Viewing Author

Entries for 'Host User'

08

Gratis vuurwerkbon van Hoogeveen Vuurwerk Gouda

Aan het einde van het jaar staat bij onze nieuwe sponsor Hoogeveen Fietsbeleving alles in het teken van vuurwerk. Ieder Olympia-lid krijgt van Hoogeveen Fietsbeleving een gratis vuurwerkbon t.w.v. € 5,- cadeau.

Bestel vuurwerk op www.vuurwerkgouda.nl en je kunt je vuurwerkbon direct verzilveren!

Lees verder09

Kader voor tweede vrouwenteam gezocht

Sinds seizoen 2013-2014 heeft het vrouwenvoetbal zijn intrede bij Olympia gedaan, hetgeen zowel op sportief- als op sociaal gebied een welkome en succesvolle aanvulling is. Dit seizoen is dat al bekroond met het kampioenschap voor het vrouwenteam  en is  het ledenaantal dusdanig  gegroeid dat er een tweede team kan worden geformeerd.

Voor de begeleiding van dit nieuwe vrouwenteam zijn wij op zoek naar kader dat bereid en in staat is om de speelsters een plezierige en sportieve manier van vrijetijdsbesteding te bieden. Het kader bestaat uit een

trainer/coach (m/v)

Lees verder21

Rood Zwart Vrouwen Avond 29 mei

Het is weer zover! Alweer voor het 3e jaar wordt de Rood Zwart Vrouwen Avond georganiseerd voor alle betrokken vrouwen bij Olympia. Na twee succesvolle edities wordt deze nog jonge maar mooie traditie bij Olympia voortgezet! Als tegenhanger van het Rood/Zwart Mannendiner staat deze avond de Olympia vrouw in het middelpunt.

Deze avond, in de nieuwe kantine, is bedoeld voor alle vrouwen die zich bij Olympia betrokken voelen. Olympia zal deze avond volledig in het teken laten staan van alle Olympia vrouwen die de club steunen op wat voor manier dan ook. Dus ben jij een spelersvrouw of vriendin, een voetbalmoeder, een voetbal zus, een speelster, een vrijwilligster of op wat voor manier dan ook betrokken bij Olympia? Dan nodigen wij je graag uit voor deze gezellige avond. Vorig jaar vergezelden ruim 70 vrouwen ons en daar hopen we dit jaar overheen te gaan!

Lees verder11

Voorbeschouwing Olympia-GDA: wordt het Dordrecht of Cambuur?

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – GDA op het programma en tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop. En misschien ook wel de belangrijkste wedstrijd tot nu in dit seizoen. Dat Olympia het zo ver heeft laten komen heeft het voor een groot deel aan zichzelf te wijten.

Lees verder23

Nieuwsbrief verenigingsmanager Olympia - editie 1

Nieuwsbrief verenigingsmanager Olympia - editie 1">
Beste Olympiaan,

Via dit bericht wil ik u graag attenderen op de eerste editie van mijn “Nieuwsbrief Verenigingsmanager”. Deze nieuwsbrief geeft vooral informatie met betrekking tot mijn taken als verenigingsmanager van GC & FC Olympia en zal circa 10x per jaar verschijnen.

Lees verder24

Trainingsschema jeugd

Het trainingsschema voor volgend jaar is inmiddels ook klaar. Er zijn niet veel veranderingen ten opzichte van dit jaar. Eventuele aanpassingen kunnen nog volgen. De keeperstrainingen worden later ingedeeld na overleg met de trainers.

Lees verder14

Afgelastingen

Afgelastingen">

Kom niet voor niets naar het veld; check de website!!!

Veel regen, sneeuw, vorst in de grond.... De maanden met slechtere weersomstandigheden zijn weer begonnen waardoor het kan gebeuren dat wedstrijden niet door kunnen gaan omdat het speelveld is afgekeurd. Iedere zaterdagmorgen is al in de vroege uurtjes keurmeester Henny van Os op de velden om te kijken of de velden goed bespeelbaar zijn. Zo niet, dan wordt een veld afgekeurd en vervallen er dus wedstrijden, want zeker op zaterdag hebben we een vol programma waar we alle drie de velden voor nodig hebben. Of wedstrijden afgelast zijn, kun je zien op het wedstrijdprogramma (onder het kopje jeugd of senioren) op de website of door op de afbeelding Voetbal afgelast? op de Homepage te klikken.

Lees verder13

Gevonden voorwerpen

Komende zaterdag is het de laatste zaterdag voor de winterstop. Een mooi moment om de tot nu toe gevonden voorwerpen op te ruimen. Wij zullen deze zaterdag alle gevonden voorwerpen neerleggen in de kantine van 11.00 – 13.00 uur.
Mocht u nog iets kwijt zijn dan is dus zaterdag de laatste mogelijkheid om te kijken of het bij de gevonden voorwerpen ligt.
De voorwerpen die niet opgehaald worden, gaan na 13.00 uur de (kleding)container in.

Lees verder13

Van de Vrijwilligerscommissie...

Olympia draagt een actief vrijwilligersbeleid uit en de basis daarvan vormt de leden/vrijwilligersadministratie. Zoals eerder bericht, is de vrijwilligerscommissie druk doende geweest om de vrijwilligersadministratie op orde te krijgen. Hoewel we niet garanderen dat deze nu geheel foutloos is, zijn we inmiddels wel zover dat op korte termijn de vrijwilligerspost verzonden gaat worden. De brieven zijn gericht aan nieuwe leden, de leden die kiezen voor afkopen en de groep leden, die (nog) gaan beginnen met hun vrijwilligerstaak. Wij nodigen deze groepen uit om voor het komende jaar hun voorkeur uit te spreken voor een taak of voor afkopen en wij komen vervolgens graag met hen in contact.

Lees verder05

E-jeugd wast autoruiten voor Olympia bij Plus

Plus supermarkt heeft een actie waarin zij € 20.000,- verdeelt onder de Goudse voetbalverenigingen. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een voucher welke dan gescand kan worden en aan een vereniging naar keuze kan worden toegewezen. Zaterdag 24-11 heeft een groep pupillen uit de E jeugd de hele middag autoruiten gewassen bij de Plus. In ruil voor het autoruiten wassen kregen de pupillen dan de vouchers van de klanten om te scannen zodat Olympia op 31-12 as. zoveel mogelijk geld heeft opgehaald.

Lees verder04

Olympia loot topklasser HBS

Olympia heeft in de loting gisteravond voor de 4e (tussen)ronde van de KNVB beker wederom een zware tegenstander getroffen. Ditmaal kwam zondagtopklasser HBS uit de koker. De thuiswedstrijd staat gepland voor dinsdag 15 januari. Direct een mooi affiche dus na terugkeer van het trainingskamp op Tenerife.

Lees verder09

Grote Clubactie – Groot succes!

“ Geef het nieuwe Olympia clubhuis kleur! “

De Grote Clubactie loopt weer op zijn eind. De verkoopboekjes zijn door de pupillen weer ingeleverd en met vereende krachten door vele vrijwilligers ingevoerd. Met meer spelers uit de E en F en de voetbalschool zijn dit jaar 40% meer loten verkocht dan  vorig jaar. Totaal meer dan 2000 verkochte loten; een fantastisch resultaat!

Lees verder18

Programma, uitslagen en standen

Door technisch onderhoud zijn de programma's, uitslagen en standen van alle teams tijdelijk niet beschikbaar. Naar verwachting duurt dit nog enkele uren, zodat eea vanavond weer te raadplegen is.

Lees verder23

Eerste wedstrijd Olympia dames

Afgelopen maandagavond speelde het Olympia Damesteam haar eerste wedstrijd in 2012. De dames van Elinkwijk waren onze gasten en tegenstanders. Na een uitgebreide wedstrijdbespreking en een ietwat verlate aftrap lieten onze dames zien dat de afgelopen maanden waarin intensief is getraind, hun vruchten hebben afgeworpen.

Lees verder19

Trainingsdag Nederlandse Techniekkampioenschappen Voetbal

Op woensdag 19 oktober 2011 vindt bij Olympia een trainingsdag plaats in het kader van De Nederlandse Techniekkampioenschappen Voetbal. Het is voor spelers en speelster tussen de 6 en 15 jaar oud.
Inschrijven kan via http://www.moves-skills.nl/

Lees verder15

Grote Clubactie onderweg, ook online lotenverkoop!

Olympia heeft de afgelopen jaren flink wat geld verdiend met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Omdat de club veel geld nodig heeft voor het nieuwe clubhuis doen we ook dit jaar weer mee en gaan we proberen nog meer geld te verdienen. Dit jaar kunnen alle Olympianen zich inzetten om zoveel mogelijk loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Ieder verkocht lot levert 2,40 euro op voor onze club!

Lees verder13

Trainingskamp selectie

De selectie van Olympia verblijft momenteel in Veldhoven voor een kort trainingskamp. Vanmorgen en vanmiddag staat een trainingsessies op het programma. Vanavond wordt een gezellig bezoek gebracht aan Eindhoven en morgen rond het middaguur reist het gezelschap weer af richting Gouda.

Lees verder21

GC&BFC Olympia landskampioen beachsoccer

De Goudse Cricket & Beach Football Club Olympia heeft op de dam in Amsterdam voor een daverende verrassing gezorgd door in de Superleague (eredivisie) de landstitel van het Holland Beach Soccer te pakken. Op de prachtige accommodatie tussen de sterren van Madame Tussaud en de muzikanten van de straat stond er op de dam een prachtig beachsoccer veld omringd door tribunes en vip tenten. Tijdens deze enerverende dag werd de schaal meegenomen, helaas werd de bekerfinale verloren. Hieronder een verslag van deze spannende dag.

Lees verder28

Trainingsschema jeugd seizoen 2011/2012

Het trainingsschema voor komend seizoen is gepubliceerd. Zie de pagina Jeugdopleiding.

Lees verder08

Zaterdag 11 juni: Ghana toernooi bij Olympia

Aanstaande zaterdag spelen vier Goudse clubs (Jodan Boys, Donk, ONA en Olympia) voor de derde keer in het Ghanatoernooi voor een goed doel: de voetballende jeugd in Ghana. Dit jaar wordt gespeeld op de velden van Olympia.

Lees verder