdbaar te zijn. Met een uiterste krachtinspanning werd de gelijkmaker binnen gewerkt! Luttele seconden later floot de scheidsrechter af en gingen de handen de lucht in. JUICHEN! 

Deze fantastische prestatie van het collectief werd gevierd met een traditionele duik in de Breevaart. De koude duik was van korte duur en het feest werd verder gevierd in de kleedkamer onder het genot van een de warme douche. Mannen, gefeliciteerd met deze topprestatie en zet hem op in de promotiepoule! 

Foto’s van de wedstrijd zijn beschikbaar via bijgaande link, met uiteraard credits naar de fotograaf; https://myalbum.com/album/H32oAwP2F8Nm

Lees verder07

Winterstop bij de jeugd

Bij Olympia hebben we winterstop van 17 dec 2018 tot en met 6 januari 2019. Dat betekent dat we nog een week trainen en dan 3 weken rust hebben. Zo kan iedereen herstellen, even lekker wat anders doen met het gezin of familie en in de tweede week van januari weer fris op het veld bij Olympia verschijnen.

Veel plezier alvast tijdens de voetballoze periode en de feestdagen!

Jan Chris Kuipers
Hoofd Jeugdopleiding Olympia

Lees verder06

Agenda ALV maandag 10 december

A.s. maandag 10 december vindt de Algemene Leden Vergadering (ALV) weer plaats bij Olympia. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn in de kantine welkom om vanaf 20:30 uur de vergadering bij te wonen. 

Bij deze delen we hieronder alvast de agenda met u, welke via deze link ook te downloaden is:
Agenda ALV 10-12-2018.  (kunt u deze zelf meenemen naar de vergadering)

Lees verder04

Smakelijke afsluiting seizoen door "HardeBallen"

Aan de Notaris d'Aumerielaan te Reeuwijk is de Motorboot en Watersportvereniging Reeuwijk (MWR) gehuisvest. Het doel van de vereniging is het beoefenen en bevorderen van de watersport voor actieve, gezellige watersporters,zowel zeilers als sloep-/motorboot vaarders. 

Op 28 november jl. was MWR in hun prachtige clubhuis,de gastvrije gastheer voor een twintigtal enthousiaste deelnemers,mannen en vrouwen,aan de competitie van "HardeBallen", de Jeu de Boules afdeling van Olympia, die hier het seizoen afsloten. Vanaf begin februari werden wekelijks,op de woensdagmiddag,de degens gekruist op het grindveld bij Olympia, met passie en humor.

Op de speeldagen werden per speler drie wedstrijden gespeeld en na 21 november kon de eindstand worden opgemaakt. Hoewel het meedoen belangrijker was dan het winnen,werd er dikwijls gebouled op het scherp van de snede.Het niveau was zeer aanvaardbaar en talenten, zoals Hamid Hamtaite,braken door. Regisseur Pim van het Hoog sprak de winnaars toe en overhandigde hen de bekers en medailles.

De eindstanden:

Vrouwen: 1 Nel van der Wolf.              Mannen: 1 Vincent Govers.

                2 Ank Hagen.                                      2 Arlo van Vliet.

                3 Agnes Schoonderwoerd                3 Hans van Zutphen.

Speciale vermelding was er voor Hans van Zutphen voor zijn bijzondere bovenhandse techniek. Pechvogel van het jaar was Stan de Ruiter. Veel concentratieverlies. Zijn televisie sprong steeds op zwart als Ajax speelde. Na de prijsuitreiking genoten de aanwezigen van een voortreffelijk stamppottenbuffet.

Op 6 februari 2019  start "HardeBallen"het nieuwe seizoen. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

Lees verder30

Reis mee met het 1e richting Zundert!

Aanstaande zondag staat voor ons eerste elftal de belangrijke maar vooral verre uitwedstrijd tegen Moerse Boys op het programma. Moerse Boys staat op dit moment tweede met 19 punten en Olympia volgt op de vijfde plek met 14 punten. Voor onze supporters is er nog voldoende plek om mee te reizen zodat jullie niet zelf de verre reis richting het zuiden hoeven te maken. Zou je graag mee reizen stuur dan even een mail naar commercie@gcfc-olympia.nl. 

Meld je snel aan want vol=vol! 

Lees verder29

Hulp gezocht voor optuigen Kerstboom

A.s. maandag komt de boom der bomen weer binnen bij Olympia, ofwel de Kerstboom! Nu moet deze natuurlijk opgetuigd worden en daar is hard hulp bij nodig! Wie heeft er interesse en tijd om te helpen hiermee? Geïnteresseerden kunnen zich a.s. woensdag 5 december om 19:00 uur melden in de kantine bij Dennis Sosef! 

Lees verder29

Kantine gesloten tijdens "Winterstop"

Het clubhuis van Olympia is tijdens de Winterstop gesloten. Dit zal zijn van zaterdag 22 december t/m woensdag 9 januari. Uiteraard is dit met uitzondering van Nieuwsjaardag, 1 januari, wanneer de Nieuwjaarsreceptie van Olympia plaats zal vinden. Meer info hieromtrent leest u binnenkort op de website. 

Lees verder29

Uitnodiging ALV op 10 december

Beste Olympiaan, of ouders/verzorgers van Olympia jeugdleden,

Op maandag 10 december 2018 om 20.30 uur vindt de Algemene Leden Vergadering van GC&FC Olympia plaats in het clubhuis. Wij nodigen u van harte uit om bij de ledenvergadering aanwezig te zijn. 

Op de agenda staan de gebruikelijke jaarlijks terugkerende agendapunten, zoals het vaststellen van de notulen, het goedkeuren van de financiële jaarstukken en de verkiezing van bestuursleden. Daarnaast vragen wij de vergadering om een aantal wijzigingen in het normen- en waardenbeleid te accorderen.

Verder willen wij als bestuur de avond graag gebruiken om met de leden van gedachten te wisselen over een aantal zeer relevante ontwikkelingen, zoals:
* De toekomst van prestatievoetbal senioren op zaterdag/zondag, toelichting op de KNVB scenario’s en wat vinden wij daarvan als Olympia?
* Verschuiving van (een deel van) het jeugdvoetbal naar de zondag
* Olympia Duurzaam, het project om zonnepanelen op het dak te installeren en zo zelf voor onze energievoorziening te kunnen zorgen
* Overige suggesties en ideeën om de vereniging nog beter of aantrekkelijker te maken

Wij zijn benieuwd naar uw mening en hopen op uw aanwezigheid op 10 december! Relevante vergaderstukken zullen op de vergadering worden uitgereikt.

Het Bestuur

Lees verder07

Reünie wedstrijd Olympia - VV Moordrecht

Op zondag 18 november 2018 wordt er bij Olympia een speciale reünie wedstrijd gespeeld tussen (oud) spelers van Olympia en VV Moordrecht. Spelers die speciale binding hebben met Ron van den Berg. 

Op aangeven van Ron is het geen benefietwedstrijd speciaal voor hem, maar staat de middag in het teken van weerzien, vriendschap, gezelligheid en een lekker potje voetbal. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de derde helft is deze dag minstens zo belangrijk.

Lees verder06

Save the Date: 10 december ALV

Op maandag 10 december zal de Algemene Leden Vergadering weer plaatsvinden in het clubhuis van Olympia, Meer informatie volgt....

Lees verder22

(2e) Trainer JO19-1 gezocht!

Voor ons standaardteam JO19-1 zoeken wij een ambitieuze & talentvolle TRAINER die per direct de trainer/ coach van dit team komt ondersteunen. 

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert.

Ambitieus en leergierig
We zijn we op zoek naar een trainer die al ervaring heeft, maar zich graag verder wil ontwikkelen. Jij krijgt volop de ruimte om je te ontwikkelen naast een uitstekende en hooggekwalificeerde trainer. De trainer coach van JO19-1 is een Argentijnse trainer die in Spanje 2e divisie heeft getraind en in bezit is van alle UEFA trainers diploma's, ook die van Coach Betaald Voetbal. Hij heeft een heel eigen kijk op voetbal waar je veel van kunt leren. Liefst heb je een aantal jaren ervaring, ben je in bezit van juniorentrainer en/of TC 3 en communicatief sterk. En heb je de ambitie om na dit seizoen door te groeien als hoofdtrainer van een eerste team. De JO19-1 De O19 1 speelt competitie op hoofdklasse niveau, taint op dinsdag en donderdag en speelt z'n wedstrijden op zaterdag. 

Kansen om door te groeien
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder17

UPDATE!! BusinessClub GC&FC Olympia FIFA'19 Toernooi voor O19, O17 en O15

UPDATE 17/10: Let op, er zijn nog maar 7 plekken vrij!!!! Wil je nog meedoen, meld je dan snel aan!!

Op vrijdag 16 november a.s. wordt in de kantine van Olympia weer het jaarlijkse FIFA ('19) toernooi georganiseerd en aangeboden door de Businessclub van GC&FC Olympia. Dit voor de junioren van alle O19, O17 en O15 teams. We hopen dat een ieder om 19:30 uur aanwezig deze avond, zodat we om 20:00 uur kunnen starten. 


Wil je meedoen? Wees er dan HEEL SNEL bij, want er zijn nog maar een paar plekken vrij! Hoe doe je dit? Stuur een mail naar voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl en vermeld daarin je naam en in welk team je speelt. Deelname is gratis en een ieder krijgt 1 gratis drankje. Maximaal aantal deelnemers is 40, de teller staat nu al op 30!! 

Lees verder12

Team JO15-3 vergeten in de Seizoensgids!

Met het maken van een gids en het zelf door een ieder laten versturen van de foto's, kan het zijn dat er foto's niet geleverd worden. Maar naar nu blijkt is de foto van de JO15-3 wel op tijd ingestuurd maar is deze in een zogenaamde "junk/spam" map terecht gekomen en daar niet gezien. Oprechte excuses van onze kant, dit had niet mogen gebeuren! 

Bij deze plaatsen we de foto hier op de website en zo ook op FB alsnog en zullen we het met de teamleden zelf alsnog spoedig proberen enigszins "goed te maken". Dit zijn de toppers van de JO15-3:

Lees verder12

Seizoensgids 2018/2019 vandaag bezorgd!

Het duurt af en toe even en dan heb je ook wat! Zo gaat dat ook met de Olympia seizoensgids, die nu al voor het 3e achtereenvolgende jaar in een glossy full-color magazine op de deurmat valt bij alle leden. Vanaf zondag zullen er ook de diverse losse exemplaren in de kantine liggen, die daar voor alle gasten van Olympia te bekijken zijn.

En natuurlijk is de gids ook digitaal te bewonderen! De gids is vanaf nu via deze link direct via een bladerbare, digitale uitvoering te bewonderen. We danken een ieder die aan deze gids heeft meegewerkt en wensen iedereen veel plezier met dit unieke document!

Lees verder11

Voorbeschouwing Olympia - Den Hoorn

Zondag speelt Olympia 1 zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Een voorbeschouwing: 

Olympia:

Afgelopen zondag behaalde de thuisploeg een zwaarbevochten punt in de uitwedstrijd tegen Spartaan ’20. Vijftig minuten probeerde Olympia met tien man een 2-1 voorsprong te verdedigen. Dit lukte uiteindelijk niet helemaal, maar met een 2-2 uitslag kon het elftal van trainer Tom Rietberg prima leven. Wellicht had er wel meer ingezeten als Olympia ook de tweede helft met elf man had mogen aantreden, maar dat is achteraf. Wat vooral opviel is dat Olympia de eerste helft erg veel moeite had om de bal in de ploeg te houden. Spartaan speelde in een hoog tempo, maar er werd werkelijk niets gedaan om dit enigszins te ontregelen. Na twee balcontacten was de bal meestal weer in bezit van de Rotterdammers. En dat was jammer, want als Olympia sporadisch aan voetballen toekwam was het vaak ook direct gevaarlijk. Toch vertoont de ploeg de laatste weken enige tekenen van verbetering. 

Lees verder11

Leo Hageman overleden

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat op 5 oktober 2018 ons oud-lid de heer Leo Johannes Hageman is overleden. Tekst overgenomen van de kaart:

‘Wij nodigen u van harte uit om met ons het leven en de passie van Leo te vieren. Iedereen ervaart een afscheid anders, dus wees welkom om voor de laatste keer met deze geweldige man samen te zijn. Of wees in gedachten bij ons. De crematieplechtigheid wordt gehouden op vrijdag 12 oktober a.s. om 12.30 uur in de aula van yardenhuis van Brabant, Florijnstraat 60 te Oosterhout. Vanaf 12.00 uur is er gelegenheid om afscheid van Leo te nemen en staat er koffie voor u klaar. Na de plechtigheid bent u uitgenodigd in Gasterij de Seterse Hoeve, Vijf Eikenweg 56 te Oosterhout, waar er tijdens een lunch gelegenheid is om ons persoonlijk te condoleren. Liever geen zelf meegebrachte bloemen. We willen u vragen om bij aanvang van de plechtigheid een door ons aangereikte bloem aan Leo te geven.'


Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke periode.
Bestuur GC & FC Olympia

Lees verder10

Trainingen jeugd in de Herfstvakantie

In de herfstvakantie trainen de niet selectieteams 1x per week op het 2e trainingsmoment, de woensdag.
Selectieteams trainen gewoon 2x door. 

Veel plezier tijdens de herfstvakantie!

Jan Chris Kuipers
Hoofd Jeugdopleiding

Lees verder10

Oldstars 1886 dicht bij toernooiwinst in Houten

Vrijdag 5 oktober was Oldstars 1886 een van de veertien deelnemende teams aan het door sv Houten uitstekend georganiseerde Walking Football toernooi in Houten. Met tussendoor ook een puike lunch. De bejaarde Olympia-helden wonnen alle 6 hun poulewedstrijden. Doelsaldo: 29 – 4. Ja, wondercoach Vincent had zijn zaakjes weer goed voor elkaar!

In de finale tegen de andere poulewinnaar werd het een gelijkspel (1 -1). Waarna strafschoppen de beslissing moesten brengen. Wie het lege doeltje steeds verplaatste, zal altijd de vraag blijven. Feit blijft dat alleen Arie zijn penalty wist te verzilveren. Willem, Hammi en Ton schoten met een stalen gezicht naast. De een nog ruimer dan de ander. Om nóg meer hoon te voorkomen, is er voor gekozen om de achternamen van de drie sukkels onvermeld te laten.

Nieuwsgierig naar méér smeuïge details? Zie de eigen Facebook pagina van Oldstars 1886.

Ton Broekhuisen

Lees verder02

Verzorger voor de selectie (zondag) gezocht!

Ter aanvulling/completering van de medische staf is voetbalvereniging Olympia op zoek naar een verzorger voor de selectie van de senioren (het eerste en het tweede), die in samenspraak met zijn of haar collegae (fysiotherapeuten en verzorgers) op toerbeurt voor en tijdens de trainingen (op dinsdag en donderdag) de spelers optimaal prepareert (tapen en masseren) en op zondag ‘op de bank’ aanwezig is bij de wedstrijden van Olympia 1 en/of Olympia 2. 

Interesse? Mail Rianne Petersen! riannepetersen@hotmail.com

Lees verder20

Voorbeschouwing Olympia - DHC

Zondag speelt Olympia 1 zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. DHC uit Delft is de tegenstander. De aftrap is om 14:00 uur.

Olympia:

De ploeg van trainer Tom Rietberg beleefde een uiterst matige voorbereiding. Al je puur naar het spel kijkt komt de start van de competitie veel te vroeg. Resultaten zijn in de voorbereiding niet belangrijk, maar het veldspel is dat wel. En juist op dat vlak schoot het team ernstig te kort. Olympia maakt al voor de competitie begonnen is een uitgebluste indruk. Met name de generale repetitie, thuis voor de beker tegen stadsgenoot ONA, was wat dat betreft ontluisterend. Zonder ook maar een greintje inzet en beleving werd het volkomen overklast door een tegenstander die wél met het mes tussen de tanden speelde. En dat was helaas niet de eerste keer in de voorbereiding. Het kan niet anders dan dat er deze week harde woorden zijn gevallen binnen de selectie, want op deze manier is Olympia voor iedere tegenstander een gemakkelijke prooi. Er wacht de technische staf een geweldige uitdaging om het team snel weer aan het voetballen te krijgen. En daar zijn spelers voor nodig die hierin mee willen en er vol voor willen gaan. Maar ook een systeem waarin zij in hun kracht spelen en zich prettig voelen. 

Lees verder15

De Grote Clubactie van start bij Olympia!

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Olympia doet ook weer mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is de aanschaf van niet 1, niet 2, nee … wel  6 pupillendoelen!!! Deze zijn nodig omdat we extra teams hebben die wedstrijden spelen waarvoor meer pupillendoelen nodig zijn. Vanaf 15 september zijn onze verkopers uit de pupillenteams weer op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen. Koopt u ook een lot? 

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Als u een lot koopt, maak u kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! U kunt ook on-line een lot kopen. Druk op de knop: steun ons! https://clubactie.nl/actie/GCFCOlympia

Met vriendelijke groet, Commissie Grote Clubactie (GCA)

Lees verder11

Speelschema's competitie Olympia 1, 2 en JO19-1

Binnenkort staan ze ook gepubliceerd in de nieuwe seizoensgids, maar er is alweer zoveel vraag naar, dat we ze hier vast plaatsen. De speelschema's voor de competitie van Olympia 1, 2 en JO19-1 zijn hieronder in PDF te zien en te downloaden! Veel plezier ermee!

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia 1 (zo.)

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia 2 (zo.)

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia JO19-1

Lees verder11

Oldstars 1886 te zien bij RTV Gouwestad!

Afgelopen week zijn er tijdens de beroemde trainingen van onze Oldstars 1886 opnames gemaakt voor RTV Gouwestad. Dit prachtige filmpje geeft een mooie blik achter de schermen en je komt nog net wat meer te weten over deze helden! Het filmpje ook zien? Dat kan via deze link: Oldstars 1886 bij RTV Gouwestad!

Lees verder23

Áanpassing in programma Goudse Derbydag; wedstrijd van de Vrouwen vervalt

Helaas is het programma van de 4e Goudse Derbydag gewijzigd, de wedstrijd tussen Olympia VR1 en Jodan Boys VR1 zal niet doorgaan. 

Hierdoor begint het programma van deze dag pas om 14:30 uur met de duel tussen de 2e elftallen van Olympia en Jodan Boys. De wedstrijd tussen de 1e teams wordt om 17:00 uur afgetrapt. Na afloop van deze wedstrijden is er nog een BBQ en zal er live muziek aanwezig zijn. 

De entree is de gehele dag gratis en een ieder is van harte welkom!

Lees verder15

PUMA Team aanwezig tijdens de Goudse Derbydag

Tijdens de Goudse Derbydag, die op zaterdag 25 augustus wordt gehouden op het terrein van Olympia, zal PUMA met een promotie stand aanwezig zijn, i.s.m. 100% Voetbal uit Gouda. Je kan hier de nieuwe voetbalschoenen testen en het FIFA spel spelen tegen hun promo team. Ze zijn aanwezig van 16:00 - 20:00 uur, zeker de moeite waard om even te bezoeken! 

Lees verder15

Assistent-trainers voor onze standaard juniorenteams O17 en O19 gezocht!

Voor onze standaardteams O17 en O19 zoeken wij  ambitieuze & talentvolle assistent trainers. Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert.

We zijn we op zoek naar trainers die beter willen worden, die willen leren en graag een eerste team willen assisteren. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen naast uitstekende en ervaren trainers, terwijl wij de begeleiding van onze eerste teams zo naar een hoger niveau brengen. Liefst heb je een aantal jaren ervaring, ben je in bezit van pupillen- of juniorentrainer en heb je de ambitie TC 3 te halen. Deze talentvolle standaardteams spelen competitie op hoofdklasse of 1e klasse niveau.
Ze trainen op dinsdag  of donderdag en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naarv hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder15

Trainer voor de JO17-2 gezocht!

Voor ons O17 2 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en stevige trainer. Inmiddels hebben we een kwalitatief hoogwaardige staf voor het komende seizoen, welke ambitieuze junioren trainer wil hier ook deel van uitmaken? 

Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is het spelen van avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring, die onze vaak eerstejaars spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samen-werken. Je hebt overwicht maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. Deze talentvolle groep speelt competitie op 2e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden en kansen om je verder te ontwikkelen als trainer. Heb je interesse? Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder06

Selectie Olympia gestart met voorbereiding seizoen 2018/2019

Afgelopen donderdag, 2 augustus, was het druk op het kunstgrasveld van Olympia. Een groot deel van de selectie was daar aanwezig voor de 1e training van het nieuwe seizoen, met heel veel vertrouwde gezichten maar uiteraard ook wat "nieuwe" gezichten: Oudie Karmouma, Robert Bosscha en Bert Jan Marchand, Kelvin Hornis, Hans Vergoed en Jeffrey Vonk.

En wat doe je zo'n eerste training, werken aan de conditie! En dat is met de trainers Tom, Mark en Rens en zeker ook aangevuld vanuit de medische staf door Rianne, een intensieve bezigheid. De komende week staan er nog een aantal pittige trainingen op het programma en dat geldt ook voor de oefenwedstrijden, die we hieronder even in kaart hebben gebracht:

Zondag 12/8: Leonidas - Olympia 1 (13:00 uur)
Dinsdag 14/8: Jong Sparta - Olympia (19:30 uur, wedstrijd wordt gespeeld op Het Kasteel)
Zondag 19 augustus: Foreholte 2 - Olympia 2 (12:00 uur)
Dinsdag 21/8: Groeneweg - Olympia (20:00 uur, zowel de 1e als 2e teams spelen tegen elkaar)
Zaterdag 25/8: Olympia - Jodan Boys tijdens Goudse Derbydag (wedstrijd 2e om 14:30, wedstrijd 1e om 17:00 uur)
Dinsdag 4 september: Olympia 1 - JSV 1 (20:00 uur)
Dinsdag 11 september: DCV 1 - Olympia 1 (20:00 uur)

 

 

Lees verder29

Competitie- en beker indeling Olympia 1

Onlangs is de competitie indeling voor Olympia 1 bekend gemaakt, de klasse waarin ons eerste elftal aankomend seizoen uitkomt is de 1e klasse B zondag. Een aantal nieuwkomers in de poule, teams uitkomend in district Zuid 1. Dit zijn Moerse Boys uit Zundert, DOSKO uit Bergen op Zoom en Rood Wit W uit Sint Willebrord.

De tegenstanders, naast de al genoemde Brabantse ploegen, zijn: BMT, CVV Zwervers, DHC, Den Hoor, GLC Delfshaven, Groeneweg, Spartaan '20, VELO, VOC en VUC. De nummering, aan de hand waarvan het speelschema bekend wordt gemaakt, wordt op 17 augustus bekend gemaakt. 

Voor de beker treft het team van trainer Tom Rietberg de volgende teams; ARC, DSO en ONA. De speeldata zijn als volgt:

Zaterdag 1 september om 17:00 uur: Olympia - ARC
Zaterdag 8 september om 17:00 uur: DSO - Olympia
Zondag 16 september om 14:00 uur: Olympia - ONA

Wij hopen u dan weer langs de lijn te zien om onze jongens te supporten!

Lees verder11

AVG bij Olympia - Update!

Sinds 25 mei jl. is de AVG van kracht gegaan in. Hierover hebben we bij Olympia al een keer een bericht doen uitgaan, bij deze volgt een update, welke te vinden is in de hieronder geplaatste PDF. Binnenkort kunt u via het kopje Vereniging ook een aparte link naar de AVG vinden in het menu, hier wordt momenteel aan gewerkt. 

AVG bij Olympia.

Lees verder09

Voorwaarden m.b.t. "teamuitjes" bij Olympia

Na afloop van het seizoen is het gebruikelijk voor een aantal teams om bij Olympia hun seizoen af te sluiten. Heel gezellig en een leuk initiatief, echter wordt er niet altijd voldaan aan de voorwaarden die Olympia hiervoor hanteert. We willen deze nogmaals herhalen, zodat het voor iedereen duidelijk is wat de voorwaarden zijn.

Als je een team barbeque of lunch gedurende en/of na afloop van het seizoen wilt organiseren, dient dit te worden aangevraagd bij de barcommissie, dit kan per  email via barcommissie@gcfc-olympia.nl en wel ruim van te voren. Het eten wordt door Olympia geregeld en doorberekend aan het team. Consumpties worden afgenomen bij de bar, dus GEEN eigen consumpties meenemen.

Wij hopen dat dit zo duidelijk is voor iedereen, als er nog vragen zijn, graag even informeren bij de Barcommissie.

Lees verder05

Openingsdagen- en tijden Kantine in Augustus

Op dit moment kunnen we genieten van een kleine maand zomerstop. De eerste selectie training voor de senioren begint op 2 augustus en de eerste trainingen voor de jeugd op 14 augustus. De kantine zal in deze augustus periode beperkt open zijn, aangezien we krap in onze vrijwilligers zitten en het ook nog vakantie is.

Van 2 t/m 24 augustus zullen we alleen op donderdagavond geopend zijn. De weekenden zijn we dus gesloten, mocht het nodig zijn dat de kantine open is, bijvoorbeeld voor oefenwedstrijden, graag ruim van te voren een email naar de barcommissie. Vanaf 25 augustus proberen we de gangbare openingstijden aan te houden. We hopen dat dit gaat lukken, ondanks diverse oproepen voor commissieleden en barvrijwilligers is hier weinig respons op. Dit kan tot gevolg hebben dat in het nieuwe seizoen de bar gesloten is op tijden dat het niet wordt verwacht.

Lees verder04

4e Goudse Derbydag op zaterdag 25 augustus a.s.29

Seizoenstart en trainingsschema Jeugd

Voor de agenda van jeugdspelers en ouders een aantal belangrijke data voor de start van het nieuwe voetbalseizoen:

  • De selectiegroepen O12 tot en met O19 hebben hun eerste training weer op dinsdag 14 augustus. (mits anders aangegeven door trainer)
  • De selectieteams pupillen hebben hun eerste training een week later, op dinsdag 21 augustus.
  • Voor de niet-selectieteams beginnen de trainingen na de schoolvakantie, vanaf maandag 27 augustus.

Het voorlopige trainingsschema is te vinden via deze link: http://www.gcfc-olympia.nl/Start/Trainingsschema of download het schema via deze koppeling in PDF: Trainingsschema 2018-2019 Het kan zijn dat trainingstijden nog veranderen, omdat we met een aantal trainers nog in gesprek zijn over de dagen en tijden dat zij kunnen trainen. Als er wijzigingen zijn, dan passen we het schema op de website aan. Zorg dus dat je in augustus nog een keer checkt wat je trainingstijd wordt in het nieuwe seizoen. 

 

Voor nu een mooie en sportieve vakantie!

 

Lees verder27

Indeling Jeugdteams 2018-2019

De indeling van de Jeugdteams 2018-2019 bij Olympia is bekend. Uitgangspunt hierbij is om iedereen zo veel mogelijk op zijn of haar eigen niveau te laten spelen. Dan is er het meeste plezier en ontwikkeling te zien.  

De indeling komt tot stand op basis van wat spelers laten zien gedurende het seizoen en de selectietrainingen de afgelopen weken. Coaches en teamleiders beoordelen aan het einde van het seizoen alle spelers van hun eigen team en bespreken dit met de technisch jeugdcoördinatoren en Hoofd Jeugdopleiding.  Dit heeft in mei geleid tot een voorlopige indeling in selectie en niet-selectie. Gedurende de selectietrainingen vergelijken we spelers met elkaar en kijken we met meerdere trainers naar de spelers om tot een goede indeling te komen. En bij de JO15, MO15 en JO17 niet-selectie teams is zoveel mogelijk rekening gehouden met leeftijd/geboortejaar. De indeling voor de Jeugdteams 2018-2019 is vastgesteld door de trainers in samenspraak met Hoofd Jeugdopleiding. .

Op de jeugdpagina’s is per lettergroep de indeling te vinden. Voor de pupillen zijn alle teams ingedeeld. Bij de junioren maakt de speler deel uit van een (niet-selectie) team of is de speler ingedeeld in de selectiegroep. Zoals gebruikelijk wordt bij de Junioren de indeling in een 1e en 2e selectieteam in augustus/september bekendgemaakt.

Op deze pagina zijn alle indelingen te vinden: Jeugdopleiding Olympia.                                                        


 

Lees verder04

Clubhuis gesloten tijdens zomerstop!

Evenals voorgaande seizoenen is het clubhuis tijdens de zomerstop gesloten. Dit seizoen van maandag 2 tot en met zondag 29 juli a.s. Er mag dan geen gebruik worden gemaakt van de diverse ruimtes. Het bestuur verzoekt een ieder zich hieraan te houden.

 

Het Bestuur

Lees verder01

Geslaagde Oud en Nieuw / Vrijwilligersavond bij Olympia

De verjaardag van Olympia wordt ieder jaar gevierd, zeker bij het bereiken van de prachtige leeftijd zoals dat vandaag behaald is, maar liefst 132 jaar! Dit vieren doen we allereerst met het in het zonnetje zetten van de kampioenen van dit jaar, en dat zijn er maar liefst 5! In de najaarscompetitie wordt de titel binnengehaald door de JO11-2 en de JO13-2 en afgelopen week zijn er titels voor de JO10-1, JO11-3 en de JO7-1. Zij spelen eerst een onderlinge wedstrijd, waarin alle teams door elkaar 2 teams vormen en zo er een mooie wedstrijd van maken. Na afloop hiervan worden de teams door voorzitter Edo Neefjes toegesproken en worden alle spelers en stafleden voorzien van een prachtige medaille. 

Lees verder31

Trainer voor de JO17-2 gezocht!

Voor ons O17-2 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en stevige trainer.
Inmiddels hebben we een kwalitatief hoogwaardige staf voor het komende seizoen, welke ambitieuze junioren trainer wil hier ook deel van uitmaken?

Ontwikkeling centraal 

Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is het spelen van avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Stevig & sociaal vaardig 

We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring, die onze vaak eerstejaars spelers een stap verder brengt op tactisch, fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. Je hebt overwicht maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald, liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. Deze talentvolle groep speelt competitie op 2e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op dinsdag en donderdag van 18.30  tot 20.00 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Prima vergoeding 

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom 

Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder28

Uitnodiging Olympia's Oudjaarsavond donderdag 31 mei

Het bestuur nodigt u hierbij uit voor Oudjaarsavond op donderdag 31 mei a.s. om 20:00 uur in ons clubhuis. Olympia is op 1 juni 1886 opgericht. Tijdens deze avond worden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet gedurende het seizoen, worden de Kampioensteams gehuldigd en vieren wij de 132e verjaardag van Olympia. De kampioenen in de jeugd - JO11-2 en JO13-2 (najaarscompetitie) en JO10-1, JO11-3 en JO17-1 (voorjaarscompetitie) - spelen om 19.00 uur een gemengde wedstrijd op het hoofdveld. Voor de tweede keer wordt op Oudjaarsavond de speler van de selectie van het seizoen bekend gemaakt. 

U komt toch ook?

Lees verder28

Algemene Leden Vergadering (ALV) maandag 28 mei gaat niet door

‘Doordat slechts 13 leden hebben aangegeven aanwezig te zijn op de Algemene LedenVergadering van vanavond, heeft het Bestuur besloten deze niet door te laten gaan. Uiteraard betreuren wij dit besluit.’

 

Het Bestuur

Lees verder26

1e Olympia's Vrijdagmiddagborrel groot succes

Afgelopen vrijdag is de 1e versie van de Olympia Vrijdagmiddagborrel georganiseerd onder de noemer "Bier, Bubbels, Beats en Burgers". Een groot succes waar een mooie groep bezoekers op af is gekomen. Ook werd er een heuse Pubquiz gehouden, welke door de volgende deelnemers werd gewonnen: Rene v/d Zwet, Marco v/d Berg, Erica Kalmeijer, Wladimir Sirre, Rik Bezem, Frank van Sommeren en Femke Loohuizen. 

De volgende editie van "Bier, Bubbels, Beats en Burgers" wordt gehouden op vrijdag 29 juni, dus noteer deze vast in de agenda!

Lees verder26

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als u lid wordt van onze vereniging verstrekt u een aantal persoonsgegevens: naam, adres, geboortedatum, een bankrekeningnummer, enz


Daarnaast worden er in het kader van uw activiteiten bij GC & FC Olympia soms foto’s of berichten gemaakt waarmee u voor de buitenwereld herkenbaar zichtbaar bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan berichten op de website of via sociale media. 

 

Ook worden persoonsgegevens die voor het functioneren van de vereniging binnen de voetbalwereld/competities nodig zijn, doorgegeven aan de KNVB. Dat is al jaren zo en dat hoeft door de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ook niet te veranderen.

Lees verder22

Aantal Olympia teams nog titelkandidaat!

Een aantal teams bij de jeugd doet nog mee om het Kampioenschap of heeft zich daar al (zo goed als) van verzekerd!

De JO10-1 is niet meer in te halen voor de concurrentie en kan zich op gaan maken voor een mooi feestje!

De JO11-3 moet zaterdag om 08:30 uur thuis "gewoon" winnen van DSO JO11-7 en dan kan ook daar het feest losbarsten. 

De JO15-2 staat wel bovenaan, maar de concurrentie is er van Sportlust en Woerden. Laten die 2 nou a.s. woensdag tegen elkaar moeten inhalen... Afwachten maar, de strijd is in deze poule nog niet gestreden!

De JO15-4 bezet de 2e plek achter Gouda, maar moet bij een gelijk aantal punten wel met 12 doelpunten of meer verschil de wedstrijd thuis tegen Be Fair JO15-4 winnen. Niets is onmogelijk, zullen we maar denken. 

En de JO17-1, zij staan met een gelijk aantal wedstrijden en punten op plekken 1 t/m 3 gelijk met Spirit en Be Fair, en doelsaldi die steeds 1 met elkaar verschillen. Olympia speelt om 14:30 uur thuis tegen Spirit, die wedstrijd zal sowieso gewonnen moeten worden. En dan is het afwachten of Be Fair wint en zo ja, met welke cijfers.... De spanning is nu al voelbaar voor a.s. zaterdag!

We wensen uiteraard alle teams heel veel succes en bovenal plezier, en hopen dat er goed gefeest mag worden aankomende week/weken. Doe jullie best!!

Lees verder18

Voorbeschouwing Olympia - BMT

Olympia bewees zichzelf afgelopen zondag een slechte dienst. In het onderlinge duel met concurrent VOC werd met 2-0 verloren. En over die uitslag mocht Olympia nog niet eens klagen. Behalve het eerste kwartier had het niets in te brengen. Een pijnlijke nederlaag, want plaatsing voor de nacompetitie heeft het nu niet meer in de hand. Het enige wat Olympia nu nog rest is de twee laatste wedstrijden van het seizoen in winst om te zetten. En dan maar hopen dat VOC en Nieuwerkerk punten morsen. Makkelijk zal dat niet worden, maar zeker niet onmogelijk. De vraag is echter hoe graag de spelers dat ook nog kunnen, of beter gezegd, willen opbrengen. Het gevaar dat het seizoen als een nachtkaars uitgaat, ligt nadrukkelijk op de loer. De komende twee duels kan het verschil worden gemaakt tussen een redelijk of een goed seizoen. Tussen er alles hebben uitgehaald of lekker hebben mee gehobbeld. Het zal zondag dus ook een mentale strijd worden. Welke ploeg kan het zo laat in het seizoen nog opbrengen om er alles aan te doen om te winnen?

Lees verder18

Trainingstijden JEUGD per heden!!

Afgelopen week zijn de trainingen gestart voor de selectie- en niet selectieteams ingedeeld met het oog op komend seizoen. Hier is nogal wat verwarring ontstaan omtrent de trainingstijden. Om alles duidelijk en inzichtelijk te krijgen, staan onder de Algemene pagina's per categorie (O19/O17 etc.) de juiste tijden vermeld. Ook plaatsen we in dit bericht de tijden, die vanaf heden dus gelden, dit seizoen uit. 

We hopen dat het nu voor een ieder duidelijk is en een ieder op de juiste tijden komt trainen.