Viewing Category

Entries for the 'Aankondiging' Category

07

Speldendragersbijeenkomst 2019

Aanmelden kan hier.

Lees verder27

Uitnodiging Speldendragersbijeenkomst vrijdag 15 september a.s.

Vrijdagmiddag 15 september 2017 vanaf 17:00 uur zal onze jaarlijkse speldendragers weer plaatsvinden in ons fantastische clubhuis aan de Bodegraafsestraatweg 52 te Gouda. De bijeenkomst kent uiteraard weer een vertrouwd karakter en is exclusief toegankelijk voor speldendragers en hun partners. Buiten Eten + Drinken trakteert de aanwezigen op een welkomstdrankje en GC&FC Olympia biedt u een buffet aan. 

Aanmelden (is verplicht) voor speldendragers en partners, tot uiterlijk 1 september via speldendragers@gmail.com of  via het formulier op de pagina van de Speldendragers.


De speldendragers commissie

Lees verder26

Sluiting accommodatie ter voorbereiding op seizoen 2017/2018

Van maandag 26 juni tot en met maandag 31 juli a.s. is de accommodatie gesloten voor ALLE activiteiten. Hierop zijn géén uitzonderingen. Wij verzoeken u vriendelijk hier notie van te nemen en hiermee rekening te houden bij het plannen van bijeenkomsten, vergaderingen, besprekingen, etc. Dit om teleurstellingen te voorkomen. 

Het Bestuur

Lees verder29

Voorbeschouwing Olympia - Leonidas

Met nog zes wedstrijden te gaan staat Olympia op een comfortabele zevende plek. Het gat met de staartploegen lijkt te groot om nog van acuut degradatiegevaar te spreken. Lijkt inderdaad. Want met drie lastige wedstrijden op komst is het nog allerminst een uitgemaakte zaak dat Olympia dit seizoen verdere zorgen bespaart blijft. In Leonidas ontvangt het zondag de kopkoper, al om 12:30 uur aan de Bodegraafsestraatweg.

De eerste wedstrijd tegen de Rotterdammers ging kansloos met 4-1 verloren. En daar schuilt ook direct het gevaar voor de wedstrijd van zondag. Als Olympia op voorhand het hoofd buigt voor de gedoodverfde kampioen is het wachten op een nederlaag. Een overwinning levert pure bonuspunten op. Bij geloof en vertrouwen in eigen kunnen, moet een goed resultaat ook haalbaar zijn. Met een speelwijze met veel strijd, die aangepast is aan de grasmat, kan het zomaar een mooie middag worden. Fatsoenlijk combinatiespel is uitgesloten op ons hoofdveld en lijdt niet zelden direct een aanval van de tegenstander in. Maar met een gezond portie opportunisme en duels om de tweede bal komen er ook tegen de koploper mogelijkheden. Maar dat geloof moet er bij iedereen vanaf minuut één zijn. 

Lees verder03

PaasBINGO Avond bij Olympia op vrijdag 14 april

Alle ballen verzamelen! Een BINGO avond voor mannen en vrouwen. We spelen deze avond 8 rondes met schitterende prijzen, zoals; wijnpakketten, bierfusten, huishoudelijke artikelen, schoonmaakartikelen, boodschappenpakketten en vele andere leuke hebbedingen! De hoofdprijs deze avond is een geldbedrag van maar liefst € 100,00. De kantine is deze avond geopend vanaf 19:30 uur, de eerste ronde zal om 20:00 uur worden gespeeld! Doe ook mee aan de Like & Win actie op onze Facebookpagina en maak kans op een gratis bingoboekje om heel de avond mee te spelen!

Inschrijven voor deze avond is niet verplicht; wanneer je uiterlijk 2 april 2017 een tafel reserveert voor deze avond (minimaal 4 personen), ontvang je van ons deze avond een fles wijn of een bittergarnituur aan je tafel! De kosten voor de hele avond meespelen zijn € 20,- per persoon, hiervoor speel je dus 8 ronden mee! Aanmelden/reserveren kan Mirjam van Huffelen of Sabrina Grootendorst (in de kantine / bij Olympia) of telefonisch via 06-52428350.

Lees verder15

Contributie achterstand?

GC & FC Olympia is een voetbalvereniging voor iedereen. Wij zijn ambitieus en hebben sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Om een gezonde club te blijven en daarin verder te groeien, is het van belang dat alle leden hun contributie (waaronder ook wordt verstaan: kaarten en afkoop vrijwilligersregeling) betalen. Niet alleen hebben we deze financiën nodig, ook hoort de financiële verplichting bij de verbintenis die we samen zijn aangegaan; de club en haar leden. 

Op dit moment heeft een aantal leden, ondanks verschillende aanmaningen, nog steeds niet aan zijn of haar financiële verplichtingen aan de club voldaan. Deze leden krijgen binnenkort een brief waarin wordt gemeld, dat zij met ingang van 17 januari 2017 uitgesloten zijn van wedstrijden en trainingen totdat zij hun contributie en/of boete hebben voldaan. 

Zorg dat het niet zover komt en voldoe aan uw betalingsverplichtingen, laat uw elftal en de vereniging niet boeten voor uw betalingsgedrag!!

Lees verder19

Feestavond 130-jarig bestaan Olympia

GC& FC Olympia bestaat dit jaar alweer 130 jaar! Daarom nodigen wij u van harte uit om dit op 3 september te komen vieren op de feestavond met de alleszeggende titel: 'Olympia since 1886 party'! De feestavond is bestemd voor alle leden, ouders, vrijwilligers, donateurs, fans en sponsoren.

De entree is gratis en de feestavond vindt plaats in het clubhuis van GC&FC Olympia, na afloop van het ONEC Toernooi! Met de muziek van DJ's EL Cavano en Armand zullen de hits van de jaren '70 tot aan nu te horen zijn, met een special guest; De Vrolijke Koster! 

Ontmoet oude bekenden, vier het met je teamgenoten en maak er met elkaar een topavond van!

Lees verder19

Zomersluiting accomodatie GC&FC Olympia

Van 27 juni tot en met 27 juli a.s. is de accommodatie gesloten.
In die periode mag er geen gebruik worden gemaakt van het gebouw.

Wij wensen alle leden met hun familie een fijne zomerstop toe.
 
Het Bestuur

Lees verder20

3e Olympia's Muziekquiz

Muziekliefhebbers opgelet! Voor de 3e keer wordt onder leiding van Wladimir Sirre en Aad van Loon de 3e editie van de Olympia's Muziekquiz georganiseerd. Dit gaat gebeuren op vrijdag 8 april vanaf 20:00 uur in de kantine van Olympia. Weet jij veel van muziek, maar ook van de artiesten daarachter, en durf je je kennis te testen met andere Olympianen, meld je dan aan voor deze muzikale avond! 

Lees verder17

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2016

De eerste verontruste mailtjes zijn reeds binnen gedruppeld. ‘Het zal toch wel doorgaan?’ Maar natuurlijk! Ook komend jaar viert Olympia haar nieuwjaarsreceptie op 1 januari. Iedereen die Olympia een warm hart toedraagt is hiervoor van harte uitgenodigd. 

Lees verder18

Kerstklaverjassen 2015

Vrijdag 18 december kunt u weer een kaartje komen leggen bij het jaarlijkse kerstklaverjassen. Voor iedereen zijn er weer mooie prijzen te winnen en we sluiten weer af met een gezellige loterij en borrel.

De kantine is geopend vanaf 19 uur en het kaarten begint om 20:00 uur. Deelname kost 5 euro p.p u kunt zich hier inschrijven of dmv het inschrijfformulier in de kantine.

Lees verder03

Feestavond Glow in the Dark Party op 21-11

Zaterdag 21 November organiseren we bij Olympia een Glow in the Dark / Neon Light Party. De Olympia kantine zal worden omgetoverd tot een grote in neon licht veranderde party zaal, met diverse verlichtingen en versieringen. Daarnaast hebben we feest DJ El Cavano weten te strikken die ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan!

Lees verder13

Laatste dag inschrijving Rood-Zwart mannendiner

Wie aanwezig wil zijn bij het Rood-Zwart mannendiner heeft nog t/m 16 oktober de gelegenheid om zich in te schrijven. De tijd begint dus een beetje te dringen. Op vrijdag 23 oktober opent ons clubhuis vanaf 17:00 uur haar deuren voor alle seniorenleden, sponsoren, donateurs en businessclubleden van Olympia. 

Lees verder29

UPDATE Gewijzigde trainingstijden tijdens mei-vakantie

Van maandag 4 t/m vrijdag 17 mei vindt de meivakantie plaats. De trainingen vinden in deze periode plaats volgens een aangepast schema: 

Let op de trainingen van de E- en F-pupillen op woensdag 13 mei vervallen!!

Lees verder04

Tweede Olympia's Muziekquiz

Ook dit jaar kun je laten zien en horen wat je van muziek weet! Onder leiding van Wladimir Sirre en Aad van Loon wordt op vrijdag 20 maart de tweede Olympia's MUZIEKQUIZ georganiseerd.

Lees verder28

Kerstklaverjassen

Vrijdag 19 december kunt u weer een kaartje komen leggen tijdens het super gezellige

KERSTKLAVERJASSEN

Er zijn weer mooie prijzen te winnen en ook dit jaar is er na afloop een fantastische loterij die u zeker niet mag missen.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Aanvang kaarten 20.00 uur.

U kunt zich hier inschrijven of op het inschrijfformulier in de kantine.

Lees verder13

Jeugdtrainingen in de herfstvakantie

De trainingen voor de jeugd in de herfstvakantie (18 t/m 26 oktober) zien er als volgt uit:

Lees verder22

Fun Run voor Pupillen op 22 Oktober

Op  woensdag 22 OKTOBER  (herfstvakantie) is er een superleuk evenement gepland voor pupillen. De FUN RUN sponsorloop voor het goede doel: Stichting Kans Tegen Kanker. (website: www.kanstegenkanker.nl)

Lees verder19

Kijk a.s. maandag Nederland - Chili in de kantine!!

In tegenstelling tot eerdere berichten is a.s. maandag 23 juni ook de wedstrijd Nederland - Chili 'gewoon' in de kantine van Olympia te bekijken op groot beeldscherm! De wedstrijd waarin beslist wordt of Nederland groepswinnaar wordt of niet. De wedstrijd begint om 18:00 uur, de kantine is geopend vanaf 16:00 uur. Kom allemaal gezellig naar de kantine a.s. maandag, in Oranje het liefst uiteraard! 

Lees verder16

18 juni: Australië - Nederland op groot scherm!

In tegenstelling tot andere WK’s zal er dit jaar maar 1 wedstrijd van het Nederlands Elftal  in de Olympia kantine op een groot scherm worden vertoond.  Dit is de wedstrijd tegen Australië op woensdag 18 juni. Het is tevens ook een heel bijzonder iets, want: HET IS HET LAATSTE EVENEMENT IN ONZE OUDE KANTINE!!

De wedstrijd begint om 18:00 uur, de bar is vanaf 16:00 uur geopend en uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Lees verder07

Oly's Kinderkledingbeurs bij Olympia!

Fleur, Edith en Claudia van Oly's Kinderkledingbeurs organiseren tweemaal per jaar een tweedehands beurs op onder andere de Wethouder Venteweg, het Vlinderplein en peuterspeelzaal de Kubus. Na een zoektocht naar een nieuwe locatie, verheugen zij zich enorm naar de komst naar Olympia op 8 en 9 april! 

Lees verder17

A.s. zondag: Olympia - Donk en meer....

A.s. zondag 23 maart staat de Goudse derby in de 2e klasse D op het programma; Olympia - Donk. Deze wedstrijd zelf vangt aan om 14.00 uur maar voor die tijd is er al veel meer te beleven bij Olympia!

Lees verder14

Laatste dag! - Voorverkoop Kalender Olympia Dames

Nieuwsgierig naar meer???

Vanaf vandaag is de kalender te reserveren in de voorverkoop! We hebben al heel veel positieve reacties gehad en vooral veel bestellingen, dus wees er snel bij! Het voordeel van de voorverkoop is dat je zeker weet dat je de kalender in je bezit te krijgt, bovendien is die ook net even wat goedkoper dan in de losse verkoop.
Dus waar wacht je nog op, vul het bestelformulier in en krijg een van de eerste exemplaren!

Lees verder20

Kerstklaverjassen23

Cricket meets Football

In navolging van de prettige samenwerking tijdens het pupillenkamp zijn wij uitgenodigd om een cricketwedstrijd te komen spelen bij GCC Olympia. Heb je vroeger cricket gespeeld of lijkt het je leuk om dit eens te doen dan kun je je aanmelden voor deze unieke ontmoeting tussen GCC Olympia en GC&FC Olympia. De enige voorwaarde die we stellen is een minimum leeftijd van 35 jaar.

Lees verder12

Kerstborrel

Zaterdag 22 december is de bar vanaf 15.00 uur tot circa 18.00 uur open om met elkaar de Kerstdagen in te luiden.Onder het genot van een hapje en een drankje is iedereen welkom in ons "sfeervolle"clubhuis.

Lees verder28

Kerstklaverjassen

Vrijdag 21 december is het weer Kerstklaverjassen. Met mooie prijzen (iedereen prijs) en een fantastische loterij die u niet mag missen.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Aanvang kaarten 20.00 uur. Kosten € 5 p.p.

U kunt zich hier inschrijven of op het inschrijfformulier in de kantine.

Lees verder05

Darten bij Olympia

Wanneer: vrijdag 24 februari om 19.30 uur        Inschrijfkosten: € 5,00 p.p.
 
Het is intussen traditie: Darten bij Olympia. Ook dit jaar is er weer een toernooi georganiseerd. Let op: dit jaar wordt er alleen op de vrijdagavond gespeeld! Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon. Voor dit geld krijg je een hapje, drankje en een hoop gezelligheid. Je maakt kans op een eerste prijs, tweede prijs én er is een prijs voor de hoogste finish!

Lees verder20

Kerstklaverjassen vrijdag 16 december

Vrijdag 16 december is er weer kerstklaverjassen!
Vanaf 20:00 uur staat de koffie met appeltaart klaar. Het belooft een drukke en gezellige avond te worden. Ook de niet-kaarters zijn van harte welkom!
Dit jaar is er dankzij een groot aantal sponsors een geweldige loterij met 2 hoofdprijzen van circa € 200. Inschrijven is nog mogelijk.

Lees verder11

Uitnodiging

Voor alle jeugdscheidsrechters die E en F wedstrijden fluiten bij ONA of Olympia.

Zaterdag 22 oktober (laatste zaterdag in de herfstvakantie) verzorgt Dick Schuijt, o.a. scheidsrechteropleider bij de KNVB, bij Olympia een clinic voor de pupillenscheidsrechters van Olympia en ONA. Wat komt er zo al kijken bij het fluiten van een E of F wedstrijd en wat kun of moet je als scheidsrechter doen?

Lees verder23

Jurgen Zorg & Friends Benefiet

Op 2 juli 2011 vindt het allerlaatste evenement van dit seizoen op het Olympia terrein plaats, dit in het kader van KIKA, Kinderen Kanker Vrij.
Om 14.00 uur spelen de (semi) profs van SC Telstar tegen een selectie van Goudse voetballers. Dit alles wordt georganiseerd door Jurgen Zorg.
 
Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Oud-Olympia tegen oud-GSV met de spelers Peter Boele / Robbert Dols (beide keepers), Geert Grotendorst, Bas Mol, Steven van Dam, Rene van der Zwet, Rik Bezem, Frank Groenland, Onno van Os, Edo Neefjes, Pim Jansen, Dick Vleggeert, Glen van Rossum, Edwin van der Wiel, Carl Flux (onder voorbehoud) en als gastspeler Jan Willem van Doorn.

Lees verder24

Laatste twee dagen inschrijving Rood/Zwarte Mannendiner!!!

Op vrijdagavond 10 juni organiseert de Businessclub Olympia het vijfde

 ROOD/ZWARTE MANNENDINER

 

Inschrijving loopt tot donderdag 9 juni 12:00 uur. Reeds 70 Olympianen gingen u voor.
Het clubhuis/restaurant van Olympia opent op deze avond vanaf 18:00 uur haar deuren voor alle seniorenleden, sponsors en donateurs. Het diner ter plaatse wordt verzorgd door Marcel Jorna van Restaurant L’Etoile uit Gouda.

Lees verder20

Teamfoto's voor Seizoensgids gevraagd

Net als voorafgaande jaren komt er in september een seizoensgids uit. Een glossy magazine over Olympia. Met dank aan alle sponsors die de gids financieel mogelijk maken! We vernieuwen de opmaak (Zpress) en de inhoud (redactie) zoals ieder jaar. Maar daar komt door corona nu bij dat we geen foto's kunnen maken van volledige teams met spelers van 18 jaar en ouder.

Alle andere jeugdteams, van Voetbalschool t/m O17 teams vragen we een foto op te sturen voor zondag 6 september a.s. Dat is al snel! De foto graag mailen in zo hoog mogelijke resolutie aan: redactie@gcfc-olympia.nl met je teamnaam er bij. Waar moet je bij de foto maken rekening mee houden?

 

 

Lees verder15

Webshop voor Olympia clubkleding

Vanaf dit seizoen kunt u Olympia clubkleding kopen in een webshop 100% Voetbal / clubcollectie. De link naar deze webshop staat op de homepage van onze website. Twijfelt u aan een maat, dan kunt u op afspraak komen passen op de club. Stuur voor het maken van een pasafspraak een mail naar secretaris@gcfc-olympia.nl

Afleveren kleding: de door u bestelde kleding wordt per post bij u afgeleverd zoals gebruikelijk bij een webshop. Er is één uitzondering: heeft u een bestelling uitstaan of bestelt u kleding vóór a.s. woensdag 19 augustus? Dan kunt u uw bestelling op vrijdagavond 21 augustus om 20.00 uur bij Olympia in het clubgebouw ophalen. De leverancier geeft de bestelling bij Olympia af, zodat spelers die zaterdag 22 augustus een wedstrijd hebben er zeker van kunnen zijn dat ze hun tenue hebben. Op vrijdag niet opgehaalde bestellingen worden alsnog per post naar u verstuurd. 

Commissie beheer Clubkleding 

Lees verder23

Nederlands Doven Elftal speelt bij Olympia- geannuleerd

UPDATE 20/8/2020: de activiteiten op 28/8 zijn geannuleerd. Zie voor meer informatie persbericht gemeente Gouda / SPORT.GOUDA. De laatste vrijdag van de zomervakantie, vrijdag 28 augustus, is Olympia gastlocatie voor een voetbalclinic en wedstrijd (20.00 - 21.15 uur) van het Nederlands Doven elftal tegen een team met Goudse voetballers en prominenten waaronder burgemeester Pieter Verhoeve. De organisatie ligt bij de gemeente Gouda en SPORT.GOUDA, die met deze activiteit aandacht willen vragen voor het gegeven dat sporten voor iedereen belangrijk is, ook als je een beperking hebt. Zowel voor de clinic als voor de wedstrijd is van te voren inschrijven noodzakelijk vanwege o.a. het maximum aantal mensen dat i.v.m. de coronamaatrdegelen aanwezig mag zijn. 

Lees verder21

29 augustus speciale circuittraining voor O8 t/m O11 jeugd

Alle spelers en ouders van de O8, O9, O10 en O11 teams zijn op zaterdag 29 augustus hartelijk welkom voor een speciale circuittraining. We organiseren een training in 5 onderdelen waar naast voetballen, kennismaken met elkaar en afspraken maken in het team centraal staan. De leiders van de teams zijn op het veld bij hun team aanwezig. Voor ouders is er parallel een programma van een half uur, waarbij een leider voor de kennismaking even aanschuift. De rest van de tijd kun je bij de training van je kind gaan kijken. Het is belangrijk dat de teams zo compleet mogelijk zijn! Het is de aftrap van een mooi sportief seizoen met elkaar!

De O8 en O9 teams worden verwacht om 8.15 uur bij Olympia en sluiten af met een teamfoto (voor de presentatiegids) om 9.45 uur.
De O10 en O11 teams worden verwacht om 9.45 uur bij Olympia. Om 11.15 uur sluit deze groep af met het maken van foto's. 

Lees verder05

Trainingsschema vanaf 8 juni ’20

De herstart van trainingen de afgelopen weken is goed verlopen. Mede dankzij de inzet van onze technische staf, trainers, veldbegeleiders en enthousiaste spelers. Dank daarvoor! Met deze aanpak gaan we ook in de periode 8 juni tot en met 2 juli bij Olympia trainen.

De versoepeling door het rijk en de gemeente vanaf 1 juni jl. geeft iets meer ruimte. Zo hoeft de jeugd van 13 tot en met 18 jaar niet langer 1,5 meter afstand te houden in de training. En is het mogelijk om onderling binnen de club partijen te spelen. De komende weken is er voor ieder jeugdteam minimaal 1x per week een training. Voor selectieteams O10, O11 en O12 zijn er twee trainingsmomenten. Bij de juniorenteams is de trainingstijd voor een aantal teams verruimd. Ga in het aangepaste trainingsschema na wat jouw trainingstijd is vanaf maandag 8 juni.

Het aangepaste trainingsschema (jeugd en senioren) vind je hier: Corona trainingsschema juni 2020 - website.pdf

Lees verder21

Gouds FIFA online toernooi

Sinds woensdag 8 april organiseert SPORT•GOUDA samen met samenwerkingspartners Brede School Gouda, Stichting JONG Gouda en Kwadraad Maatschappelijk Werk elke week het Gouds online FIFA ’20 toernooi! Deelname = gratis en de winnaar van de week krijgt zelf een leuke prijs én mag een bloemetje weggeven aan een bekende! Meld je aan via: www.tournify.nl/live/fifagouda

Lees verder25

Olympia Weekchallenge

Op initiatief van Ferry Broekhof, leeftijdcoordinator O14/O15 is de WeekChallenge in het leven geroepen. Zodat je in deze bijzondere tijd thuis in beweging blijft. Inmiddels is de Olympia WeekChallenge in zijn 2e week.

 

Doe mee en ga de uitdaging aan! Maak een kort filmpje van je poging en deel het met je teamgenoten. En wil je kans maken op een mooie prijs, deel het dan ook op Instagram (gc_fc_olympia) en/of Facebook (@gcfcOlympia). Iedere zaterdag wordt de best gelukte WeekChallenge bekend gemaakt.

 

Lees verder11

Bingo avond verzet naar 30 oktober

De Bingo is verzet van 27 maart naar vrijdagavond 30 oktober. 

Lees verder18

Trainingen jeugd in de voorjaarsvakantie

Komend weekend, zaterdag 22 februari, start de voorjaarsvakantie in midden Nederland. Vanwege deze vakantie vervallen de trainingen van de jeugd op maandag 24 februari. Alle trainingen op woensdag 26 februari gaan wel door.  Ook de trainingen op dinsdag en donderdag gaan gewoon door. 

Lees verder10

Schoolvoetbaltoernooi - gratis clinics

In april zijn de voorrondes voor het jaarlijkse Goudse schoolvoetbalternooi. Je kunt, met teamgenoten van school, je weer super voorbereiden op het toernooi bij Olympia. Er zijn twee gratis clinics op vrijdagmiddag 20 en 27 maart van 17.30 tot 18.30 uur. Altijd een feestje, dus schrijf je snel in! Stuur een mail naar manager_pupillen@gcfc-olympia.nl met je naam, namen van teamgenoten als die mee komen, jullie groep en de naam van de school. 

Lees verder27

Bar woensdag toch open

Sinds september 2019 is de bar op woensdagmiddag open dankzij de hulp van stagiaires van Praktijkschool GSG Het Segment. Aanstaande woensdagmiddag is het studiemiddag op school. In tegenstelling tot het bericht van vanmorgen: de bar is toch open met bezetting door de leerlingen. U bent dus van harte welkom!

Lees verder05

11 januari 1e thuistoernooi 2020 met O19-1

"Het aftellen kan beginnen... Volgende week zaterdag - 11 januari - wordt er om 10.00 uur afgetrapt voor de start van het Stroopwafeltoernooi voor O19 teams bij Olympia. Een toernooi in winterse sferen waar alle Goudse clubs én tevens Haastrecht, Moordrecht en RVC Reeuwijk vertegenwoordigd zijn met het O19-1 team.

Lees verder09

Prijsuitreiking GCA met Free Run Workshop

Onze pupillen hebben weer heel veel loten van de Grote Clubactie verkocht. Donderdag 12 december wordt de uitslag van de trekking op de  website GCA bekend gemaakt. Wie weet heb je niet alleen Olympia en andere goede doelen gesteund, maar win je ook nog een mooie prijs! Voor onze lotenverkopers is er op 11 januari in gymzaal Brittenburg in twee rondes een sportief feestje: prijsuitreiking en free run workshop. 

Lees verder25

Kerstklaverjassen

Op vrijdag 13 december 2019 is de kantine geopend voor het altijd gezellige KERSTKLAVERJASSEN.

De deuren staan vanaf 19.00 open. Let op: het klaverjassen begint dit jaar om 19.30 uur.

Lees verder20

Aanstaande zaterdag het Rood-zwarte Oktoberfest!

Het duurt nu echt niet lang meer, de tweede editie van het Rood Zwart Oktoberfest staat op zaterdag 23 november voor de deur! Het feest van het jaar ook wel door velen genoemd start om 18:00 en eindigt om 01:00 uur. De pullen zijn onderwerg, de DJ is geboekt en ook niemand minder dan Nederlands bekendste feestzanger Irvine kan niet wachten om van 20:30 - 21:30 het clubhuis op z'n kop te zetten. 

Lees verder14

Herdenking Ron van den Berg

Bericht namens de familie:

De herdenking van Ron vindt plaats op zaterdag 16 november om 18.30 uur in crematorium IJsselhof, Goejanverwelledijk 6, Gouda.
Na de herdenking is er gelegenheid om samen te komen en het glas te heffen in het restaurant van de IJsselhof.

Lees verder13

Kantine woensdagmiddag gesloten

I.v.m. een ingelaste studiemiddag van de stagiaires die woensdagmiddag in de kantine staan, is deze helaas vanmiddag gesloten.

Lees verder21

Bar a.s. woensdagmiddag gesloten

Dankzij WEP-stages is de afgelopen weken de bar open geweest op woensdagmiddag tijdens de trainingen van de jongste jeugd. Maar ook voor de leerlingen van Praktijkschool GSG Het Segment is het nu herfstvakantie. De bar is daarom aanstaande woensdagmiddag gesloten. Heb je interesse om bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties mee te helpen als vrijwilliger om de bar open te houden? Meld je dan aan via e-mail bij de barcommissie@gcfc-olympia.nl of spreek ons op een woensdagmiddag als we wel open zijn aan. Fijne vakantie!

Lees verder18

Mooie bekerwedstrijden - scheidsrechters bijeenkomst

Morgen start de herfstvakantie. Twee weekenden zonder KNVB-wedstrijden voor onze jongste jeugd (t/m O12); daarvoor in de plaats zijn wel een aantal oefenwedstrijden gepland. Voor de overige teams is er morgen, zaterdag 20 oktober, een inhaal- of bekerprogramma. Of een vrije dag. Voor wie het voetbal niet kan missen: er zijn aantrekkelijke bekerwedstrijden te zien. Om 12.30 uur spelen drie jeugdteams, om 14.30 een team een bekerwedstrijd in de knock out fase van de beker. Daaronder JO19-1 tegen stadsgenoot Jodan Boys JO19-1, een team dat sinds dit seizoen in de tweede divisie speelt. 

Lees verder14

Trainingen jeugd in de herfstvakantie

In de herfstvakantie (19 t/m 27 oktober) vervallen de maandagtrainingen voor de jeugd. Op woensdag wordt er wel getraind. Op dinsdag en donderdag gaan alle jeugdtrainingen door. Het bovenstaande geldt, tenzij er iets anders door jouw trainer met je team is afgesproken. Fijne vakantie al vast! Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding

Lees verder09

Genieten van Oranje in de kantine

Genieten in de voetbalkantine met voetbalmaten van de verrichtingen van Oranje in de wedstrijden tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland: donderdagavond 10 oktober vanaf 19.00 uur (morgen) en zondagavond 13 oktober is de kantine tijdens de wedstrijden voor de EK kwalificatie van Oranje (de mannen) open. De Businessclub Olympia maakt er morgen een uitje van: zij volgen met 30 leden morgen de wedstrijd in De Kuip na een rondvaart door de Rotterdamse Haven. 

Lees verder04

Een dichtende scheidsrechter: Olympiaan Ad van Maaren

Aanstaande zondag 6 oktober is Ad van Maaren te horen op Radio Gouwestad tussen 12.00 en 13.00 uur. Als dichter in de rubriek "Dichter bij Gouda. Poëzie in al zijn vormen." Het programma is te beluisteren via FM 97.7 [kabel Rekam/Caiway] en ether FM 106.2. En is ook te volgen via livestream http://www.gouwestad/luisteren. Hierbij de tekst van het mooie gedicht Vrijheid!:

Lees verder04

#scheidsbedankt

Morgen start de landelijke week van de scheidsrechter. Wat doe jij om onze scheidsrechters en spelbegeleiders te bedanken? Voor morgen en volgend weekend hebben we vanuit de werkgroep sportiviteit en respect kaartjes bij de ontvangst neer gelegd, waar je met je team een persoonlijke boodschap kunt opschrijven voor de Olympiaan, die je die dag fluit. Met een kleinigheidje er bij: "Goed bezig" koeken. Zonder scheidsrechter of spelbegeleider geen voetbal. Super bedankt alle vrijwilligers die iedere week weer klaar staan om onze wedstrijden te leiden!

Lees verder17

Oly’s kinderkledingbeurs op woensdag 9 oktober

Binnenkort is het weer zo ver. Op woensdagmorgen 9 oktober organiseert Oly’s een tweedehands kinderkledingbeurs in het clubhuis van Olympia. Vanaf 8:30 tot 12:00 uur bent u van harte welkom om te komen kijken, passen en shoppen. Niet verkochte kleding wordt voor een deel geschonken aan stichting de Nonfood bank.

 

 

Lees verder30

Olympia - ONA bij ONA

De bekerwedstrijd Olympia - ONA wordt morgen, zaterdag 31 augustus, gespeeld aan de Walvisstraat. Bij ONA dus. Dit in verband met het 100-jarig jubileum van ONA. De aftrap is om 15:00 uur

Lees verder12

Ken jij de nieuwe spelregels?

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in? Dat betekent ook dat je de nieuwe regels van het voetbalspel kent. Op dinsdagavond 27 augustus 21.00 uur zijn alle clubscheidsrechters uitgenodigd voor een interactieve presentatie over de nieuwe spelregels bij de scheidsrechtersvereniging (COVS) Gouda. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Op tijd komen wel. Adres: Groenhovenpark 5 Gouda. Zie: website COVS Gouda. Voor de presentatie kun je meedoen aan een training samen met KNVB scheidsrechters. Deze start om 20.00 uur. Er zijn kleedkamers beschikbaar om je om te kleden. In dit KNVB filmpje 

Lees verder30

Twee Stroopwafeltoernooien deze week! Update

Het beloofd om morgen bij het laatste Stroopwafeltoernooi voor onze jongste voetballers een prachtige zomerse dag te worden. Reden waarom de organisatie het hitteplan heeft geactiveerd:

  

Lees verder29

Trainingen jeugd Hemelvaart/Pinksteren

Op Hemelvaartsdag (morgen, donderdag 30 mei) en Tweede Pinksterdag (maandag 10 juni) vervallen de trainingen van de jeugd. De trainingen voor de jeugd lopen door t/m donderdag 13 juni. 

Het kernteam van de jeugdcommissie.

Lees verder20

Update 31 mei Olympia 133 jaar

De voorbereidingen voor een spetterende Olympia oudejaarsavond zijn in volle gang. Een update van de Sfeercommissie over de vorming van Oud-Olympia, de band die het geheel muzikaal komt begeleiden en het volledige programma:

Lees verder17

Doe jij mee aan de KinderLoop met Olympia?

Vrijdagmiddag 21 juni om 17.00 uur start een KinderLoop, een wandeling van 24 minuten na een swingende warming up, in speeltuin de Sluis en op de wandelboulevard langs de Gouwe. De Kinderloop is onderdeel van de eerste SamenLoop voor Hoop in Gouda, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Het wordt een sfeervol evenement met optredens op drie podia, een vuurspuwer, een goochelaar, catering, kraampjes van teams die meedoen met de 24-uurs wandelestafette. En nog veel meer. Olympia vindt het leuk om met pupillen mee te doen aan de KinderLoop. Deelnemen kost 3 euro per kind, waar je ook een T-shirt van KWF voor krijgt. Je kunt je aanmelden bij Wilma Neefjes. Geef je naam, maat voor het T-shirt (122, 152, S of M), en je team daarbij door. Natuurlijk helemaal leuk als je met je hele team mee gaat doen. 

Lees verder11

14 april Stroopwafeltoernooi bij Olympia

Zondagmorgen 14 april openen we de serie van maar liefst 4 Stroopwafeltoernooien dit seizoen met een toernooi voor hoofdklasse en eerste klasse teams. Onze nieuwe toernooicommissie heeft een prachtig programma in elkaar gezet. Niet alleen zijn er leuke wedstrijden te zien, maar ook naast het veld is van alles te doen. Er is een luchtkussen, ijs tuk tuk en er zijn stands van 100% voetbal en Goal, het junior VI tijdschrift. Het toernooi is van 9.00 tot ongeveer 14.00 uur. Welkom!

Lees verder04

Jeu de bouler's starten weer

Na een korte winterstop zullen de dames en heren van de jeu de boules-groep (als het weer het toelaat) met passie en humor vanaf woensdagmiddag weer iedere week bij Olympia te vinden zijn. Start: 13.45 uur op woensdagmiddag. Deelname is gratis. Iedereen is van harte welkom! Contactpersonen: Pim van 't Hoog en Vincent Govers. 

Lees verder23

Kerstklaverjassen

Op vrijdag 14 december 2018 is de kantine geopend voor het altijd gezellige KERSTKLAVERJASSEN. De deuren staan vanaf 19.30 open. Zoals elk jaar zijn de kosten €5,- p.p. Hierbij inbegrepen zijn de prijsjes en een hapje. Drankjes zijn voor eigen rekening (of die van de tegenspelers J).

Inschrijven kan via deze link of via het inschrijfformulier in de kantine. Iedereen is welkom, ook niet-Olympianen.

Na het klaverjassen is er ook weer de loterij met vele leuke prijzen. De lootjes kosten €0,50 per stuk en 11 voor € 5,-. 

We hopen op veel enthousiaste kaarters en zien jullie graag tegemoet op 14 december.

Tot dan!
Rob van der Vijgh en Willie de Keizer

Lees verder18

Uitnodiging Speldendragersbijeenkomst

Zondagmiddag 11 november 2018 van 14:00 tot 18:00 uur vindt onze jaarlijkse speldendragers bijeenkomst weer plaats in ons clubhuis aan de Bodegraafsestraatweg 52 te Gouda. De bijeenkomst kent uiteraard weer een vertrouwd karakter en is exclusief toegankelijk voor speldendragers en hun partners. Bar Bodega 32 verzorgt een welkomstdrankje en het bestuur van de GC & FC Olympia biedt de aanwezigen diverse borrelhapjes aan.

Aanmelden (is verplicht) tot uiterlijk 28 oktober via speldendragers@gcfc-olympia.nl of  via dit formulier.

De speldendragers commissie:

Kees Amesz, Dirk van Dam, André Hemerik, Bas Mol jr., Gijs Prevosth en Martin Swets.

Lees verder14

Laatste hardloop clinic zondag 17 juni

Aanstaande zondagmorgen 17 juni (tijdens het Pupillenkamp!)  is de voorlopig laatste door Olympia  georganiseerde gratis hardloopclinic. Iedereen is welkom: de groep traint van 10 tot 11 uur en verzamelt bij de ontvangst van Olympia. Het is het einde van een reeks afwisselende trainingen om (nader) kennis te maken met hardlopen en de looptechniek te verbeteren. 

 

 

Lees verder05

Een sportief seizoen, dat willen we toch allemaal?

In 2013 heeft de werkgroep sportiviteit en respect het programma 'Generation Next' ontwikkeld om teams een vliegende start te geven voor een sportief seizoen. 'Generation Next' wordt voor de zesde keer op de laatste zaterdag van de zomervakantie, op 25 augustus 2018, door de jeugdcommissie georganiseerd. Dit keer voor alle teams - spelers, leiders, trainers en ouders - uit de O8, O9, O11 en O12 leeftijd. Alle spelers en hun ouders krijgen een persoonlijke uitnodiging per e-mail. Het is belangrijk bij het afspraken maken dat iedereen er is, dus save the date in je agenda! Voor teams, die niet deelnemen aan het (volledige) programma is een handleiding gemaakt met tips, om zelf aan de slag te kunnen gaan met kennismaken, informatie uitwisselen en het maken van teamafspraken. 

 

 

Lees verder28

Uitnodiging Olympia's Oudjaarsavond donderdag 31 mei

Het bestuur nodigt u hierbij uit voor Oudjaarsavond op donderdag 31 mei a.s. om 20:00 uur in ons clubhuis. Olympia is op 1 juni 1886 opgericht. Tijdens deze avond worden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet gedurende het seizoen, worden de Kampioensteams gehuldigd en vieren wij de 132e verjaardag van Olympia. De kampioenen in de jeugd - JO11-2 en JO13-2 (najaarscompetitie) en JO10-1, JO11-3 en JO17-1 (voorjaarscompetitie) - spelen om 19.00 uur een gemengde wedstrijd op het hoofdveld. Voor de tweede keer wordt op Oudjaarsavond de speler van de selectie van het seizoen bekend gemaakt. 

U komt toch ook?

Lees verder01

Voorbereiding seizoen 2018-2019 start vanaf 14 mei

Vanaf 14 mei starten we met de selectietrainingen voor jeugdspelers, met als doel om voor de zomer duidelijkheid te hebben over de indeling van de jeugdspelers voor het komend voetbalseizoen 2018-2019. Er is nu een voorlopige indeling gemaakt in selectie- en niet-selectiespelers. Dit is gedaan op basis van ervaringen van leiders, trainers en technische staf. Daarbij wordt gekeken naar voetbaltechnische vaardigheden, mentale en fysieke kwaliteit en ook tactisch inzicht is belangrijk. En er is gekeken naar gedrag omdat normen en waarden belangrijk zijn binnen Olympia. 

Voor de selectietrainingen vanaf de meivakantie tot medio juni geldt de voorlopige indeling, zoals deze op de website is te vinden op de startpagina van de Jeugdopleiding.

Tevens staan de indelingen op de algemene pagina's van de leeftijdscategorie waarin je volgend seizoen uitkomt:

Speel je volgend seizoen in de VBS, staat je indeling op deze pagina: Voetbalschool
Speel je volgend seizoen in de O8/O9, staat je indeling op deze pagina: O8 O9 algemeen
Speel je volgend seizoen in de O10/O11, staat je indeling op deze pagina: O10 O11 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O12/O13, staat je indeling op deze pagina: O12 O13 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O15, staat je indeling op deze pagina: O15 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O17, staat je indeling op deze pagina: O17 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O19, staat je indeling op deze pagina: O19 Algemeen

Voor diverse jeugdspelers kan dit betekenen dat hun trainingstijden vanaf 14 mei anders zijn. Let op het trainingsschema dat op de website staat. (en verderop in dit bericht)

 

Lees verder25

Gehandicaptendag - hulp gevraagd voor 32ste editie op 11 mei

De vrijdag na Hemelvaart, dit jaar 11 mei, is het al 31 jaar de traditie dat Olympia Gehandicaptendag organiseert. Tientallen gasten via De Klup, afgelopen jaren soms 80 deelnemers, bezorgen we als Olympia op deze dag een feestje met spelletjes, een lunch, bingo en als afsluiting voetjes van de vloer en polonaise tijdens de disco. Maar voor de 32ste editie zijn nog heel wat vrijwilligers nodig om het feestje te kunnen organiseren. Meld je aan als vrijwilliger voor een (deel) van de dag bij Ramona in 't Hout - Abbenhuis:  e-mail Ramona of via Dennis Sosef aan de bar. 

Lees verder07

Hardloopclinics op zondagmorgen

Zondag 15 april verzorgt de Goudse hardloper Andy Koolmees een hardloop clinic bij Olympia. Deelname is gratis. Verzamelen om 9.45 uur. Start training om 10.00 uur. Einde 11.00 uur. Van te voren aanmelden is gewenst en kan met een app / sms / telefoontje bij contactpersoon Wilma Neefjes (06 21195843).

De clinic van vandaag, zondag 8 april, vervalt helaas vanwege ziekte van de trainer van vanmorgen. Tot ziens op 15 april?

Lees verder06

Woensdagmiddag 25 april stadsfinales schoolvoetbal

Na een geslaagde voorronde op 11 april, worden volgende week woensdagmiddag 25 april bij Olympia de stadsfinales gespeeld voor groepen 5 en 6 in het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Schoolvoetbal is vooral met veel plezier tegen andere scholen uitkomen met een massa supporters langs de lijn, maar ook al in de voorrondes was er ook mooi technisch voetbal te zien en gaat het er soms fanatiek aan toe. De wedstrijden starten op 25 april om 13.30 uur op het hoofdveld en kunstgrasveld. Om 17.00 uur worden de finales gespeeld met daarna een prijsuitreiking. Zoals ieder jaar vervallen tijdens het schoolvoetbaltoernooi een deel van de trainingen. Dit wordt door de technische staf via de leiders gecommuniceerd.

Lees verder26

Paasweekend met derby en toernooi!

Olympia maakt zich op voor invasie uit Reeuwijk-Dorp!

Bij de uitwedstrijd tegen RVC’33 in Reeuwijk-Dorp maakte de Olympiaanse rood-zwarte colonne per fiets het pittoreske tochtje door de polder. Op Eerste Paasdag 1 april spelen we om 14.00 uur thuis tegen de sympathieke streekgenoten die op ludieke wijze hebben aangekondigd op sportieve wijze wandelend in ‘blauw-witte mars’ naar Gouda te komen. Het belooft een drukke en gezellige zondag te worden……….

Lees verder14

Nieuw bij Olympia: wandelen op vrijdagmorgen

De paden op, de lanen in ..., wie wil kan op vrijdagmorgen 23 maart 2018 voor de eerste keer gezellig mee wandelen in een nieuw te starten wandelgroep. Iedereen, jong en oud, man of vrouw, Olympiaan of (nog) niet, die het leuk vindt om samen een rondje te lopen tussen de 5 en 10 km is van harte welkom.

We verzamelen vanaf half 10 in de kantine van Olympia en vertrekken rond 10 uur voor onze eerste wandeling.

 

Lees verder28

POLITIEK SPORT CAFE OP 9 MAART

SPORT.GOUDA organiseert op vrijdagavond 9 maart een politiek sportcafé. De Goudse politieke partijen gaan in debat naar aanleiding van stellingen die aangedragen zijn door Goudse sportverenigingen. Ook in 2018 gaat sport een rol spelen in het stemhokje. Landelijk geeft een op de vijf kiesgerechtigden aan de sportstandpunten van politieke partijen mee te nemen in hun keuze op 21 maart 2018 (gemeenteraadsverkiezingen). Het sportcafé wordt gehouden in de kantine van Olympia. 

Lees verder16

Voorbeschouwing Olympia VR1 – BSC VR1

Na een winterstop van twee maanden wordt de competitie a.s. zondag eindelijk weer hervat voor Olympia VR1. De vraag is hoe het team ervoor staat. Ziektes, vakanties en blessures zaten de geplande oefenwedstrijden dwars en toen ook nog VR2 kampte met een tekort aan speelsters zijn die oefenpotjes noodgedwongen afgezegd. Alleen een wedstrijd voor de Rijnmond Cup werd gespeeld, maar daarin was de tegenstand minimaal. Kortom, een rommelige voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Lees verder14

Voorbeschouwing Olympia VR1 – Viola VR1

Ijs en weder dienende wordt er komende zondag weer gevoetbald. Na de zeperd uit bij Gilze (3-2 verlies) twee weken geleden en het chagrijn over afgelaste trainingen zal het team er alles aan gelegen zijn om tegen de nummer laatst Viola een goed resultaat neer te zetten. Want met een lange winterstop voor de boeg is afsluiten met een overwinning wel zo prettig.

Lees verder14

Oliebollentoernooi 28 december

Het jaarlijkse oliebollentoernooi voor pupillen staat weer voor de deur! Lekker voetballen in de zaal op 28 december a.s. Schrijf je in via dit inschrijfformulier

Lees verder22

Kerstklaverjassen, schrijf je nu in!

Vrijdag 15 december kunt u weer een kaartje komen leggen bij het jaarlijkse kerstklaverjassen. Voor iedereen zijn er weer mooie prijzen te winnen en we sluiten weer af met een gezellige loterij en borrel.

De kantine is geopend vanaf 19.30 uur en het kaarten begint om 20:00 uur. Deelname kost 5 euro p.p u kunt zich hier inschrijven of dmv het inschrijfformulier in de kantine.

Lees verder06

Nieuw leven "Club van 100"

De Club van 100 ondersteunt Olympia door bijdragen te verlenen voor middelen en acties waarvoor het geld niet beschikbaar is uit de begroting van de vereniging. In de afgelopen jaren zijn vele bijdragen geleverd zoals bv. aanschaf meubilair terras, bijdrage nieuwbouw, bijdrage tenten pupillenkamp, aanschaf AED-apparaat, restauratie vaandel en speeltuintje. De jaarlijkse bijdrage is € 50,- en kan in termijnen worden betaald.

Lees verder01

Voorbeschouwing Olympia VR1 - Vivoo VR1

Geen competitiewedstrijd voor VR1 afgelopen zondag; ieder weekend zijn er twee ploegen vrij want er zijn maar 10 teams in de poule. Wel is er getraind zodat de tijd toch nuttig besteed is in de aanloop naar de wedstrijd tegen Vivoo VR1 aanstaande zondag.

Lees verder01

Voorbeschouwing Olympia - Velo

Afgelopen zondag genoot Olympia van een rustdag. Kocatepe uit Rotterdam is aan het begin van het seizoen officieel failliet verklaart en zodoende bestaat de competitie nog maar uit dertien elftallen. Vandaar een voetbalvrij weekend. In haar laatste wedstrijd rekende Olympia thuis af met het sterke Boshuizen. Kort voor rust kwam Olympia op achterstand maar in de tweede helft kwam het knap terug en won het uiteindelijk verdiend met 3-1. Een sterke prestatie en een zeer welkome overwinnen na een serie van povere wedstrijden waarin Olympia een bedenkelijk niveau haalde. Hopelijk heeft deze overwinning geleid tot hernieuwd vertrouwen, want een klassering in de top-vijf is nog steeds het doel. 

Lees verder19

Voorbeschouwing Olympia - Boshuizen

Nee, het loopt nog niet gesmeerd. En dat is een nog een understatement. Olympia 1 heeft zijn draai nog niet gevonden dit seizoen. Begon het nog goed in de eerste wedstrijd tegen Spartaan’20, daarna is de dalende lijn ingezet. Afgelopen zondag had Olympia helemaal niets in te brengen tegen koploper Unitas. Een collectieve offday. De bezoekers uit Gorinchem liepen niet eens over van individuele kwaliteit, maar als team presteerde het uitstekend en zeer volwassen. Het gaf achterin helemaal niets weg en ging voorin efficiënt om met de kansen. Misschien niet sprankelend om naar te kijken, maar wel kampioenswaardig. 

Lees verder12

Voorbeschouwing Olympia-Unitas

Aanstaande zondag staan de wedstrijden Olympia 1-Unitas 1 en Olympia VR1-Viola VR1 op het programma. Hierbij de voorbeschouwing op beide wedstrijden.

Tot nu toe presteert Olympia 1 uiterst wisselvallig. Vorig weekend werd er onnodig maar uiteindelijk wel terecht verloren van Den Hoorn. Met name aanvallend was Olympia onmachtig. Eigenlijk werd er in negentig minuten voetbal geen enkele fatsoenlijke kans gecreëerd. Terwijl de ploeg veelmeer balbezit had dat de tegenstander. Maar daar werd te weinig mee gedaan. Tot het zestienmetergebied was hetvoetballend allemaal redelijk in orde, maar verder hield het op

Lees verder07

Businessclub Olympia FIFA'18 Toernooi voor JO19, JO17 en JO15

Vrijdag 24 november a.s. is het weer tijd voor het jaarlijkse FIFA Toernooi voor de JO19, JO17 en JO15, mogelijk gemaakt door de Businessclub van Olympia. Het toernooi start deze avond om 19:00 uur en zal duren tot ongeveer 23:00 uur. Entree is voor een ieder gratis én je krijgt een gratis consumptie. 

Wil je meedoen schrijf je dan snel in! Er zijn 40 plekken en VOL = VOL! Inschrijven kan door een mailtje met je naam, team te mailen naar voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl maar doe dit dus snel! 

Lees verder26

Presentatiegids voor alle leden van Olympia

De afgelopen weken is er druk gewerkt aan de realisatie van de Olympia Presentatiegids 2017/2018. En het resultaat mag er zijn! 48 pagina’s boordevol informatie over het nieuwe voetbalseizoen. Alle elftallen op de foto, interviews met onze hoofdtrainer en hoofd jeugdopleiding, uniek fotomateriaal uit onze 131-jarige geschiedenis, een activiteitenkalender, alle commissies op een rij en aandacht voor de nieuwe voetbalvormen en de talrijke initiatieven op onze vereniging. Olympia is veel meer dan voetbal alleen. 

Afgelopen zondag reikte voorzitter Edo Neefjes het eerste exemplaar uit aan de captain van Olympia 1, Dennis Jongenelen. Vanaf dinsdag 2 oktober worden de gidsen per post bij onze leden thuisbezorgd. Speciaal woord van dank gaat uit naar de redactieleden voor hun tomeloze inzet, Zpress Media en de adverteerders die de gids mede mogelijk hebben gemaakt. Veel leesplezier.

Lees verder22

Voorbeschouwing Olympia 1 & Olympia VR1

Na een lange voorbereiding is het zondag eindelijk weer menens. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen treft Olympia 1 Spartaan ’20 en debuteert Vrouwen 1 in de Tweede Klasse tegen SC 't Zand. We kijken op beide duels vooruit.

Lees verder15

Kom (eens een keer) cricket spelen

De GC & FC Olympia is ooit begonnen als een cricketclub en vele voetballers speelden in de zomer cricket. Toen de cricketafdeling in de late Jaren zeventig zelfstanding door ging verwaterde het contact tussen Olympia voetbal en cricket een beetje. Maar sinds een paar jaar proberen we af en toe weer samen wat te organiseren.

Lees verder27

1 September a.s. clubavond bij 100%VOETBAL met 20% korting!

Op vrijdag 1 september as. van 18.00 – 20.00 uur is het Olympia-avond bij 100% Voetbal aan de Zeugstraat 90 – 92. Tijdens deze speciale avondopenstelling ontvang je als Olympialid maar liefst 20% korting op de gehele collectie. De al speciaal geprijsde trainingsset en de officiële Olympia-clubkleding zijn hierbij uitgezonderd. Het team van 100% Voetbal ontvangt u graag op deze avond.

Lees verder20

Olympia speelt oefenwedstrijd tegen Sparta O19 op "Het Kasteel"

A.s. dinsdag, 22 augustus, speelt de selectie van Olympia een oefenwedstrijd tegen de O19 van voetbalclub Sparta uit Rotterdam. Het bijzondere aan deze wedstrijd is, dat deze gespeeld zal worden in het stadion van Sparta, "Het Kasteel" en vrij toegankelijk is voor alle Olympianen. 

Het adres van het Kasteel is Spartapark Noord 1 te Rotterdam. De wedstrijd zal aanvangen om 20:00 uur, we hopen u daar te zien! 

Lees verder27

Speelschema's competitie + beker

De speelschema's voor de competitie voor aankomend seizoen voor Olympia 1, 2 en VR1 zijn bekend, en zoals ieder jaar, hebben we deze weer in een PDF bestand gezet, dat eenvoudig is op te slaan of te downloaden.

Speelschema Olympia 1 - seizoen 2017/2018
Speelschema Olympia 2 - seizoen 2017/2018
Speelschema Olympia VR1 - seizoen 2017/2018

Lees verder22

Poule indelingen categorie A (2e, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en VR1)

De Poule indelingen van de teams uitkomend in categorie A zijn bekend! De indeling van Olympia 1 was reeds bekend, vandaag is ook de nummering van de competitie bekend gemaakt, speelschema's worden momenteel gemaakt en zullen, zodra deze klaar zijn, in een apart bericht op de website worden geplaatst. 

De indelingen welke nu bekend zijn gemaakt:

Olympia 2 (zo.) speelt komend seizoen in de reserve Hoofdklasse A en is ingedeeld bij: DOSR 2, Excelsio '20 2, Foreholte 2, HBS 2, Laakkwartier 2, Oliveo 2, Quick 2, RKAVV 2, RKDEO 2, SJC 2, TOGB 2, VOC 2 en Westlandia 2.

Lees verder11

5e editie Generation Next

Alle spelers, ouders, leiders en trainers van alle teams uit de O8 en O9 jeugd (vroeger F'jes), twee competitieteams uit de voetbalschool en MO11 zijn uitgenodigd voor de vijfde editie van Generation Next op zaterdagmorgen 19 augustus 2017. 

Zaterdagmorgen 19 augustus is de vijfde vernieuwde editie van het programma Generation Next. Dit is een in 2013 door Olympia ontwikkeld programma geïnspireerd door de pedagogische aanpak van de vreedzame school. Tijdens deze ochtend willen we de teams - spelers, leiders, trainers en ouders - kennis met elkaar laten maken, informatie delen over de vereniging en het voetbalseizoen en met elkaar in gesprek gaan over sportiviteit en respect. De spelers en leiders maken die ochtend onder begeleiding afspraken in het eigen team hoe zij er een sportief seizoen van willen maken. De spelers worden verwacht in voetbal/trainingskleding.

 

Lees verder06

Dankbetuiging Henk Grendel

Lieve Olympianen,

Het is voor ons onmogelijk om ieder persoonlijk te bedanken voor het overweldigende aantal blijken van medeleven dat wij mochten ontvangen na het overlijden van onze

Lieve  Man, Vader en Opa Henk Grendel

Daarom willen wij u op deze manier laten weten dat uw aanwezigheid de bloemen en de lieve kaarten ons erg goed hebben gedaan en een grote steun voor ons zijn.

Nel

Cora en George

Martine en Danny

Mandy en Jeffrey

Djany en Jaidey

Lees verder06

Aankondiging Speldendragersbijeenkomst 15 september 2017

Vrijdagmiddag 15 september 2017 vanaf 17.00 uur vindt weer de jaarlijkse Speldendragersbijeenkomst plaats in ons clubhuis. De bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor speldendragers en hun partners. Voor een welkomstdrankje en een buffet wordt gezorgd.

Noteer vast in de agenda, verdere informatie over aanmelden volgt zo snel mogelijk.

Lees verder22

Uitnodiging Olympia Oudjaarsavond 31 mei vanaf 20.00 uur.

Het bestuur nodigt u hierbij uit voor de Oudjaarsavond op woensdag 31 mei a.s. om 20:00 uur in het clubhuis. Tijdens deze avond worden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet gedurende het seizoen, worden de Kampioensteams gehuldigd en vieren wij de 131e verjaardag van Olympia.

U bent toch ook van de partij?


Het Bestuur

Lees verder18

Nacompetitiewedstrijden JO17-1 en JO19-1

Aankomende zaterdag is het weer nacompetitie voetbal wat de klok slaat bij Olympia! De JO17-1 gaat a.s. zaterdag aan deze campagne beginnen in de thuiswedstrijd tegen Laakkwartier in deze 1e ronde. Promotie naar de Hoofdklasse is de inzet voor het team van trainer Dennis Jongenelen. De wedstrijd begint om 12:30 uur en alle support voor deze boys is van harte welkom!! De return wordt a.s. woensdag 24 mei gespeeld, om 19:00 uur op het terrein van Laakkwartier. 

De JO19-1 heeft de thuiswedstrijd in de strijd om promotie naar de 4e Divisie er al op zitten. Thuis werd helaas met 2-4 verloren van Voorschoten '97, maar... Niets is onmogelijk, de jongens gaan zaterdag naar Voorschoten toe en zullen daar om 15:00 uur aftrappen. 

We wensen beide teams enorm veel succes en we houden een ieder via deze weg op de hoogte!!

Lees verder10

Aanvang Olympia - Nieuwerkerk 12:00 uur

In verband met de mogelijke ontwikkelingen op de laatste speeldag van de competitie in de eredivisie, is, op veler verzoek, de wedstrijd tussen onze hoofdmacht en die van Nieuwerkerk komende zondag vervroegd naar 12:00 uur. 

Lees verder04

Olympia’s Open Boules 2017

Donderdagavond 15 juni (vanaf 19:00 uur) en zaterdagmiddag en –avond (vanaf 12 uur) 17 juni wordt er weer gejeudebouled tijdens Olympia’s Open Boules. Er kan worden ingeschreven door maximaal 16 koppels, waarvan wordt verwacht dat deze op beide dagen aanwezig zijn (begin er anders niet aan!). Inschrijving bedraagt € 50,- per koppel, waarvoor wordt geluncht, gedronken en gedineerd. 

Welk koppel is in staat om het duo Ten Brink/Groenland van de troon te stoten? Er zal gestreden worden in 2 poules van 8 koppels en de loting hiervoor zal plaatsvinden op donderdagavond 8 juni. 

Lees verder01

Werk in uitvoering

Van 8 tot en met 19 mei a.s. is de entree naar ons complex i.v.m. werkzaamheden afgesloten. Het terrein is gedurende die periode bereikbaar voor voetgangers en fietsers via een noodbrug.

Het Bestuur

Lees verder20

Geen kledingverkoop donderdag 27-4 (Koningsdag) bij Olympia

Zowel vanavond, do. 20 april, als volgende week donderdag 27 april (Koningsdag) zal er geen kledingverkoop plaatsvinden bij Olympia.

Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om uw bestelling gedurende deze periode per email door te geven aan Gaby Dols via secretaris@gcfc-olympia.nl of door telefonisch contact op te nemen met Gaby Dols via 06-13813366.

Lees verder07

Voetbaldagen bij Olympia in de meivakantie

Twee dagen voetbalplezier in samenwerking met De Complete Techniek  Tijdens de meivakantie organiseert voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek, in samenwerking met Olympia, voetbaldagen voor jeugdspelers van alle verenigingen uit de regio Gouda.

Er is een 2 daags- programma.  Er wordt 5 uur per dag getraind van 09.30 uur tot 15.30 uur. De kosten bedragen 69 euro voor twee dagen met in totaal 12 uur voetbal! Inclusief lunch. Inschrijven kan via de website decompletetechniek.nl


Lees verder05

Update Rood Zwarte Mannendiner

Op vrijdag 7 april organiseert Olympia het Rood Zwart Mannendiner, waarvoor de inschrijving reeds gesloten is. Vooraf was er vermeldt dat er bij een maximaal aantal inschrijvingen, de deelnemers van de voorgaande editie voorrang zouden krijgen, Na inventarisatie door de organisatie is gebleken dat een ieder die ingeschreven heeft ook daadwerkelijk aan kan schuiven deze avond! De bar van de sociëteit is deze vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur geopend voor degene die voor aanvang van het diner gezellig willen borrelen, het diner vangt aan om 18:30 uur. Alvast een fijne avond gewenst! 

Lees verder28

Gewijzigde aanvangstijd Olympia - Leonidas

A.s. zondag, 2 april, speelt Olympia de thuiswedstrijd tegen Leonidas. Deze wedstrijd zal echter niet om 14:00 uur afgetrapt worden, maar al om 12:30 uur! Dit i.v.m. met de eredivisiewedstrijd Ajax - Feyenoord, welke om 14:30 uur zal aanvangen. We hopen dat een ieder tijdig langs de lijn staat om de jongens van de nodige support te voorzien! 

Na de wedstrijd van Olympia 1, zal in de kantine Ajax - Feyenoord op de schermen uitgezonden worden. De keuken zal deze middag om 16:30 uur sluiten, de kantine om 18:00 uur. 

Lees verder13

Belastingdienst maakt gebruik kantine Olympia

Deze en volgende week (week 11 + 12) zal de Belastingdienst gebruik maken van de kantine in het clubhuis van Olympia, Dit zal gebeuren op de dagen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De kantine zal daarom al deze dagen gesloten zijn tot 16:30 uur, dit geldt ook voor alle trainers voor eventuele besprekingen. Tevens zal deze dagen tot eerder genoemd tijdstip het hek bij de hoofdingang open zijn, zodat de bezoekers aan de Belastingdienst de auto op het terrein kunnen parkeren.

De Barcommissie / Het Bestuur

Lees verder10

35+ 7 tegen 7 voetbal bij GC&FC Olympia

35+ voetbal bij GC&FC Olympia is, lekker recreatief voetballen in een ontspannen sfeer en altijd “thuis”, voor iedere voetballiefhebber boven de 35 jaar die nog graag onderling een balletje wil trappen.

 

We spelen elke vrijdagavond om 20:00 uur een potje voetbal.
Na de wedstrijd is natuurlijk de 3e helft een belangrijk en gezellig onderdeel van deze voetbalavond.

 

De belangrijkste kenmerken van het 35+ voetbal zijn:

Lees verder20

Start nieuw Jeu de Boules seizoen bij Olympia!

Op woensdag 15 maart a.s. begint het nieuwe seizoen voor de jeu de boulers bij Olympia. Voortbordurend op het succes van afgelopen jaar, waarin een 12-tal enthousiaste deelnemers, met volle overgave streden om de titel in de onderlinge competitie, worden de eerste ballen om 13.30 uur door nestor Pim van 't Hoog vrijgegeven. Ook zal de winnaar van het eerste seizoen Arlo van Vliet, op 15 maart worden gehuldigd.

Lees verder16

Jumbo spaaraktie voor Olympia spannende strijd

Vanaf vorige week kan er bij de Jumbo Supermarkt aan de Sportlaan in Gouda gespaard worden voor onze vereniging. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt u een (gratis) punt waarmee u Olympia ondersteund. Hoe meer Olympianen boodschappen doen, hoe groter de kans op een mooi bedrag voor onze club. De punten kunnen in de winkel worden ingeleverd in de verzamelbox. De tussenstand kunt u volgen op de site van Jumbo. Tot nu toe zijn we goed in de race voor het hoogste bedrag uit de prijzenpot. Maar er zijn kapers op de kust.
Hoe werkt de aktie het precies:

 

Lees verder18

Trainingen woensdagmiddag afgelast

De trainingen voor vanmiddag voor F (JO9), E (JO11 en MO11) en D (JO13 en MO13) zijn vanwege bevriezing van het veld afgelast. Vooralsnog geldt de afgelasting t/m 18:15 uur vanavond. Nader bericht volgt.

Lees verder20

Selectie Olympia wederom op Trainingskamp naar Tenerife

Opnieuw heeft Hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman ervoor gezorgd dat de selectie van Olympia (1e en 2e elftal) op trainingskamp gaat. De reis gaat voor de 9e achtereenvolgende keer naar het (daar we hopen) zonnige Tenerife en zal opnieuw verzorgd worden door Trainingskampen.nl, wat al 10 jaar (1e jaar naar Portugal) zeer goed bevalt. Maandag 9 januari 2017 zal er al vroeg worden vertrokken vanuit Gouda, om daar op maandag 16 januari in de avond weer terug te keren.

Lees verder20

Filmavond voor de jeugd op zaterdag 7 januari!

Zaterdag 7 januari 2017 organiseren wij een Filmavond bij Olympia. We beginnen om 18.00 uur met een leuke grappige film voor de JO9 en J/MO11 spelers. Aansluitend om 20.00 uur is er een spannende actie film voor de J/MO13 en eerste jaars JO15 spelers. Heb jij zin om samen met je teamgenoten een gezellige avond door te brengen? Geef je dan snel op voor de filmavond.

De entree voor deze avond bedraagt € 1,50 en dan ontvang je tevens een drankje en een zakje chips. Aanmelden graag voor 3 januari door een mailtje naar manager_pupillen@gcfc-olympia.nl te sturen. De filmavond gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen en hulpouders. 

Hopelijk tot zaterdag 7 januari!!

Lees verder15

Kantine gesloten tijdens de Winterstop

Vanwege de winterstop is de kantine gesloten van vrijdag 23 december t/m zondag 8 januari gesloten, uiteraard met uitzondering van de Nieuwjaarsreceptie op zondag 1 januari, vanaf 16:00 uur. Mocht er zaterdag 7 januari een wedstrijd gespeeld worden, zal de kantine rond deze wedstrijd ook geopend zijn. Vanaf maandag 9 januari zijn de openingstijden weer zoals gewoonlijk.


Lees verder12

Mad Science en uitreiking prijzen GCA op 14 december

Op 14 december vindt voor de pupillen van de JO9, JO11 en JO13 en de voetbalschool een knallende show vol actie en humor van Mad Science. Ook is er de prijsuitreiking van de Grote Clubactie met voor iedereen prijs in de kantine. Jij komt toch ook? Het programma is als volt:

15:30 – 16:00  Mad Science show voor de pupillen van de VBS, JO9 en JO11-5 t/m JO11-8
16:05 – 16:25  Uitreiking Prijzen Grote Clubactie voor alle pupillen
16:30 – 17:00  Mad Science show voor de pupillen van de JO11-1 t/m JO11-4 + MO11 + JO13 + MO13

 

Lees verder29

Inschrijven Oliebollentoernooi

Donderdag 29 december is het weer zo ver! Dan vindt het allerleukste toernooi van het jaar plaats: het Oliebollen toernooi! Het toernooi is van 9:00 tot 12.00 uur voor de F-teams en Voetbalschool.  Voor de E-teams is het toernooi van 12:30 tot 15:30 uur. Inschrijven is mogelijk tot 16 december a.s. en de kosten bedragen 3 euro per persoon.

Lees verder17

Kerstklaverjassen vrijdag 16 december, schrijf je nu in!

Vrijdag 16 december staat het traditionele Kerstklaverjassen weer op het programma, en kunt u weer een gezellig kaartje komen leggen! Er zijn voor een ieder weer mooie prijzen te winnen. Uiteraard wordt er weer afgesloten met een gezellige loterij en een heerlijke borrel! 

De kantine is deze avond geopend vanaf 19:00 uur en het klaverjassen begint om 20:00 uur. Kosten voor deelname zijn € 5,- p.p u kunt zich hier inschrijven of d.m.v. het inschrijfformulier in de kantine!

Lees verder25

De Olympia Seizoensgids 2016/2017 komt eraan!

Aankomend weekend zal de Olympia Seizoensgids bij onze leden en sponsoren op de deurmat vallen!

Nadat was aangekondigd dat de Olympiaan in de papieren versie gaat stoppen, werd het idee geopperd om (weer) een Seizoensgids uit te gaan brengen. Een bewaarnummer wel te verstaan, voor het gehele seizoen. 

Lees verder14

Geen verkoop Olympia kleding donderdag 27 oktober

I.v.m. vakantie is de verkoop van Olympiakleding op donderdag 27 oktober a.s. niet mogelijk. Bestellingen kunt u doen door een mail naar secretaris@gcfc-olympia.nl te sturen. De bestelling wordt dan op z’n vroegst 3 november a.s. uitgeleverd.

Beheer Clubkleding

Lees verder14

Voorbeschouwing Olympia - VELO

Zondag staat de vierde thuiswedstrijd van Olympia 1 op het programma. Velo uit Wateringen is de tegenstander.
Afgelopen zondag bewees Olympia zichzelf een slechte dienst door thuis met 1-4 te verliezen van Poortugaal. En daarmee waren de bezoekers nog mild. Een collectief falen, zo werd er na de wedstrijd op het duel teruggekeken. Dat kan een keer gebeuren, het gaat dan ook veel te ver om de ploeg in de put te praten. 

Lees verder06

Trainingen jeugd in Herfstvakantie

De herfstvakantie komt er weer aan, dus zullen er in de week van maandag 17 t/m zondag 23 oktober aparte trainingsschema gehanteerd worden! Het aangepaste trainingsschema ziet er als volgt uit, let wel: dit is een algemeen overzicht! 

Mochten trainers van teams dit zelf wijzigen dan horen de spelers dit persoonlijk van de trainer!

Lees verder06

Voorbeschouwing Olympia - Poortugaal

Zondag staat de derde thuiswedstrijd van Olympia 1 op het programma. Poortugaal is de tegenstander. 

Olympia
Afgelopen zondag boekte Olympia een prima resultaat op bezoek bij De Zwervers. Op de 0-2 overwinning was helemaal niets af te dingen. Beide treffers werden pas na rust gemaakt. Olympia is daarmee in drie uitwedstrijden nog ongeslagen. 

Thuis pakte het helaas nog geen punten. Een voorzichtige conclusie zou kunnen zijn dat Olympia moeite heeft om het spel te maken en zich prettig voelt als het achteruit kan leunen. Niets is minder waar, want ook in de twee thuiswedstrijden legden de rood-zwarten bij vlagen prima spel op de mat. Pas in de slotfase moest het buigen voor TAC’90 en Boshuizen. In beide wedstrijden had een gelijkspel niet misstaan, maar tot tweemaal toe duurde de wedstrijd echter net iets te lang. 

Lees verder23

Voorbeschouwing Olympia-FC Boshuizen

Zondag staat de tweede thuiswedstrijd van Olympia 1 op het programma. Het Leidse Boshuizen is de tegenstander. Afgelopen zondag boekte Olympia een prima resultaat op bezoek bij SC Woerden. Op de 1-3 overwinning was helemaal niets af te dingen. Het was met name de sterke teamprestatie die opviel met dit keer Laurens Boogaard met twee doelpunten in de hoofdrol. De mooiste werd echter gemaakt door Stojan Lazarov, die de bal vanaf dik twintig meter uit de draai in de bovenhoek schoot.

Lees verder04

Verkoop Olympia kleding v.a. donderdag 25-8

Vanaf komende week kunt u iedere donderdag van 19.30 – 20.30 uur terecht voor het kopen van wedstrijdkleding, trainingspakken, e.d. op de club. De verkoop vindt plaats linksachter in de gang van de kleedkamers. Pinnen is mogelijk. 

Mocht u vragen hebben, mail dan naar secretaris@gcfc-olympia.nl en dan hoort u z.s.m. van ons.

Beheer Clubkleding’

Lees verder17

Extra techniektrainingen bij Olympia!

Olympia organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek vanaf vrijdag 2 september extra techniektrainingen voor uitsluitend F-, E-, D-pupillen en C-junioren van Olympia. Tijdens de cursus trainen kinderen onder leiding van professionele en gediplomeerde jeugdtrainers in kleine groepjes. Ze worden sterker in 1 tegen 1 situaties, verbeteren hun basistechnieken met links en rechts en in beweging en worden sterker in aanvallen, omschakelen en verdedigen. Kinderen maken gegarandeerd een mooie progressie in hun voetbalontwikkeling.De ene week is er training voor de F en E; de andere week voor D en C.

Lees verder03

Inleveren pasfoto spelerspas

Binnenkort vervalt er weer een aantal spelerspassen van leden. Daarom ontvangen wij van hen zo snel mogelijk een recente pasfoto. Zie onderstaande lijst. Het hebben van een geldige spelerspas is belangrijk, want:

GEEN GELDIGE SPELERSPAS = NIET SPELEN
!

Lees verder26

Kantine beperkt open in augustus

Gedurende de maand augustus is de Olympia kantine beperkt geopend. Wij zijn open op woensdag- en donderdagavond en tijdens ingeplande oefen- en bekerwedstrijden. Deze wedstrijden kunt u terug vinden onder het programma.

Met sportieve groet,

De barcommissie.

Lees verder26

Indeling teams seizoen 2016-2017 + overige info‏rmatie

Het seizoen zit er bijna op, nog enkele oefenwedstrijden worden er gespeeld alvorens we de zomerstop in gaan. Aan het einde van dit seizoen zijn we al gestart met de voorbereiding voor komende seizoen 2016-2017. Hierdoor hebben we al een voorsprong kunnen nemen op de voorbereiding van komend seizoen. 

Onder de diverse onderstaande links vindt u de teamindelingen voor volgend seizoen, het trainingsschema, de trainers per team met daarbij de startdata van de trainingen per team en een overzicht van de voorbereiding met daarbij de diverse trainingsdata, bekerwedstrijden en de start van de competitie.

Lees verder22

Carlos Castano nieuwe trainer Olympia A1

Per aankomend seizoen is Carlos Castano de nieuwe trainer van Olympia A1. Carlos, al vele jaren lid van Olympia, heeft tot het seizoen 2014/2015 bij diverse elftallen van Olympia actief geweest als (invallend) trainer/coach en gaat nu dus opnieuw de uitdaging aan als trainer/coach van de A1, waarmee we Carlos heel veel succes wensen!

In welke klasse de A1 komend seizoen uit zal komen, is nog niet bekend. Het huidige team is momenteel actief in de nacompetitie en hoopt dan promotie naar de Hoofdklasse af te dwingen. 

Lees verder21

Uitnodiging Speldendragersbijeenkomst

Zaterdag 4 juni vind de jaarlijkse Speldendragersbijeenkomst weer plaats bij Olympia. Dit jaar zullen maar liefst 39 (!) spelden worden uitgereikt. De bijeenkomst vangt aan om 16:00 uur en is uitsluitend toegankelijk voor alle speldendragers en partners, welke zich wel  vooraf even dienen aan te melden. 

Dit doet u door een mailtje te sturen naar speldendragers@gmail.com of via de website, via deze link: Speldendragers pagina. De sluitingsdatum voor het inschrijven is verlengd t/m 28 mei 2016. Tijdens deze avond wordt u door GC&FC Olympia en Buiten Eten + Drinken getrakteerd op een welkomstdrankje en een buffet. 

Lees verder12

Voorbeschouwing: Werk aan de winkel voor Olympia 1

Komende maandag (2e Pinksterdag) staat de wedstrijd Olympia – VELO  op het programma. Het is alweer het laatste duel voor Olympia dit seizoen, en dat is maar goed ook. Een wedstrijd die nergens meer over gaat. En daar voetbalt het team de laatste weken ook naar. Als we het seizoen droog in beschouwing nemen is Olympia geslaagd in haar doelstelling. Ruim voor het einde van de competitie was het elftal veilig. Goed gedaan zou je kunnen concluderen. Maar het gevoel dat blijft hangen is dat van een sprinter die hard van start gaat maar ruim voor het einde van de streep zijn benen spaart, in de wetenschap dat zijn voorsprong genoeg is om de volgende ronde te bereiken. En dat is best treurig.

Lees verder12

Inleveren pasfoto spelerspas

Binnenkort vervalt er weer een aantal spelerspassen van leden. Daarom ontvangen wij van hen zo snel mogelijk een recente pasfoto. Zie onderstaande lijst. Het hebben van een geldige spelerspas is belangrijk, want:

GEEN GELDIGE SPELERSPAS = NIET SPELEN
!

Lees verder01

’t Goudsche Stroopwafel Toernooi

De voorbereidingen voor Olympia’s thuistoernooi (5 en 16 mei) zijn bijna afgerond. De organisatie zet de laatste puntjes op de i. Het toernooi is voor de D, E en F-teams. Naast Olympia (zie onderstaand lijstje met de Olympia-teams) doen diverse verenigingen mee, totaal 48 teams van 13 verenigingen uit Gouda en de regio. Kijk voor meer informatie op de speciale toernooiwebsite (www.stroopwafeltoernooi.nl)

Lees verder16

't Goudsche Stroopwafel Toernooi

Na jaren van afwezigheid heeft Olympia dit jaar weer een eigen thuistoernooi; ’t Goudsche Stroopwafel Toernooi

. Een toernooi voor de D, E en F-teams. Naast Olympia (zie onderstaand lijstje met de Olympia-teams) doen diverse verenigingen mee, totaal 48 teams van 12 verenigingen uit Gouda en de regio. Kijk voor meer informatie via deze link.

Lees verder16

Lenteklaverjassen 22 april

Vrijdag 22 april kunt u weer een kaartje komen leggen tijdens het "lente" klaverjassen. Voor iedereen zijn er weer mooie prijzen te winnen en we sluiten weer af met een gezellige borrel.

De kantine is geopend vanaf 19 uur en het kaarten begint om 20 uur. Deelname kost 5 euro p.p. u kunt zich hier inschrijven of dmv het inschrijfformulier in de kantine.

Lees verder01

Inschrijving pupillenkamp geopend

Vanaf vandaag is de inschrijving voor het pupillenkamp 2016 geopend (geen grap!). Wees er snel bij, want vol is vol!

Direct inschrijven

Lees verder02

Aangepaste openingstijden kantine week 10 & 11

In week 10 en 11 (7 t/m 18 maart) is de kantine doordeweeks t/m 17:00 uur afgehuurd door de belastingdienst. Zij zullen, met uitzondering van de woensdag, hier aanwezig zijn om voor mensen de belastingformulieren in te vullen. Dit heeft als gevolg dat de kantine overdag niet gebruikt kan worden.

Aangezien de belastingdienst op maandag al vroeg voor onze deur staat willen we ze netjes ontvangen, daarom sluit de kantine a.s. zondag 6 maart om 17:00 uur i.v.m. schoonmaakwerkzaamheden. Ook het verzoek aan onze leden om de kantine in deze weken 's avonds netjes achter te laten.

Lees verder22

Oly's Kinderkledingbeurs op 23 maart bij Olympia!

Op woensdag 23 maart aanstaande organiseert Oly's weer een tweedehands kinderkledingbeurs in de kantine van GC&FC Olympia. Van 8.30 tot 12.00 is iedereen van harte welkom om het aanbod gebruikte en nieuwe zomerkleding te komen bekijken. Het betreft eigentijdse gebruikte kleding van goede kwaliteit (veel merkkleding) en nieuwe kleding van maat 92 t/m 176. Kom gerust langs om de zomergarderobe van uw kinderen aan te vullen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via olyskinderkledingbeursgouda@hotmail.com

Lees verder10

Voorbeschouwing Olympia – DRL

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – DRL  op het programma. Voor Olympia een wedstrijd die in het teken moet kunnen staan van sportieve revanche voor de eerder geleden nederlaag in dit seizoen. Daarnaast is het in “eigen huis” nog steeds ongeslagen hetgeen wellicht een prettige bijkomstigheid is.

Lees verder03

Beleef De Klassieker a.s. zondag bij Olympia!

Aanstaande zondag wordt de klassieker Ajax - Feyenoord in Amsterdam gespeeld. Vanaf 12:00 uur is de live-uitzending rond deze wedstrijd live te zien bij Olympia op 3 schermen.

Ook dit jaar hangt er veel af van deze wedstrijd; bij winst voor Feyenoord doorbreken ze de negatieve reeks in de competitie. Ajax heeft de punten en dus de overwinning hard nodig in de strijd om het Kampioenschap. Alle leden van Olympia zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje deze wedstrijd te komen kijken in de kantine. 

Lees verder21

Voorbeschouwing Olympia – FC Boshuizen

Na een maand geen voetbal gaat zondag de bal eindelijk weer rollen. En dat wordt tijd! Olympia ontvangt zondag de nummer twee op de ranglijst FC Boshuizen. Het eerste onderlinge treffen eerder dit seizoen liep voor Olympia uit op een pak slaag (5-0).

Lees verder22

Selectie Olympia op Trainingskamp naar Tenerife

Hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd dat de selectie van Olympia (1e en 2e elftal) op trainingskamp gaat. De reis gaat voor het 8e achtereenvolgende jaar naar het (hopen we) zonnige Tenerife en zal wederom verzorgd worden door Trainingskampen.nl, wat al 9 jaar (1e jaar naar Portugal) zeer goed bevalt. Maandag 4 januari a.s. wordt er al vroeg vertrokken vanuit Gouda, om daar op maandagavond 11 januari weer terug te keren.

Lees verder21

FIFA '16 Toernooi op de PS4

Noteer vast in de agenda's voor alle A-, B- en C-junioren!! Vrijdag 12 februari a.s. FIFA Toernooi 2016; er wordt gespeeld op de PS4! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl o.v.v. je naam en je team. Kosten per persoon zijn € 7,50. Wees er snel bij met inschrijven, maximaal aantal deelnemers is 40 personen, vol = vol!!

Lees verder14

Openingstijden kantine tijdens Feestdagen

Vanwege de winterstop is de kantine gesloten van maandag 21 december t/m zondag 3 januari gesloten. Donderdag 7 januari is de kantine geopend vanaf 19.00 uur en op zaterdag 9 januari vanaf 15.00 uur. Vanaf maandag 11 januari zijn de openingstijden weer als gewoonlijk.

Lees verder08

Programma trainingen jeugd tijdens de winterstop

Hieronder het programma voor de winterstop voor alle teams wat betreft de trainingen. In de winterstop, die start op maandag 21 december en loopt t/m zondag 10 januari, wordt er niet getraind. Op maandag 11 januari gaan de trainingen voor alle jeugdteams weer starten volgens het normale schema. 

Let op, hierop zijn enkele uitzonderingen, zie hieronder:

Olympia A1 / A2 - Start trainingen op dinsdag 5 januari
Olympia B1 / B2 - Start trainingen op dinsdag 5 januari
Olympia C1 - Start trainingen op dinsdag 5 januari
Olympia D1 / D2 - Start trainingen op dinsdag 5 januari

Lees verder08

Olympia Oliebollentoernooi E– F-pupillen en VBS

Woensdag 30 december 2015 is het weer tijd voor het traditionele Oliebollentoernooi van Olympia! Alle E- en F-pupillen en spelers van de Voetbalschool, worden deze dag in Sporthal De Mammoet verwacht om, onder het genot van een heerlijke oliebol, het voetbaljaar 2015 op een sportieve en gezellige manier af te sluiten! 

In korte wedstrijdjes wordt het toernooi in een snel tempo afgewerkt, waardoor iedereen aan bod komt. Voor aanvang van het toernooi zorgen wij voor een evenwichtige samenstelling van de teams, waardoor het naast een erg leuke, ook een heel spannende dag zal worden! 

Lees verder02

Voorbeschouwing Olympia – TAC ’90

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – TAC ’90  op het programma. TAC ’90 is als promovendus een ploeg waarvan niet veel bekend is. De club maakte wel een stormachtige ontwikkeling door en zal haar huid duur willen verkopen aan de Bodegraafestraatweg. De formatie van Tom Rietberg kan terugzien op een goede reeks aan wedstrijden met de nodige overwinningen; sinds 5 oktober 2015 (SJC uit) is het ongeslagen; daarnaast is het de enige ploeg in de 1e Klasse B die in haar thuiswedstrijden de volle winst wist te behalen. Gesteund door eigen aanhang en uitgaande van het feit dat het team “scherp” is in alle facetten die benodigd zijn voor een goed resultaat, is de basis aanwezig om TAC’90 te kunnen verslaan. De ontmoeting mag dat ook met vertrouwen tegemoet gezien worden, aldus trainer Tom Rietberg.

Lees verder11

Voorbeschouwing Olympia – VOC

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – VOC op het programma. VOC kende in de afgelopen seizoenen een stormachtige ontwikkeling waar bij het twee seizoenen uitkwam in de Hoofdklasse. Thans bezet men de 4e plaats van de 1e Klasse met slechts één punt minder dan Olympia.

Lees verder10

A.s. zondag uitreiking prijzen Grote Club Actie / Opening Sportplein

Alle verkochte loten van de Grote Club Actie 2015 zijn ingevoerd, de loten per verkoper zijn geteld. A.s. zondag, 15 november, gaan we bekend maken wie er allemaal prijzen hebben gewonnen bij de verkopers van de Grote Club Actie. Wie heeft er alleen het meeste aantal loten verkocht, maar ook het best verkopende team maakt kans op prijzen. Deze prijzen, en de uiteindelijke eindstand van wat we met elkaar hebben opgehaald deze editie (laatste update gaf een stand aan van ruim € 4.400,-), gaan we zondag bekend maken vanaf 11:30 uur! Dus we roepen alle verkopers en hun ouders, broers, zussen, opa's en oma's en andere familieleden en vrienden op om naar de kantine te komen voor de uitreiking! Maar er gaat zondag meer gebeuren, nl. de opening van het Sportplein op de plek waar vroeger de kleedkamers stonden. 

Lees verder12

Werkzaamheden voet- en fietspad

Het fietspad langs de Bodegraafsestraatweg, vanaf muziekvereniging De Harmonie tot en met de fietsoversteek bij de Wibautstraat is van slechte kwaliteit en wordt opnieuw bestraat. Het gehele voet- en fietspad wordt afgesloten en er zal een omleiding ingesteld worden. De werkzaamheden starten maandag 12 oktober 2015 en gaan circa 3 weken duren. Olympia blijft bereikbaar via de ingestelde (fiets)omleiding. 

Lees verder08

Voorbeschouwing Olympia – PFC

Kijkende naar de laatste twee uit-wedstrijden kan geconcludeerd worden dat de formatie van Tom Rietberg bij DRL een enigszins onnodige nederlaag leed want men verzuimde met name voor de rust al verder afstand te nemen van deze opponent. DRL maakte vervolgens dankbaar gebruik van de geboden ruimte en behaalde uiteindelijk een 3 – 2 overwinning.

Lees verder07

Voor in de agenda: feestavond

Reserveer zaterdagavond 21 november alvast in de agenda. Zet erbij: mooi feest bij Olympia! De details volgen nog, maar houd die avond vrij!

Lees verder16

Voorbeschouwing Olympia – CVV Zwervers

Komende zondag staat in de 3e speelronde de wedstrijd Olympia – CVV Zwervers op het programma. CVV Zwervers kent een goede start van het seizoen en bezet momenteel de 2e plaats met vier punten uit twee wedstrijden. Olympia bezet na de 5 – 0 nederlaag tegen FC Boshuizen een plaats in de middenmoot.

Lees verder14

Olympia gaat voor 'Pannaveldjes' met de Grote Clubactie!

Leden van Olympia starten a.s. zaterdag 19 september weer met de lotenverkoop voor de Grote Clubactie. Vanaf die dag bellen zij bij zoveel mogelijk mensen aan om loten te verkopen. De kosten per één lot zijn € 3,- en hiervan gaat maar liefst 80% (per lot dus € 2,40) direct naar de clubkas van de vereniging! 

Lees verder02

Voorbeschouwing Olympia – SVDPW

Zondag staat het spel om de knikkers weer te beginnen. Leuk en nuttig zo’n voorbereiding maar ballen om de punten, daar gaat het om.

Lees verder22

Zaterdag 29 augustus bekerduel Jodan Boys en openingsfeest!

Op zaterdag 29 augustus vindt aan de Bodegraafsestraatweg een topwedstrijd plaats, want dan speelt Olympia thuis het bekerduel tegen stadgenoot Jodan Boys. De wedstrijd begint om 17.00 uur. We moeten lang terug gaan in de tijd voor de laatste officiële wedstrijd tussen Olympia en Jodan Boys dus zorg dat je er bij bent! 

Lees verder13

Iedere donderdag verkoop Olympia kleding!

Vanaf a.s. donderdag 30 juli zal er voorlopig iedere donderdag Olympiakleding verkocht worden op de club! Dit zal gebeuren tussen 19:30 en 20:00 uur, aan het einde van de gang van de kleedkamers aan de linkerkant! Ook kunnen bestellingen vooraf geplaatst worden. Doe dit even door een mailtje naar secretaris@gcfc-olympia.nl te sturen. 

Lees verder05

Start trainingen jeugdteams + trainingsschema

Op zaterdag 8 augustus gaan de eerste jeugdtrainingen weer beginnen. Om te zien in welk team je bent ingedeeld (of uw zoon/dochter), kijk dan even op de teampagina's. De volgende teams starten op de volgende data:

Zaterdag 8 augustus : C1, C2
Dinsdag 11 augustus : A1, A2, B1, B2
Dinsdag 18 augustus : D1, D2, E1 tm E4, F1 tm F4
Maandag 24 augustus : Overige junioren en pupillen

Let op: De D1 en D2 trainen vanaf dinsdag 18 augustus samen op de tijd van de D1. Op later aangegeven datum worden deze teams gesplitst en gaan de tijden van het trainingsschema in. 

Hierbij het trainingsschema in PDF bestand.

Lees verder26

Programma's bekervoetbal Olympia 1, 2, 3, Vr1, A1, B1 en C1 bekend

De bekerprogramma's van de eerste teams, uitkomend in Categorie A, zijn bekend gemaakt, dit zijn Olympia 1, 2 en 3, Dames 1 en de A1, B1 en C1. De programma's, zoals allemaal hieronder vermeld, komen ook z.s.m. in het algemene programma en de programma's per team te staan.

Programma Olympia 1 (zo):

Zaterdag 22 augustus - 17:00 uur: Montfoort 1 (za) - Olympia 1
Dinsdag 25 augustus - 20:00 uur: Olympia 1 - Nieuw Lekkerland 1
Zaterdag 29 augustus - 17:00 uur: Olympia 1 - Jodan Boys

Lees verder23

Max Hiariej trainer/coach Olympia 3

Olympia en Max Hiariej hebben overeenstemming bereikt over de aanstelling als trainer/coach van Olympia 3. Dit team zal het  komende  seizoen onderdeel uitmaken van Olympia's seniorenselectie  en uitkomen in de reserve 3e klasse. Daarmee wil  Olympia de spelers die, om welke reden dan ook, niet voor Olympia 1 en -2 zijn geselecteerd, een serieuze kans geven om zich, door op niveau te trainen en te voetballen, 'in (of terug in) Olympia 1 of -2 te voetballen'.

Lees verder18

Verkoop Olympia kleding!

Vanavond, donderdag 18 juni, van 19:30 tot 20:30 uur én a.s. zaterdag, 20 juni, van 10:00 - 11:00 uur, is er weer verkoop van Olympia kleding! De verkoop vindt plaats in de gang van de kleedkamers, links achteraan. Let erop dat je alleen contact kunt betalen!!

Lees verder10

Inleveren pasfoto voor spelerspas (update 2 september)

De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen zijn alweer gespeeld. Toch is er nog een flink aantal spelerspassen niet verlengd of aangemaakt omdat de (nieuwe) pasfoto nog ontbreekt. Zie onderstaande lijst. Het hebben van een geldige spelerspas is belangrijk, want: geen geldige spelerspas = niet voetballen!

De pasfoto, met op de achterkant naam en geboortedatum, kan worden ingeleverd bij of opgestuurd naar:

Wijnand Stehouwer
Groenhovenweg 325
2803 DH  Gouda

Houd dit bericht in de gaten voor regelmatige updates!

Lees verder10

Gevonden voorwerpen ophalen!

Gedurende een seizoen raakt er regelmatig iets kwijt of zoek, zowel bij jong als bij oud. Gelukkig bewaren we dat allemaal bij Olympia. En nu, zeker na het Pupillenkamp, is het een mooi moment om een ieder die iets mist, kwijt is of even niet meer kan vinden, langs te komen in de kantine en eens te kijken of het toevallig tussen de Gevonden Voorwerpen zit! A.s. zaterdag is dit mogelijk van 09:00 - 11:00 uur. Zorg dus dat je even langskomt, mocht je nog steeds iets kwijt zijn!! 

Lees verder09

Jeu de Boules bij Olympia

Na een onderbreking van een jaar gaan we dit jaar weer Jeu de Boules spelen.  Op onze nieuwe banen (met dank aan Peter/Pim/Hans/Wijnand) zal op donderdag 18 juni, aanvang 19:00 uur, en op zaterdag 20 juni (aanvang 12:00 uur met lunch) de wedstrijden plaatsvinden.  Het inschrijfgeld is € 50,- euro per koppel.  Hier worden de prijzen, eten en voor een groot deel de drank van betaald. 

Lees verder02

B1 in Finale nacompetitie voor promotie naar Hoofdklasse

A.s. zaterdag, 6 juni, speelt de B1 de Finale om promotie naar de Hoofdklasse tegen Quick Boys B2. De wedstrijd zal gespeeld worden op het terrein van ARC te Alphen aan den Rijn, waar de aftrap om 15:00 uur zal zijn. Alle support is heel hard nodig voor de mannen van Robin, we hopen dan ook veel rood/zwart te zien langs de kant! Het adres van ARC is: Olympiaweg 6 te Alphen aan den Rijn. (met zo'n straatnaam moét het goedkomen!) Tot zaterdag en B1, heel veel succes!!

Lees verder27

Olympia – DRL (De Rotterdamse Leeuw)

Olympia zal de strijd voor lijfsbehoud in de 1e Klasse moeten aangaan met DRL uit Rotterdam; op zondag 31 mei 2015 staat voor de manschappen van Tom Rietberg en Carl Flux de thuiswedstrijd op het programma; aanvang 14.00 uur. Op zondag 7 juni 2015 staat de returnwedstrijd op het programma op sportcomplex De Leeuwenkuil welke gelegen is aan de Spinozaweg te Rotterdam. De winnaar van deze tweeluik zal komend seizoen uitkomen in de 1e Klasse van het zondagvoetbal.

Lees verder27

Voorbeschouwing beslissingswedstrijd Olympia VR1 – Haastrecht VR1

Aanstaande zondag 31 mei rond de middag weten we welke ploeg zich bij de vrouwen kampioen mag noemen. Wordt het Haastrecht of toch Olympia dat zo’n beetje de gehele competitie bovenaan heeft gestaan? Vorig seizoen zou het simpel zijn geweest. Bij een gelijke stand in de competitie, maar met de meeste doel-punten voor (113!) en veruit de minste goals tegen (slechts 19), zou Olympia kampioen zijn geweest. Tot voor kort ging alles wat rood/zwart een warm hart toedraagt ook uit van dat scenario, inclusief een gewonnen ‘kampioenswedstrijd’ tegen Schoonhoven. Maar de KNVB heef in al haar wijsheid besloten dat er met ingang van dit seizoen bij gelijk eindigen een beslissingswedstrijd gespeeld moet worden. Op het terrein van de club met het beste doelsaldo, dat dan weer wel.

Lees verder18

Laatste trainingsweek jeugd vervroegd!

Belangrijke mededeling voor alle jeugdteams!! De laatste trainingsweek zal deze week (18 t/m 24 mei) al plaatshebben, en niet dus pas volgende week! Uitzondering hierin zijn de teams die nog nacompetitie spelen en nog een verlate competitiewedstrijd hebben.

Lees verder14

26 mei Informatie avond PPK

Dinsdag 26 mei a.s. is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers/vrijwilligers van de deelnemende kinderen van het Pupillenkamp. Aanvang 20.00 uur in de kantine van Olympia!

Lees verder11

Aanstaand kampioenen bij Olympia !

A.s. zaterdag 16 mei, kunnen we wellicht een viertal kampioenen verwelkomen bij Olympia! Om 09:00 uur speelt de E2 uit bij concurrent Esto en gaat daar voor de volle winst, wat recht geeft op de titel! Om 10:00 uur speelt de E1 thuis tegen Ona E1 en om 12:45 uur de D4, ook thuis, tegen ASW D2. Zowel de E1 als de D4 moeten minimaal gelijk spelen om de titel veilig te stellen, Deze pupillenteams kunnen de titel pakken en we hopen natuurlijk dat er veel support langs de lijn is om ze aan te moedigen!

Om 11:15 uur speelt Olympia zat. 3 thuis, tegen Donk za. 2, en ook zij kunnen kampioen worden! Dat zou dan de 1e kampioen senioren op de zaterdag binnen de club betekenen! Zij moeten winnen, bij elke andere uitslag is men afhankelijk van uitslagen elders. 

Lees verder08

Rood Zwart Vrouwen Avond op 29 mei

Hoi Olympia vrouw!
 
Hierbij even een reminder om je aan te melden voor de Rood Zwart Vrouwen Avond op 29 mei. Voor diegene die zich al aangemeld hebben, leuk dat jullie er weer bij zijn! Voor alle anderen, we hopen zoveel mogelijk Olympia vrouwen te zien op de 29e dus jij ook!
 
Aanmelden kan hier!

Lees verder07

Olympia zoekt meiden die willen voetballen!

Ben jij een meisje en vindt je voetballen ook zo leuk? Dan ben je bij Olympia aan het juiste adres! Momenteel spelen de meisjes in een gemengd team met de jongens, maar wist je dat het de bedoeling is om het nieuwe seizoen (start augustus 2015 en bij voldoende belangstelling) ook een meisjesteam te starten?

Lees verder04

NK Bumpervoetbal bij Olympia01

Voorbeschouwing Olympia – H.M.S.H.

Komende zondag staat in de in de voorlaatste speelronde de wedstrijd Olympia – H.M.S.H. op het programma. In de uitwedstrijd leed Olympia een 3 – 1 nederlaag; eigenlijk een onbegrijpelijke zaak wetende dat deze opponent in 24 wedstrijden slechts twee overwinningen wist te behalen en reeds 123 tegendoelpunten incasseerde.

Lees verder23

Voorbeschouwing Olympia- Kocatepe

Another one bites the dust, Another one bites the dust, And another one gone, and another one gone, Another one bites the dust , Hey, I'm gonna get you too , Another one bites the dust.’

Deze regels uit het nummer ‘Another one bites the dust’ van Queen is verplichte kost voor de spelers van Olympia 1 om uit het hoofd leren. Sterker nog, het moet het heilige doel zijn voor de komende weken. Want er moeten nog een aantal teams naar stof happen op ons hoofdveld om zo handhaving in de Eerste Klasse veilig te stellen.

Lees verder21

Rood Zwart Vrouwen Avond 29 mei

Het is weer zover! Alweer voor het 3e jaar wordt de Rood Zwart Vrouwen Avond georganiseerd voor alle betrokken vrouwen bij Olympia. Na twee succesvolle edities wordt deze nog jonge maar mooie traditie bij Olympia voortgezet! Als tegenhanger van het Rood/Zwart Mannendiner staat deze avond de Olympia vrouw in het middelpunt.

Deze avond, in de nieuwe kantine, is bedoeld voor alle vrouwen die zich bij Olympia betrokken voelen. Olympia zal deze avond volledig in het teken laten staan van alle Olympia vrouwen die de club steunen op wat voor manier dan ook. Dus ben jij een spelersvrouw of vriendin, een voetbalmoeder, een voetbal zus, een speelster, een vrijwilligster of op wat voor manier dan ook betrokken bij Olympia? Dan nodigen wij je graag uit voor deze gezellige avond. Vorig jaar vergezelden ruim 70 vrouwen ons en daar hopen we dit jaar overheen te gaan!

Lees verder20

Pupillenkamp 2015 = VOL

Het is helaas niet meer mogelijk je in te schrijven voor het Pupillenkamp. Alle beschikbare plekken zijn VOL!

Lees verder13

29e Olympia's Gehandicaptendag - 15 mei 2015

Over een ruime maand staat Hemelvaartsdag op de kalender en dat betekent dat het een dag later, vrijdag 15 mei, weer tijd is voor een jaarlijks terugkerend, prachtig evenement bij Olympia. De Sport- en Speldag voor mensen met een verstandelijke beperking, ook wel Gehandicaptendag genoemd. Ook voor dit jaar betekent dat er ruim 80 deelnemers zullen gaan genieten van een speciaal voor hen georganiseerde dag, een samenwerking tussen De Klup en GC&FC Olympia, en dat al voor de 29e keer. 

Lees verder10

Voorbeschouwing Olympia- Xerxes DZB

Komende zondag staat in de 22e speelronde de wedstrijd Olympia – Xerxes DZB op het programma; voor beide partijen is een goed resultaat van belang in het kader van het ontlopen van directe degradatie en / of het eventueel aansluiten met de middenmoot met als inzet “handhaving” in de 1e klasse.

Lees verder08

Trainingen F- en E-pupillen + Voetbalschool 8 april vervalt!

Nog even een Reminder; vandaag, woensdag 8 april, vervallen de trainingen van de Voetbalschool en de E- en F-pupillen, omdat voor het schoolvoetbal 3 velden nodig zijn! 

Lees verder18

Voorbeschouwing Olympia – Poortugaal

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – Poortugaal op het  programma, een mooi affiche. Aansluitend luistert El Cavano DJ Armand de derde helft op.


 

Lees verder28

Save the date – 9 mei 2015

Het is weer zover. Alweer voor het 3e jaar wordt de Rood Zwart Vrouwen Avond georganiseerd voor alle betrokken vrouwen bij Olympia. Na twee succesvolle edities wordt deze nog jonge maar mooie traditie bij Olympia voortgezet! Als tegenhanger van het Rood Zwart Mannendiner staat deze avond de Olympia vrouw in het middelpunt.

Als je deze geweldige avond niet wilt missen reserveer dan nu vast zaterdag 9 mei 2015 in je agenda!

Lees verder25

Voorbeschouwing Olympia – Goes

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – Goes op het  programma; op zich een wedstrijd waarin moet blijken of Olympia haar zelfvertrouwen verder kan opvijzelen en verder de aansluiting kan gaan bewerkstelligen met ploegen in de middenmoot.

Lees verder18

Trainingsschema jeugd voorjaarsvakantie

Vanwege de voorjaarsvakantie worden de trainingen van een aantal jeugdteams verschoven, of vervallen deze. Alle F- en E teams (ook selecties) trainen allemaal op woensdag (en niet op dinsdag en donderdag). Alle selectieteams (D 1,2,3 C 1,2 B 1,2, A1) trainen gewoon door zoals schema. Alle overige elftallen trainen deze week niet (behalve als trainers iets anders met hun team afspreken). 

Lees verder18

Oly's Kinderkledingbeurs bij Olympia

Op woensdag 1 april van 8.30 tot 14.00 kunt u bij Olympia weer terecht voor de tweedehands kinderkledingbeurs. Oly's kinderkledingbeurs biedt zomerkleding aan, variërend van maat 92 tot en met 176. Vaste aanbieders hebben een aanbod van eigentijds gebruikte kleding van goede kwaliteit (veel merkkleding) en nieuwe kleding tegen aantrekkelijke prijzen. We zien u graag voor de nieuwe zomergarderobe van uw kinderen op woensdag 1 april!

Lees verder04

Voorbeschouwing Olympia - IFC

Goed spelen en niet winnen. Het is onderhand om krankzinnig van te worden. Ook de afgelopen twee wedstrijden speelde Olympia zeer verdienstelijk, maar ook evenzoveel keer stond het na negentig minuten met lege handen. Twee weken geleden was Velo met 2-3 te sterk en afgelopen zondag sloeg koploper RKAVV in de slotminuten toe (3-2). Beide wedstrijden kwam Olympia knap terug van een 2-0 achterstand, maar tot punten leidde het niet. Toch is er nog steeds alle reden toe om te geloven dat Olympia rechtstreekse degradatie kan ontlopen.

Lees verder21

Voorbeschouwing Olympia – VELO

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – VELO op het  programma; de eerste officiële wedstrijd in het jaar 2015. De heenwedstrijd werd destijds door Olympia met 0 – 1 gewonnen door een fraai doelpunt van Laurens Bogaard in een wedstrijd waarin de solide verdediging zich staande wist te houden.

Lees verder23

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2015

Tradities zijn er om in stand te houden. Daarom heeft het bestuur in al zijn wijsheid besloten om ook aankomend jaar de nieuwjaarsreceptie weer op 1 januari te houden.

Alle leden, sponsors, donateurs en iedereen die Olympia een wam hart toedraagt is van harte uitgenodigd. Uiteraard met aanhang. Er moet per slot van rekening wel iets te zoenen zijn. Het barpersoneel zorgt ervoor dat u van heerlijke hapjes en drankjes wordt voorzien. Vanaf 15:30 bent u van harte welkom.


Het Bestuur


Lees verder15

Winterstop Pupillen/Junioren 22-12-2014 t/m 5-1-2015

Zaterdag 20 december is voor veel pupillen en junioren teams de laatste competitieronde voor de welverdiende winterstop. Vanaf maandag 22 december 2014 tot maandag 5 januari 2015 zijn er geen trainingen of wedstrijden. De trainingen starten weer vanaf maandag 5 januari 2015.

Let op: zaterdag 27 december is het traditionele oliebollentoernooi voor E, F en voetbalschool pupillen. Inschrijven kan via deze link!

Fijne kerstdagen en een heel plezierig uiteinde toegewenst,
Carl Flux en Marcel Rondeltap

Lees verder11

Voorbeschouwing Olympia-GDA: wordt het Dordrecht of Cambuur?

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – GDA op het programma en tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop. En misschien ook wel de belangrijkste wedstrijd tot nu in dit seizoen. Dat Olympia het zo ver heeft laten komen heeft het voor een groot deel aan zichzelf te wijten.

Lees verder04

Olympia Oliebollentoernooi 2014

Zaterdag 27 december 2014 is het weer tijd voor het traditionele Oliebollentoernooi voor onze Olympianen  Alle E- en F-spelers, en ook dit keer wederom de Voetbalschool, worden deze dag in Sporthal De Mammoet verwacht om onder het genot van een heerlijke oliebol het voetbaljaar 2014 op een sportieve en gezellige manier af te sluiten! 

In korte wedstrijdjes wordt het toernooi in een snel tempo afgewerkt, waardoor iedereen aan bod komt. Voor aanvang van het toernooi zorgen wij voor een evenwichtige samenstelling van de teams, waardoor het naast een erg leuke, ook een heel spannende dag zal worden!

Lees verder02

Update! Wie wordt nieuwe FIFA-kampioen van Olympia?

Bijna alle jeugdspelers van Olympia voetballen niet alleen op het veld, maar ook thuis op de computer. Maar wie is nu de allerbeste FIFA-speler van Olympia? Op zaterdag 13 december organiseert Olympia het tweede FIFA-kampioenschap voor jeugdleden uit de categorie A t/m D. Op het spel staat de enorme wisselbeker, ook wel bekend als de ‘Cup met de Grote Oren’. We spelen met 40 spelers een compleet Champions League toernooi na, met de belangrijkste wedstrijden op groot scherm. Schrijf je in, want vol = vol!

Lees verder26

Bericht voor alle hulpsinterklazen en kerstmannen

Op Olympia zijn mooie trainingspakken, voetbaltassen, trainingsshirts, trainingstruien, voetbalkousen, keeperstenues, minishirts om op te hangen en miniballen van Olympia te koop.

Lees verder26

Olympia – Wateringseveld GONA

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – Wateringseveld GONA op het  programma; voor Olympia een nieuwe krachtmeting om te bezien of men de punten “in eigen huis” kan behouden.

Lees verder17

Pietentraining bij Olympia 3 december

Veel spelers en ouders hebben afgelopen zaterdag in de regen staan wachten tot de Sint Nicolaas met de stoomboot aankwam in Gouda. Het was nog spannend of de goed heiligman wel zou komen. Hij liet even op zich wachten maar gelukkig werd hij op tijd wakker en wist hij de juiste route te varen. 

Ook Olympia is helemaal in Sinterklaassfeer gebracht.  We hopen immers dat ook dit jaar weer de Voetbal Pieten langskomen. Op 3 december van 15.00 tot 16.00 uur hebben we een speciale training voor alle spelers van de Voetbalschool en de F-teams. Hopelijk geeft Sinterklaas gehoor aan onze vraag en stuurt hij ook dit jaar weer een paar Pieten naar onze vereniging toe… We zullen het zien!

Lees verder12

2e ronde VoetbalRijnmondCup Olympia 1

Waar de C1, D1 en de Dames vanavond aan de 1e ronde beginnen, is voor de heren van Olympia 1 de loting gisteren geweest voor de 2e ronde van de VoetbalRijnmondCup, genoemd de Palace Casino Cup. Deze 2e ronde heeft Olympia gekoppeld aan het Rotterdamse FC Maense, de ploeg komt op de zaterdag uit in de 3e klasse. De wedstrijd zal plaatsvinden bij Maense op dinsdag 18 november a.s. om 20:00 uur.


Lees verder10

1e Ronde VoetbalRijnmond Cup voor Vrouwen, C1 en D1

1e Ronde VoetbalRijnmond Cup voor Vrouwen, C1 en D1">
In navolging van Olympia 1 proberen a.s. woensdag ook de D1, C1 en de Vrouwen de tweede ronde van de VoetbalRijnmond Cup te bereiken. Alle drie de teams treffen een stevige tegenstander, dus alle support is welkom!

Lees verder05

Voorbeschouwing Olympia – CVV Zwervers

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – CVV Zwervers op het  programma. Op voorhand kan deze wedstrijd aangemerkt worden als een ‘sleutelduel’; winst op CVV Zwervers geeft enigszins lucht, waarbij Olympia de aansluiting met de middenmoot kan bewerkstelligen.

Lees verder27

Oefenwedstrijden Olympia 1 & 2

Deze week wordt er door zowel Olympia 1 als 2 weer geoefend. Olympia speelt morgen, dinsdag 28 oktober, de wedstrijd die voor vorige week op het programma stond, uit bij Alphense Boys. (ging toen niet door vanwege de weersomstandigheden) Ook nu vangt de wedstrijd aan om 20:15 uur.

Olympia 2 oefent thuis tegen Alphen 2, dat ook uitkomt in de reserve 1e klasse, maar dan in de andere poule. Aftrap aan de Bodegraafsestraatweg is 20:00 uur. 

Lees verder22

Voorbeschouwing Olympia - Nieuwerkerk

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – Nieuwerkerk op het  programma; een mooi affiche voor de manschappen van Tom Rietberg en Carl Flux. Op zich een lastige opgave tegen een ploeg met het nodige scorend vermogen; in het voetbal is echter alles mogelijk en Olympia heeft eerder aangetoond dat zij mee kan op het niveau. Het verschil zit veelal in de details !

Lees verder01

Voorbeschouwing Olympia - FC Boshuizen

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – FC Boshuizen op het programma.

Olympia is na twee verloren wedstrijden weer terug op aarde. RKAVV en IFC waren duidelijk nog een maatje te groot. Olympia kwam tegen IFC nog wel op voorsprong door Joris van den Ban, maar moest na rust het hoofd buigen (1-3). Er was nog wel een grote kans om op 2-2 te komen, maar zo ver lieten de gasten het dus niet komen. Zondag komt er met FC Boshuizen wederom een sterke tegenstander op bezoek.

Lees verder19

Extra parkeergelegenheid tijdens opening Clubgebouw

Zowel vanavond (vrijdag 19 september) vanaf 17:00 uur als a.s. zondag 21 september vanaf 12:30 uur is het voor de bezoekers van Olympia mogelijk gebruik te maken van het Parkeerterrein aan de Wibautstraat, de voormalige W.A. Kazerne. 

Lees verder18

Indeling Olympianentoernooi 21 september

Zondag 21 september doen er 18 teams mee aan het Olympianentoernooi. Achttien teams die drie wedstrijden van 25 minuten spelen. De vier best scorende teams spelen om 13.10 nog een vierde wedstrijd. Team 1 t/m 10 starten om 10 uur met hun eerste wedstrijd; team 11 t/m 18 om 10.30 uur. Zorg dat je een half uur voor de wedstrijd in voetbalkleding je hebt gemeld bij je leider, die op de tribune op jullie wacht. Leiders graag ruim op tijd (dus meer dan een half uur van te voren) melden bij de ontvangst om jullie team spullen op te halen.

Lees verder17

Voorbeschouwing Olympia - RKAVV

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – RKAVV op het programma; voor de formatie van trainer Tom Rietberg is het de 1e competitiewedstrijd van dit seizoen die op eigen complex afgewerkt zal worden.

Lees verder12

Oly's Kinderkledingbeurs terug bij Olympia!

Na het succes in het voorjaar, is het op woensdagochtend 1 oktober van 08:30 tot 14:00 uur weer zover. Dan organiseert Oly's wederom een tweedehands kinderkledingbeurs in de kantine van Olympia.

Lees verder04

Olympianentoernooi 21 september

Een prachtig nieuw gebouw: dat vieren we met alle Olympianen met een onderling toernooi op zondag 21 september. Inschrijven kan tot en met 16 september hier of bij de ontvangst op Olympia. 

Alle spelers, leiders, trainers en scheidsrechters kunnen zich aanmelden voor dit toernooi. In een mix van voetbalschool tot en met de senioren gaat iedereen drie wedstrijdjes spelen.

Lees verder01

Gevonden voorwerpen ophalen!

Regelmatig blijven er voorwerpen, kledingstukken e.d. liggen in kleedkamers, toiletten, de kantine of waar dan ook bij Olympia. Inmiddels is dit een behoorlijke 'hoop' geworden. De spullen die zijn gevonden en die je dus kwijt bent of dacht verloren te zijn, kunnen tot uiterlijk a.s. zaterdagmiddag opgehaald worden in de kantine bij Mirjam! Daarna gaat alles weg, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Lees verder29

Verkoop Olympia kleding 30/8

Zaterdag 30 augustus (morgen dus) is er van 08:00 - 11:00 uur op de club verkoop van Olympia kleding! Alleen tegen contante betaling! 

Lees verder26

Generation Next: 30 augustus! UPDATE

A.s. zaterdag 30 augustus 2014 vindt er een dag plaats ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, voor alle spelers, ouders, trainers en leiders van de F en D teams in het voetbalseizoen 2014/2015! Op deze dag zullen tal van wetenswaardigheden besproken en kenbaar gemaakt worden. Zeer informatief en dus ook belangrijk om hierbij aanwezig te zijn! Let op, i.v.m. het maken van de foto's moeten alle spelers in Olympia tenue komen! 

Lees verder01

Trainingsschema 2014-2015 / Start trainingen jeugd

- update 7 augustus - Voor informatie en verdeling van de velden en kleedkamers m.b.t. de trainingen, zie de bijgewerkte bijlage (opent in een nieuw venster). 

De A1, B1, B2, C1, C2, D1 en D2 zullen geïnformeerd worden door hun trainer over de startdatum van de trainingen. Voor de overige teams beginnen de trainingen op dinsdag 26 augustus (E1 t/m E3 en F1 t/m F3) of woensdag 27 augustus (overige teams). Maandag 25 augustus is er nog geen training.

Lees verder16

Jeu de Boules uitgesteld!

EDIT: wegens de verbouwing en de sloop van de kantine en de kleedkamers is besloten het Jeu de Boules voorlopig uit te stellen tot medio/eind augustus 2014. Zodra exacte data bekend zijn, lezen jullie dit uiteraard op de site! 


Lees verder02

Finales nacompetitie - update

Vanwege de ongeregeldheden tijdens de wedstrijd Olympia 2 - Boshuizen 2 heeft de tuchtcommissie van de KNVB besloten Boshuizen 2 uit de nacompetitie te nemen. Olympia 2 is hierdoor reglementair winnaar van de eerste ronde in de nacompetitie voor promotie naar de reserve Hoofdklasse. Tegenstander in de tweede en laatste ronde is VOC 2. De eerste wedstrijd van het tweeluik wordt morgen (donderdag 5 juni) gespeeld aan de Bodegraafsestraatweg. Aftrap 20:30 uur.

Lees verder28

Gehandicaptendag 2014

A.s. vrijdag 30 mei, is het weer de dag na Hemelvaart, de dag die bij Olympia al vele jaren in het teken staat van de gehandicapten, en zo ook dit jaar weer! Vanaf 09:15 uur zal een grote groep gehandicapten zich verzamelen op het terrein aan de Bodegraafsestraatweg om deel te nemen aan de Sport- en Speldag. 

Lees verder20

Maken Olympia 1 en 2 a.s. zondag stap naar hogere klasse?

Aanstaande zondag speelt Olympia 2, om 11.00 uur, thuis de terugwedstrijd voor promotie naar de Reserve Hoofdklasse tegen Boshuizen 2. De heenwedstrijd werd in Leiden tegen Boshuizen met 4-1 verloren, wij hebben dus nogal wat goed te maken… 

Diezelfde middag voetbalt Olympia 1, om 14.00 uur, thuis de terugwedstrijd voor promotie naar de 1e Klasse tegen het 1e elftal van Poortugaal. Afgelopen zondag speelden wij in en tegen Poortugaal met 1-1 gelijk. Nog volop kansen dus, al moet er nog wél wat gebeuren…

KOM A.S. ZONDAG DUS ALLEMAAL NAAR OLYMPIA OM BEIDE TEAMS AAN TE MOEDIGEN!

Belangrijk! Eén van de verordeningen die de KNVB heeft afgekondigd is het verbod van vuurwerk en alles wat daar op lijkt. Houdt u zich daar strikt aan, het mag niet zo zijn dat promotie om zulk soort zaken in gevaar komt!

Lees verder08

Olympiaan april/mei 2014

LET OP! De Olympiaan valt, als alles goed is, morgen (9/5) in de bus!

Morgen of zaterdag valt 'ie weer in de brievenbus; de nieuwe Olympiaan! Zoals u gewend weer boordevol informatie, foto's, verslagen en reportages. Ook dit keer weer een pupil van de week, de laatste ins- en outs omtrent Olympia, de kampioenen, de vrijwilliger enz. Ook staat er dit keer een XL artikel in, geheel in het teken van de verbouwing. Van de eerste plannen en ontwerpen tot het slaan van de eerste paal en de op handen zijnde oplevering. Begeleid met vele foto's hopen we een ieder vast een mooi beeld te schetsen van wat men kan verwachten van de Nieuwbouw van Olympia! 

Lees verder23

7-tegen-7 - 35+ voetbal, 25 april in kader van Nationale Sportweek

Dit jaar verbindt NOC*NSF vanuit 'vriendschap' een thema aan de Nationale Sportweek; "Ik neem je mee!". Een thema dat eenvoudig weg betekent dat enthousiaste sporters een sportmaatje meenemen naar hun sportclub, die niet of weinig sport. Want, samen sporten is leuk!

Lees verder14

VriendenLoterij belactie seniorenselectie

Onze nieuwbouw steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de Olympia clubkas en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 1 miljoen euro en tienduizenden belevenissen die je met je vrienden kunt delen, zoals reischeques en leuke dagjes uit!

Lees verder01

Olympia C1 oefent tegen Engelse club!

Aanstaande vrijdag (4 april) speelt Olympia C1 tegen een C-team van de Eston Park School uit Middlesbrough. De wedstrijd vangt aan om 19:00 uur. Dus ouders, opa’s, oma’s, tantes en overige familieleden alsmede vrienden en voetballiefhebbers kom kijken naar een voor de jongens en meiden van C1 toch wel speciale oefenwedstrijd! (zo vaak speel je namelijk niet tegen een buitenlands team)

Lees verder28

Pupillenkamp 2014

Vanaf 31 maart kunnen je je weer inschrijven voor een van Olympia's mooiste tradities: het Olympia Pupillenkamp. Dit jaarlijks voetbalfeestje voor de D,E,F pupillen en de Voetbalschool is alweer de 19e editie!

Lees verder12

Darten bij Olympia!

Vrijdagavond 11 april is het weer tijd voor het Darttoernooi bij Olympia. Net als voorgaande jaren zal het toernooi worden gespeeld in koppels. Het inschrijfgeld per koppel bedraagt € 10,- en inschrijven kan via het formulier in de kantine. Aanvang deze avond is 19:30 uur, de eerste pijlen zullen rond 20:00 uur richting het dartbord gegooid worden.

Lees verder12

Informatiebijeenkomst digitaal wedstrijdformulier

Voor alle (administratief) leiders van de D-, C- en B-teams en A2, voor alle scheidsrechters en voor alle leden van ontvangst wordt er a.s. vrijdag 14 maart van 19:30 tot 20:15 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd omtrent het digitale wedstrijdformulier. Rob van der Gaag zal in de kantine het formulier, welke binnenkort gebuikt gaat worden, stapsgewijs doornemen. Het is dus belangrijk dat een ieder die hiermee te maken krijgt, aanwezig is deze avond!

Lees verder04

Visuele controle spelerspassen

Sinds afgelopen zaterdag, 1 maart 2014, is het verplicht dat voor aanvang van alle wedstrijden (jeugd en senioren) de scheidsrechter met hulp van de aanvoerders controleert of de spelers die op het wedstrijdformulier staan, en waar dus een spelerspas van aanwezig moet zijn, de (wissel)spelers zijn die op het veld klaar staan. Spelers, die komen nadat de wedstrijd is gestart, moeten na afloop van de wedstrijd worden gecontroleerd.

Lees verder04

Zondag 9 februari: Rondleiding voor jeugd door nieuwbouw

Wij krijgen vanuit de jeugd vaak de vraag of ze een keer in de nieuwbouw mogen kijken. En dat gaan we mogelijk maken! Komende zondag 9 februari tussen 12.30 en 14.00 uur kunnen jeugdspelers en hun ouders een rondleiding krijgen in de nieuwbouw om te zien hoe het gebouw er van binnen uitziet. Aansluitend kan iedereen Olympia 1 aanmoedigen in de cruciale thuiswedstrijd tegen JHR. Bij winst is Olympia verzekerd van de tweede periodetitel en daarmee van deelname aan de nacompetitie die kan leiden tot promotie naar de eerste klasse. 

Lees verder30

A.s. zaterdag: Olympia F1 - Feyenoord F1, kom kijken!

Dit jaar speelt de F1 van Olympia in de hoogste klasse, de Hoofdklasse, en mag daardoor tegen clubs als Sparta, Excelsior en Feyenoord uitkomen, de amateurtak van de Betaald Voetbalclubs. En a.s. zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Feyenoord dus op het programma, om 8.45 uur al! 

Lees verder23

Eerste Olympia's Muziek Quiz

Onder leiding van Wladimir Sirre en Aad van Loon wordt op vrijdag 7 maart de eerste Olympia's Muziek Quiz georganiseerd. Je kunt je hier inschrijven of op het inschrijfformulier in de kantine.  Kom en laat zien hoeveel kennis jij hebt van muziek!

Lees verder20

Gevonden voorwerpen

De afgelopen weken zijn diverse kledingstukken achtergebleven in de kleedkamers, voetbalvelden en/of kantine. Zaterdag 25 januari vanaf 10.00 uur worden alle gevonden kledingstukken op de grote tafel in de kantine neergelegd.

Mis je een jas, broek of trainingsbroek, kom even kijken. Misschien ligt hij er tussen.

Kledingstukken die niet opgehaald worden niet langer bewaard.

Lees verder21

Update Oliebollentoernooi

Het oliebollentoernooi, wat gespeeld wordt op zaterdag 28 december a.s. in Sporthal de Mammoet, loopt zeer voorspoedig wat betreft de inschrijvingen. Het ochtendprogramma, van 09:00 tot 12:00 uur voor de spelertjes van de Voetbalschool en de F-pupillen, zit al helemaal vol! Voor het middagprogramma, van 12:30 uur tot 15:30 uur voor de E-pupillen, is nog maar 1 (!) plekje vrij!

Lees verder18

Champions League toernooi bij Olympia (maar dan op de X-Box)

Op zaterdag 21 december gaan 40 jeugdspelers uit de A t/m D in de kantine de strijd aan om de felbegeerde titel 'Eerste FIFA-kampioen van Olympia'. Het toernooi start om 18.30 uur, deelnemers moeten om 18.00 uur aanwezig zijn.

Ze spelen een volledig Champions League toernooi, waarbij de belangrijke wedstrijden op groot scherm worden getoond. Dankzij de sponsors A&S en Pedicurepraktijk La Piedra zijn er prachtige prijzen te winnen. 

Lees verder09

Waar zijn die meiden mee bezig??

Is het waar? Wat gaan ze doen? Waar zijn die meiden eigenlijk mee bezig? Gaan ze dat echt doen? Jullie hebben deze vragen in de afgelopen weken misschien al voorbij horen komen in de wandelgangen….

We zullen jullie niet langer in spanning laten wachten want JA HET IS WAAR!!!!!

Olympia Dames 1 gaat een kalender maken!

Lees verder03

FIFA-toernooi nu ook voor D-pupillen

Op zaterdag 21 december organiseert Olympia het eerste FIFA-kampioenschap voor jeugdleden. In eerste instantie was dit alleen voor spelers uit de A t/m C, maar we hebben besloten het ook open te stellen voor de D-pupillen. 

We spelen met 40 spelers een compleet Champions League toernooi na, met de belangrijke wedstrijden op een groot scherm. Het toernooi wordt gespeeld met FIFA-14 op X-Box 360. We beginnen om 18:30 uur en het duurt tot ongeveer 22:30 uur. 

Lees verder29

Oliebollentoernooi E – F en VBS

Zaterdag 28 december 2013 is het weer tijd voor het traditionele Oliebollentoernooi van Olympia! Alle E- en F-spelers, en ook dit keer de Voetbalschool, worden deze dag in Sporthal De Mammoet verwacht om onder het genot van een heerlijke oliebol (aangeboden door Albert Heijn, Winkelcentrum Bloemendaal) het voetbaljaar 2013 op een sportieve en gezellige manier af te sluiten!

Lees verder26

Eerste Olympia FIFA-kampioenschap

Er zijn nog plaatsen voor het Olympia FIFA-kampioenschap op 21 december!

Bijna alle jeugdspelers van Olympia voetballen niet alleen op het veld, maar ook thuis op de computer. Maar wie is nu de allerbeste FIFA-speler van Olympia?

Op zaterdag 21 december organiseert Olympia het eerste FIFA-kampioenschap voor jeugdleden uit de categorie A t/m C.

Lees verder23

Wel winnen hè!

Hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? Hoe moedig je aan? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd?
Wil   je   meer   weten   hoe   jij   én   jouw   kind   nog   meer   plezier   beleven   aan   sporten?   Bestel dan nu kaarten voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, he!’ -versie ouders-. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportverenigingen.

Lees verder23

Laatste dagen inschrijving Rood/Zwart Mannendiner

Wie op vrijdagavond 1 november nog aan tafel wil plaatsnemen tijdens het Rood/Zwart Mannendiner heeft precies nog vijf dagen om zich in te schrijven. De inschrijving loopt tot en met maandag 28 oktober. Een groot aantal Olympianen ging u reeds voor, maar er zijn nog een aantal plaatsen vrij.

Lees verder15

Gevonden kledingstukken

Gevonden kledingstukken">
De afgelopen weken zijn diverse kledingstukken achtergebleven in de kleedkamers, voetbalvelden en/of kantine. Zaterdag 19 oktober vanaf 10.00 uur worden alle gevonden kledingstukken op de grote tafel in de kantine neergelegd.
 
Mis je een jas, broek of trainingsbroek, kom even kijken. Misschien ligt hij er tussen.

Lees verder03

Olympia shirts

Door de leverancier is toegezegd dat vanaf vrijdag 4 oktober a.s. 15.00 uur de shirts in de winkel bij Verzijl liggen. Mocht er onverwachts toch iets tegen zitten, wat wij niet verwachten, dan zullen wij dit vrijdag a.s. via de site communiceren.

De Sponsorcommissie

Lees verder22

Voorlopige Evenementenagenda

De voorlopige Evenementenagenda seizoen 2013-2014 is opgesteld.
Daarnaast is er elke laatste vrijdagavond van de maand een gezellig samenzijn in de kantine met een hapje en een drankje. Ook zullen diverse voorwedstrijdjes worden georganiseerd voor pupillen bij wedstrijden van Olympia 1 op zondag.
We houden jullie op de hoogte van precieze data!!

Commissie Evenementen

Lees verder15

Zomersluiting clubhuis

In verband met de zomervakantie is het clubhuis gesloten van vrijdag 19 juli tot en met woensdag 7 augustus.

UPDATE: op initiatief van de leiders van het eerste en tweede, is de bar op de donderdagen 25 juli en 1 augustus 'gewoon' open. Zij zullen persoonlijk de bardienst op zich nemen.

Lees verder23

Vacature Damestrainer nog niet ingevuld

Olympia Dames 1 zoekt voor het nieuwe seizoen nog steeds een nieuwe trainer. Wel hebben enkele enthousiaste mensen zich gemeld die de vacature gedeeltelijk kunnen invullen, maar de zondag blijft nog niet ingevuld. Daarom zoeken we een trainer die de wedstrijddag kan doen en bijvoorbeeld 1 trainingsdag. Vervanging is in voorzien. Weet je iemand of heb je zelf interesse geef dit dan door aan Fred Reynaers of Aad Dols. Deel dit bericht op Facebook zodat we een grotere doelgroep bereiken.

Lees verder14

Gevonden voorwerpen ophalen

Zaterdag 29 juni worden tussen 10.00 uur en 12.00 uur de gevonden voorwerpen uitgestald in de Olympia kantine. Het betreft de gevonden voorwerpen van het Pupillenkamp en tevens zullen we de gevonden voorwerpen van het hele seizoen neerleggen. Als u wat kwijt bent geraakt dan kunt u dit dus zaterdag 29 juni ophalen.

De pupillenkampcommissie

Onderstaande kleding e.d. is tijdens het pupillenkamp gevonden: 

Lees verder11

Pilot 'Generation Next'

ZATERDAG 29 JUNI PILOT 'GENERATION NEXT' VOOR DE NIEUWE F4 T/M F9 EN DE NIEUWE C3, C4 EN C5

De indeling van de jeugdteams voor het voetbalseizoen 2013/2014 is nog in voorbereiding. Na 15 juni staat de indeling op de website. Maar het eerste evenement is al gepland en wel op zaterdagmorgen 29 juni van 8.30 tot 11.00 uur voor de nieuwe F4 t/m F9 en van 10.00 tot 12.15 uur voor de nieuwe C3, C4 en C5. Doel van de pilot, die we "generation next" hebben genoemd, is samen een vliegende sportieve start maken voor het nieuwe seizoen. Een team waarin iedereen elkaar kent, weet te vinden en afspraken met elkaar heeft gemaakt om het seizoen zo sportief mogelijk te laten verlopen.

Lees verder10

Nog niet ingeschreven, doe het snel

Op 4 en 6 juli spelen we weer onze jaarlijkse Jeu de Boules wedstrijden. Hebben we je nog niet gelezen op de inschrijflijst, nu kan het nog. Geef je nu met een maatje op en stuur een berichtje naar Ron van den Berg. Of is er de angst die nog niet overwonnen is.

Lees verder02

Nederland-Duitsland, op groot scherm

Nederland <21 jaar speelt donderdag 6 juni zijn eerste wedstrijd op het E.K. in Israel tegen Duitsland. Niet zo maar een tegenstander en het lijkt een mooie pot voetbal te worden. Wil je op groot scherm kijken, kom dan naar Olympia, aanvang 20.30 uur.

Neem gezellig een maatje van je mee.

Lees verder28

U komt toch ook gezellig vrijdag 31 mei

Aanstaande vrijdag is het oud en nieuw bij Olympia en tevens vrijwilligersavond waar we alle vrijwilligers mee willen bedanken. U bent vanaf 20.00 uur welkom in de bar (laatste keer). Al lang

Lees verder18

Alle Olympianen aanwezig op 31 mei

Beste mensen,

 

Zoals jullie weten vieren wij als Olympia op 31 mei altijd onze oud en nieuw en doen dit samen met de vrijwilligersavond waarmee we onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Lees verder17

Informatieavond Pupillenkamp

Beste ouders en verzorgers van Olympia Pupillenkamp deelnemers,

Het is bijna zo ver! Op zaterdag 8 en zondag 9 juni as. is er weer het jaarlijkse voetbalkamp voor de Olympia pupillen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de informatieavond voor ouders en verzorgers. Tijdens deze avond informeren wij u over alle bijzonderheden met betrekking tot het Pupillenkamp, daarnaast kunt u al uw vragen, opmerkingen, etc, kwijt.

De informatieavond wordt gehouden op woensdag 22 mei as. en begint om 20.00 uur in de Olympia kantine.

Als u zich nog niet als vrijwilliger heeft opgegeven om te helpen bij het Pupillenkamp, kunt u dat op deze avond alsnog doen.

Wij zien u graag op woensdag 22 mei as.!

Met sportieve groet,

De Pupillenkampcommissie

Lees verder04

Zet in de agenda: 31 mei feestje Olympia

Op 31 mei zal Olympia weer een jaar ouder worden en vieren we weer onze traditionele oud en nieuw. Deze avond is net als andere jaren ook onze vrijwilligersavond. We versturen nog zo veel mogelijk uitnodigingen via de e.mail maar beschouw dit bericht als de UITNODIGING VOOR EEN IEDER die iets met Olympia heeft.

Lees verder04

Vrijmarkt voor jeugdvoetbalspullen bij Olympia

Op zaterdag 20 april aanstaande vindt er van 9.00 tot 13.00 uur in de kantine een vrijmarkt voor jeugdvoetbalspullen plaats voor jeugdleden van Olympia en hun ouders.

Lees verder02

Inschrijving pupillenkamp geopend24

Pupillenkamp 2013

Vanaf 2 april is het digitale inschrijfformulier online en kun je inschrijven.
Schrijf je snel in want er is plek voor 150 kinderen. Vol = vol.

In grote lijnen is het kamp zoals jullie gewend zijn maar het ochtendprogramma van de zaterdag is dit jaar aangepast,
wat we gaan doen houden we nog geheim maar dat het een spektakel wordt is zeker.

Dus kom allemaal zaterdag ochtend 8 juni kijken want dit hebben jullie nog nooit gezien bij Olympia!!

De pupillenkampcommissie.

Lees verder17

Rood Zwarte Vrouwen Avond

Save the date: 19 april. Als tegenhanger van het Rood Zwart mannendiner wordt op 19 april een Rood Zwarte Vrouwen Avond georganiseerd. Meer informatie volgt in de komende weken maar het beloofd een geweldige en super gezellige avond te worden. Deze avond is bedoeld voor alle vrouwen die zich bij Olympia betrokken voelen (speelsters, vrijwilligers, supporters, moeders, spelersvrouwen etc). Tot dan!

Lees verder29

'Matching' avond vrijwilligers

Zoals bekend is de Vrijwilligerscommissie (VWC) van Olympia druk doende haar beleid verder handen en voeten te geven. Speerpunt van dat beleid is natuurlijk waar het uiteindelijk echt om te doen is en dat is werven, begeleiden en matchen van vrijwilligers onder het motto “binden en verbinden”. In dat kader organiseert de VWC op woensdag, 30 januari aanstaande de eerste “matching-avond”.

Lees verder25

Zaterdag verlichting op de Breevaart

Zaterdag middag en avond zal tijdens en na de Après-Schaats het kunstlicht op de velden aan gaan om langer te kunnen schaatsen op de Breevaart.

Lees verder24

Zondag bar open en Groot Scherm

Als je het zaterdag bij de Après-Schaats gezellig hebt gehad of net hebt gemist is er aanstaande zondag weer een kans. De bar is open vanaf 12.00 uur (algehele afkeuring voetbalprogramma). Olympia-leden en aanhang kunnen op groot scherm tevens de wedstrijden Vitess-Ajax en Feyenoord-FC Twente bekijken.

Lees verder21

Après Schaats bij Olympia!

Na het geweldige succes van afgelopen jaar organiseren we aanstaande zaterdag 26 januari vanaf 15.30 uur weer een evenement Après-Schaats in de bar van Olympia.

Lees verder24

Openingstijden Olympia bar tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden aangepast. Vanaf 7 januari starten de trainingen weer en zal de bar weer zijn vertrouwde openingstijden hebben. Hieronder de aangepaste openingstijden en wat er te doen is.

Lees verder23

Nieuwjaarsreceptie: Eerste paal nieuwbouw !

Zoals ieder jaar wordt bij Olympia op 1 januari de nieuwjaarsreceptie gehouden. Zo ook dit jaar, met als aanvang 15.30 uur. Deze 1 januari 2013 zal voor ons allen historisch worden. Omstreeks 17.00 uur zal namelijk de EERSTE PAAL GESLAGEN WORDEN VOOR DE NIEUWBOUW VAN OLYMPIA.

Lees verder18

Olympia Oliebollentoernooi 2012

De inschrijvingen voor het traditionele Oliebollentoernooi van Olympia op donderdag 27 december 2012 stromen binnen! Mocht je nog mee willen doen, schrijf je dan snel in. Alle E- en F-spelers, en dit keer ook de Voetbalschool, zijn welkom. Locatie is dit jaar Sporthal De Zebra. Onder het genot van een heerlijke oliebol kun je dan het voetbaljaar 2012 op een sportieve en gezellige manier afsluiten!

Lees verder13

Gevonden voorwerpen

Komende zaterdag is het de laatste zaterdag voor de winterstop. Een mooi moment om de tot nu toe gevonden voorwerpen op te ruimen. Wij zullen deze zaterdag alle gevonden voorwerpen neerleggen in de kantine van 11.00 – 13.00 uur.
Mocht u nog iets kwijt zijn dan is dus zaterdag de laatste mogelijkheid om te kijken of het bij de gevonden voorwerpen ligt.
De voorwerpen die niet opgehaald worden, gaan na 13.00 uur de (kleding)container in.

Lees verder04

Training 5 december

Vanwege 5 december is er morgen een aangepast schema:

13.00-14.00  Voetbalschool

14.00-15.00  F5 t/m F8

15.15-16.15  E5 t/m E10

De andere trainingen komen te vervallen.

Lees verder03

Pokertoernooi

Op vrijdag 14 december aanvang 20:00 uur vindt ons traditionele
pokertoernooi weer plaats in de Olympia kantine. Het inschrijfgeld bedraagt
10 euro en er zijn weer fantastische prijzen te winnen.

Lees verder21

Pietentraining F-spelers en Voetbalschool

Het is weer zover: Sinterklaas is weer in het land. Dus is er ook weer een pietentraining voor alle voetbalschool en F pupillen! Op woensdag 28 november worden alle VBS/F pupillen om 14 uur (let op voor de vbs een uur later dan normaal) op Olympia verwacht om daar een training te krijgen van de trainers.

Lees verder05

Laatste week inschrijving Rood/Zwarte Mannendiner

De voorbereiding zijn zo goed als afgerond. De band en de side-act zijn vastgelegd en ook Co Adriaanse heeft er zin in. En dan hebben we het nog niet eens over het gastronomische diner zelf. U heeft nog precies een week om u in te schrijven voor het Rood/Zwart Mannendiner van vrijdagavond 16 november.

Lees verder26

Feyenoord - Ajax op Groot Scherm

Aanstaande zondag is de klassieker Feyenoord - Ajax bij Olympia te zien op groot scherm. Aanvang van de wedstrijd is 12.30 uur, kom gezellig kijken.

Lees verder21

Evenementen om alvast in uw agenda te noteren!

Ook dit jaar zullen er nog evenementen georganiseerd worden op Olympia. Noteer onderstaande data vast in uw agenda.

Lees verder14

Olympia - Capelle en groot scherm

Mooie combinatie toch voor aanstaande dinsdag: Olympia - Capelle (topklasse) voor de Rijnmond Cup en Roemenië tegen het Nederlands Elftal op een groot scherm. Het is er beide op Olympia aanstaande dinsdag 16 oktober. Aanvang 20.00 uur.
Kom lekker kijken.

Lees verder30

Vrijdag 16 november het zesde Rood/Zwarte Mannendiner

Tradities zijn er om in stand te houden. Het Rood/Zwarte Mannendiner is er inmiddels zo een. Op vrijdagavond 16 november opent partycentrum Le Patapouf om 18:00 zijn deuren voor de inmiddels zesde editie. Alle seniorenleden, sponsors en donateurs van Olympia zijn van harte welkom!

Lees verder17

Dankbetuiging

Namens de familie Remmerswaal iedereen bedankt voor de fijne wijze waarop afgelopen zondag aandacht is besteed aan het overlijden van Francina.

Bert Remmerswaal

Lees verder05

Vakantie!

De kantine is gesloten t/m zaterdag 28 juli. Vanaf zondag 29 juli, de selectie start dan de training, bent u weer van harte welkom. Wij wensen u een fijne vakantie!

Lees verder06

Zaterdag 9 juni gevonden voorwerpen ophalen

Zaterdag 9 juni gevonden voorwerpen ophalen">

Zaterdag 9 juni worden tussen 10.00 uur en 11.30 uur de gevonden voorwerpen uitgestald in de Olympia kantine. Het betreft de gevonden voorwerpen van het Pupillenkamp van afgelopen weekend en tevens zullen we de gevonden voorwerpen van het hele seizoen neerleggen.

Als u wat kwijt bent geraakt dan kunt u dit dus as. zaterdag ophalen.

Met vriendelijke groet,

De Pupillenkampcommissie

Lees verder01

Doe mee aan de Olympia EK 2012 toto

Laat merken dat je voetbalverstand hebt en maak kans op mooie geldprijzen: een eerste prijs van maar liefst € 250,=, de tweede bedraagt € 125,= , de derde is € 75,=, de vierde € 50,= en een vijfde prijs van € 25,=! Vergeet niet anderen enthousiast te maken mee te doen want dan helpen we ook de clubkas van Olympia. De tussenstand van de toto kun je gedurende het hele toernooi volgen. Dat staat garant voor extra plezier tijdens die toch al spannende voetbalweken. Klik hier voor de Olympia EK 2012 toto

Lees verder28

31 mei kom eens met z'n allen

Donderdag 31 mei willen we met alle OLYMPIANEN een klein feestje vieren. Dit jaar niet helemaal een traditionele Oud en Nieuw/ vrijwilligersavond viering. Dit keer een speciale uitvoering en speciaal programma. Spreek met elkaar af om eens een gezellige avond bij de club te hebben

Lees verder22

EK bij Olympia kijken op nieuw groot scherm

Alle wedstrijden van Oranje zullen bij Olympia te zien zijn op een nieuw en professioneel groot scherm. Er is een speciaal onderzoek geweest door een professioneel instituut welke beamer en scherm voor ons goed zou zijn. Olympia heeft uitgepakt met een veel groter scherm en perfecte beamer. Deze artikelen zijn door de Business Club aan Olympia geschonken en we zijn hun dan ook veel dank verschuldigd. Op veel momenten zullen veel Olympianen hier plezier aan beleven.

Lees verder03

Voorlichtings- en vrijwilligersavond Pupillenkamp

Dit jaar is de voorlichtings- en vrijwilligersavond voor de ouders en vrijwilligers gepland op 15 mei. Ouders en vrijwilligers zijn van harte welkom vanaf 20:00 uur in de kantine van Olympia.

Lees verder30

Kampioenswedstrijd Olympia A1

De KNVB had het niet beter kunnen plannen: a.s. zaterdag 5 mei staat de wedstrijd Olympia A1 - Jodan Boys A1 op het programma. De laatste wedstrijd van dit seizoen. Bij winst mag Olympia zich kampioen noemen van de 4e divisie B. Ditzelfde geldt voor Jodan Boys, voor hen volstaat zelfs een gelijkspel. Een spannende wedstrijd dus voor beide jeugdteams.

Lees verder22

Opschieten met inschrijven Jeu de Boules

Een ieder die wil meedoen op donderdagavond 10 mei en zaterdag 19 mei gaarne z.s.m. inschrijven voor het Jeu de Boules. Maak er even werk van dan kunnen we goed gaan organiseren. Wij denken dat nog niet iedereen die wil meedoen zich ook daadwerkelijk heeft ingeschreven.

Kom op.

 

Lees verder20

Sponsorloop en BBQ: geef je op!

Op zaterdagmiddag 12 mei vanaf 16.00 uur wordt voor de zesde keer een sponsorloop op het  Olympiaterrein gehouden voor alle D, E en F pupillen en de voetbalschool van Olympia.

Lees verder15

Olympia D1 speelt voorwedstrijd tegen Sparta

Olympia D1 speelt vandaag voorafgaand aan de wedstrijd Olympia - Oliveo een voorwedstrijd tegen de E-top van Sparta. Aanvang 12:30 uur.

Lees verder03

Ja hoor daar is tie: de Pokeravond

Op vrijdag 6 april wordt de traditionele Pokeravond georganiseerd. De laatste tijd was het een veel gehoorde vraag, wannneer de pokeravond werd gehouden. Nu daar is tie dan. Björn, Lucas en Mitchel hebben de organisatie weer op zich genomen.

 

Lees verder03

Aanmelden Pupillenkamp

De inschrijving voor het 17e Olympia Pupillenkamp is op 1 april gestart en dat was geen grap.

Er kunnen ook dit jaar slecht 150 deelnemers mee doen.
De inschrijving duurt tot 15 mei of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers is ingeschreven.

Schrijf je snel in want VOL = VOL!

Lees verder01

Jeu de Boules inschrijving geopend

Na een jaar van afwezigheid door het vieren van het 125 jarig bestaan van Olympia is de jaarlijkse Jeu de Boules wedstrijd weer terug. De Jeu de Boules wedstrijden worden gehouden op donderdag avond 10 mei en zaterdag 19 mei 2012. Het inschrijfgeld is hetzelfde als vorig jaar. De prijzen, de wisselbekers, het hapje, muziekje en het drankje zijn er. Ook dit jaar is er een voortreffelijke barbecue voor de deelnemers en beschikbaar gesteld door Willem de Rotte.

Lees verder25

6e Olympia Sponsorloop

Op zaterdagmiddag 12 mei vanaf 16.00 uur wordt voor de zesde keer een sponsorloop op het Olympia terrein gehouden voor alle D, E en F pupillen en de voetbalschool van Olympia. Het is de bedoeling dat alle spelers proberen sponsoren te vinden, zoals buren, familie en Olympia supporters, die geld willen geven voor iedere 200 meter (E en D), resp. 150 meter (F en voetbalschool) die zij lopen tot of een vast bedrag. De loop duurt 20 minuten.

Lees verder01

Komend weekend geen competitievoetbal

De KNVB heeft alle wedstrijden in het amateurvoetbal op 4 en 5 februari afgelast. Aanleidingen voor deze algehele afgelasting zijn de huidige en de te verwachten weersomstandigheden. De afgelasting geldt voor alle districten en de landelijke competities veldvoetbal. Dit betekent, dat ook de duels in de top- en hoofdklassen op zaterdag en zondag niet doorgaan.

Lees verder05

Een groen wintertoernooi

Aanstaande zaterdag 7 januari is er 's-ochtends een onderling wintertoernooi voor E- en F-pupillen. De eerste wedstrijd gaat om 9.30 uur van start. Het toernooi zal om ongeveer 13.00 uur afgelopen zijn. De spelers die zich hiervoor aangemeld hebben, worden om uiterlijk 9.00 uur bij Olympia verwacht. Graag dan even melden in de kantine bij de organisatie.

 

Lees verder03

Contributie en KNVB boetes

De maand januari is de maand van de halfjaarlijkse contributie-inning. Betaalt u via acceptgiro, dan kunt u deze binnenkort op de deurmat verwachten. Bij incasso wordt het bedrag van de contributie een dezer dagen van uw rekening afgeschreven. Heeft u voor iDeal gekozen, dan verschijnt de e-mail voor de betaling via telebankieren deze week in uw mailbox.

Lees verder13

Gevonden voorwerpen

Er liggen heel veel gevonden voorwerpen op de club. In het weekend van 17 en 18 december zullen alle gevonden spullen in de kantine worden uitgespreid. Wie nog kleding kwijt is, heeft dan de kans om zijn verloren spullen terug te vinden. Na 18 december gaan de spullen die niet opgehaald zijn de kledingcontainer in.

Lees verder07

Kerstborrel

KLAAR MET KERSTINKOPEN???

Dan ben je vast toe aan een KERSTBORREL!!!

Zaterdag 24 december is de bar vanaf 15.00 uur tot circa 18.00 uur open om met elkaar de Kerstdagen in te luiden.

Onder het genot van een hapje en een drankje is iedereen welkom in ons sfeervolle clubhuis.

Lees verder27

Pietentraining Voetbalschool en F pupillen

Sinterklaas is weer in het land en ook dit jaar hebben een aantal zwarte pieten weer tijd gevonden voor........... de in heel Gouda beroemde Pietentraining! Deze training voor alle Voetbalschool en F pupillen vindt plaats op woensdag 30 november van 14.00 tot 15.00 uur.

De training van de F1 t/m F4 van dinsdag wordt dus verplaatst naar woensdag.  De Voetbalschool en alle F teams trainen dus op woensdag 1 december van 14.00 en 15.00 uur.

Lees verder17

Voorbeschouwing Olympia – UDO

Aanstaande zondag om 14:30 uur de aftrap van de nummer 4, Olympia met 20 punten tegen de nummer 9, UDO met 11 punten. Met een schuin oog naar de topper in de 2e Klasse C, Wilhelmus – RKDEO en de wedstrijd GONA - Nieuwkoop, kan Olympia goede zaken doen bij een overwinning.

Lees verder24

Grote voetbalquiz op Olympia

Vrijdagavond 25 november organiseert de Businessclub Olympia:

De Grote Voetbalquiz.
Plek van handelen: De Olympia kantine. Aanvang 20:00 uur.
Iedereen die lid, sponsor of donateur is van Olympia is van harte welkom om mee te doen.

Lees verder13

Evenementen Olympia

Hoewel wat minder uitbundig en talrijk als vorig seizoen vanwege het 125-jarig bestaan, is Olympia ook dit seizoen weer van plan de nodige evenementen te organiseren. Onderstaande evenementen kunt u verwachten op het Olympia terrein. Dus noteer de data alvast in uw agenda. Van elk evenement zal er nog uitgebreid apart bericht worden gegeven en zullen we mensen benaderen die het willen gaan organiseren.

De (nog te installeren) evenementencommissie.

Lees verder19

Trainingsdag Nederlandse Techniekkampioenschappen Voetbal

Op woensdag 19 oktober 2011 vindt bij Olympia een trainingsdag plaats in het kader van De Nederlandse Techniekkampioenschappen Voetbal. Het is voor spelers en speelster tussen de 6 en 15 jaar oud.
Inschrijven kan via http://www.moves-skills.nl/

Lees verder01

Open Jeu de Boules 2011 bij Olympia

Zoals we ieder jaar gewend zijn organiseren we de “Open Jeu de Boules“ bij Olympia. Vanwege de viering van het 125 jarig bestaan van onze club moesten we wel, zoals eerder aangegeven, voor een andere periode kiezen. Ook nu zijn er nog weer verschillende activiteiten die het lastig maken (Gouda Culinair, Tennis clubkampioenschappen, etc.).

Lees verder22

Jeu de Boules 2011

Zoals we ieder jaar gewend zijn organiseren we de “ Open Jeu de Boules “ bij Olympia. Vanwege de viering van het 125 jarig bestaan van onze club hadden we, zoals eerder aangegeven voor een andere periode gekozen. Inschrijven en verdere informatie komt later, maar voor jullie agenda vast de data.

De “ Open Jeu de Boules Olympia “ zal gehouden worden op Vrijdag 26 augustus en Zaterdag 10 september! Noteer in je agenda.

De winnaars en h…’s uit poule A van 2010
Sven en Ron van den Berg

Lees verder22

Gevonden voorwerpen

Zaterdag 25 juni worden alle spullen die in de loop van dit seizoen zijn gevonden in de kantine neergelegd. Mis je nog een sok, jas, broek of scheenbeschermer, kom dan even kijken. De kleding ligt in de kantine vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur.

Ook de spullen die gevonden zijn na het pupillenkamp zullen in de kantine worden neergelegd.

 

Lees verder08

Zaterdag 11 juni: Ghana toernooi bij Olympia

Aanstaande zaterdag spelen vier Goudse clubs (Jodan Boys, Donk, ONA en Olympia) voor de derde keer in het Ghanatoernooi voor een goed doel: de voetballende jeugd in Ghana. Dit jaar wordt gespeeld op de velden van Olympia.

Lees verder31

Trainingen jeugd

Het seizoen loopt op zijn eind,maar de trainingen gaan nog even door. De bedoeling is dat de trainingen doorgaan tot en met woensdag 15 juni, tenzij de desbetreffende trainer andere afspraken heeft gemaakt met de groep. Verder zal er niet getraind worden op donderdag 2 juni (hemelvaart) en maandag 13 juni (pinksteren). Op woensdag 15 juni zullen we de trainingen afsluiten met een middag voor alle E/F- en voetbalschoolpupillen. Daarna zal het seizoen definitief worden afgesloten met het pupillenkamp op 18 en 19 juni.

Paul Spijkerman

 

Lees verder26

Zondag 29 mei - zesde Ben Scholten Gouds Veteranentoernooi

 Aanstaande zondag wordt voor de zesde maal het Ben Scholten Veteranentoernooi gehouden. Aan dit toernooi wordt deelgenomen door oud selectiespelers van alle Goudse verenigingen, een All Stars team en vv Moordrecht. Het toernooi wordt  afgesloten met een bbq en bijbehorende live muziek. En er wordt weer gestreden om de wisselbeker die verdedigd wordt door ONA. Vanwege het 125-jarig jubileum van Olympia krijgt het toernooi een extra feestelijk tintje. De start is om 10:30 uur.

Lees verder24

Circus Renz in Gouda – Bestel kaarten via Olympia

In het Hemelvaartsweekend slaat het beroemde circus Renz haar tenten op in Gouda om een aantal voorstellingen te verzorgen. Er zijn nu kaarten te koop voor de voorstelling op vrijdagavond 3 juni of op zondagmiddag 5 juni en deze kaarten kosten € 25 per stuk. 

Lees verder