Viewing Author

Entries for 'Wanda Micke'

06

Vacature trainer JO19-1

Voor ons O19 1 selectieteam zijn wij opzoek naar een ambitieuze en stevige trainer. 
We zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren trainer (ervaring op divisie of hoofdklasse-niveau is een pré) die onze talentvolle spelers voorbereidt op de stap naar de seniorenselectie. Een trainer die de spelers een stap verder brengt op vooral mentaal, tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken en samen presteren. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Je bent minimaal in bezit van TC 3. 

Van de beoogde groep van 18 spelers speelde een groot deel afgelopen seizoen ook Hoofdklasse O19. De promotie poule is toen net gemist, dus ook komend seizoen voldoende mogelijkheden. De training is op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en wedstrijden worden gespeeld op zaterdag. 

Lees verder voor de volledige vacature tekst.

Lees verder08

Trainer voor selectieteam JO17-2 gezocht

Voor ons O17 2 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en stevige trainer

ONTWIKKELING CENTRAAL
De Goudse vereniging Olympia is een vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een top jeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. We staan voor verzorgd en avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

STEVIG & SOCIAAL VAARDIG
We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring, die onze vaak eerstejaars spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. We zoeken iemand met overwicht en sociale vaardigheden, waardoor er met plezier gevoetbald wordt.
Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen.
O17 2 traint op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en speelt wedstrijden op zaterdag.

Lees verder25

Olympia Weekchallenge

Op initiatief van Ferry Broekhof, leeftijdcoordinator O14/O15 is de WeekChallenge in het leven geroepen. Zodat je in deze bijzondere tijd thuis in beweging blijft. Inmiddels is de Olympia WeekChallenge in zijn 2e week.

 

Doe mee en ga de uitdaging aan! Maak een kort filmpje van je poging en deel het met je teamgenoten. En wil je kans maken op een mooie prijs, deel het dan ook op Instagram (gc_fc_olympia) en/of Facebook (@gcfcOlympia). Iedere zaterdag wordt de best gelukte WeekChallenge bekend gemaakt.

 

Lees verder13

Trainer gezocht

Voor ons O17 2 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en stevige trainer

ONTWIKKELING CENTRAAL
Olympia uit Gouda is een vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een top jeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is het spelen van verzorgd en avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

STEVIG & SOCIAAL VAARDIG
We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring, die onze vaak eerstejaars spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. We zijn op zoek naar iemand met overwicht en sociale vaardigheden, waardoor er met plezier gevoetbald wordt.
Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen.
O17 2 traint op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en speelt wedstrijden op zaterdag.

PRIMA VERGOEDING
Olympia is een vereniging met een rijke historie sinds 1886 en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar ook volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

WELKOM
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl
gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder13

Vacature trainer

Voor ons O19 1 selectieteam zijn wij opzoek naar een ambitieuze en stevige trainer. Zie vacature hieronder.

ONTWIKKELING CENTRAAL
Bij Olympia staat de ontwikkeling van de individuele speler centraal. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een top jeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. Doelstelling is het spelen van verzorgd en avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

STEVIG & SOCIAAL VAARDIG
We zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren trainer (ervaring op divisie of hoofdklasse-niveau is een pré) die onze talentvolle spelers voorbereidt op de stap naar de seniorenselectie. Een trainer die de spelers een stap verder brengt op vooral mentaal, tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken en samen presteren. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald.
Je bent minimaal in bezit van TC 3.
Van de beoogde groep van 18 spelers speelde een groot deel afgelopen seizoen ook Hoofdklasse O19. De promotie poule is toen net gemist, dus ook komend seizoen voldoende mogelijkheden.
De training is op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en wedstrijden worden gespeeld op zaterdag.

PRIMA VERGOEDING
Olympia is een vereniging met een rijke historie sinds 1886 en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, en waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

WELKOM
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl
gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder