Viewing Category

Entries for the 'Sponsoring & Business' Category

26

Commerciële commissie stelt nieuwe partners aan u voor

De afgelopen periode heeft de commerciële commissie van Olympia niet stil gezeten. Met enige trots stellen we dan ook de volgende nieuwe partners aan u voor: 

  • Firma R.J. van der Zwet
  • Elektro Internationaal
  • Dierenkliniek De Gouwe
  • Primera Kok Gouda
  • De Goudse Verzekeringen
  • Hekelaar Civiel
  • Mark Hogendoorn Timmerwerken

Wie zijn deze bedrijven?

Lees verder30

Mulder-Mazda hoofdsponsor vanaf seizoen 2020/2021

Gisteren, zondag 29 september, is tijdens de festiviteiten rond de opening van het nieuwe hoofdveld bekend gemaakt dat Mulder-Mazda met ingang van seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdsponsor van Olympia wordt. Robbert Dols namens de nieuwe sponsor: “Schoonmaakbedrijf Heuvelman, de huidige hoofdsponsor, is een echt familiebedrijf. Olympia is een echte familieclub. Mulder-Mazda met vestigingen in Waddinxveen en in Rotterdam is eveneens een echt familiebedrijf. We zien een heel mooie samenwerking tegemoet.” 

Lees verder15

Gesponsorde teams seizoen 2019/2020

Hieronder treft u een overzicht aan van teams, die het komende seizoen voor zover op dit moment bekend, in gesponsorde tenues hun wedstrijden spelen.

Lees verder18

Businessclub Olympia vliegt uit de bocht

Wat doe je als je auto in een slip raakt? Of wat is het eerste wat je moet doen als je met je auto op z’n kop ligt of nog erger als je als in het water raakt? Vorige week kregen de businessclubleden van Olympia antwoorden op deze vragen tijdens een slipcursus en instructies bij de ongevallensimulator. 

Lees verder24

FoodSales NL B.V. nieuwe partner Olympia

Het bestuur van Businessclub Olympia is trots om te kunnen melden dat het bedrijf FoodSales NL zich al lid  aan ons heeft verbonden. FoodSales NL B.V. stelt arbeidskracht(en) ter beschikking aan opdrachtgevers actief in Fast Moving Consumer Goods zoals Jacobs Douwe Egberts, Perfetti Van Melle en Bavaria.

Lees verder11

Phielix Verzekeringen partner van GC & FC Olympia

Phielix Verzekeringen Reeuwijk zal de komende twee seizoenen de vereniging gaan ondersteunen; het bedrijf treedt toe tot de Businessclub Olympia en zal een reclamebord plaatsen ter bevordering van haar naamsbekendheid.

Lees verder15

Robin van Galen vermaakt Businessclub Olympia

Afgelopen woensdag opende de showroom van Mulder-Mazda haar deuren voor een bijeenkomst van de Businessclub Olympia. Deze was voor de gelegenheid aangekleed met mooie statafels voorzien van prachtige rood en zwarte rokken. Mulder Mazda is al jaren een trouwe sponsor van Olympia en het bedrijf kreeg op deze avond de gelegenheid om zichzelf te presenteren.

Lees verder01

A&S nieuwe shirtsponsor van Olympia B1

Met ingang van heden is het bedrijf Art & Sign de shirtsponsor van Olympia B1. Namens de onderneming heeft directeur Willem de Rotte een contract voor 3,5 seizoen getekend. 

Het bedrijf,  gevestigd in Zoetermeer, is al jaren een trouwe sponsor van Olympia op diverse gebieden zoals reclameborden, shirtsponsoring en evenementen. Hier komt dus de verbintenis met de B1 bij. 

Olympia is Art & Sign hiervoor zeer dankbaar en hoopt dat de samenwerking nog heel lang voort mag duren. 

Lees verder17

WEA Accountants Adviseurs nieuwe partner van Olympia

WEA Gouda ondersteunt GC & FC Olympia met een reclamebord. Wij wensen WEA Gouda veel zakelijk succes toe en danken hen bij voorbaat voor het gestelde vertrouwen. WEA Accountants & Adviseurs is een organisatie van samenwerkende accountants & belasting adviseurs met in totaal acht maatschappen.

Lees verder31

Hoogeveen Fietsbeleving sponsor bij Olympia

Hoogeveen is een familiebedrijf dat wordt geleid door echte fietsliefhebbers. Fietsen is beleving, net als een bezoek aan de showroom van Hoogeveen.
De adviseurs van Hoogeveen voorzien u van een eerlijk en goed advies terwijl de servicemonteurs altijd voor u klaar staan op het moment dat er iets aan de hand is met uw fiets. Met de hulp van Hoogeveen bent u klaar om nieuwe paden en wegen te verkennen.

Lees verder31

Kroonint breidt sponsoractiviteiten uit

Kroonint is sedert een groot aantal jaren verbonden aan GC & FC Olympia. Recentelijk heeft de sponsorcommissie overeenstemming bereikt met Kroonint over:

- verlenging van de overeenkomst als shirtsponsor van ons A1 elftal 
- toetreding tot de Businessclub van GC & FC Olympia

Lees verder19

Kärcher Center Rhowax nieuw lid Businessclub

Kärcher Center Rhowax is dé professionele leverancier voor Kärcher reinigingsapparatuur in de regio Rotterdam. Tevens verzorgen zij reparaties en onderhoud aan alle soorten en merken reinigingsmachines.

Lees verder10

Creafort breidt sponsoractiviteiten uit

Creafort draagt GC & FC Olympia een “warm hart” toe met de continuering van de shirtsponsoring van Olympia Vrouwen 1 dat afgelopen seizoen promotie naar de 3e Klasse wist te bewerkstelligen. Daarnaast treedt Jan Steenkamer toe tot de Businessclub van GC & FC Olympia; de sponsorcommissie is dan ook verheugd met deze ontwikkeling en wenst Jan Steenkamer veel succes toe en bedanken hem voor het gestelde vertrouwen.

Lees verder16

Businessclub Olympia krijgt steeds meer gestalte

Met gepaste trots introduceren wij  Brem Funderingsexpertise als lid van de Businessclub bij GC & FC Olympia.

Lees verder12

“Megadeal” met Mulder – Mazda

Autobedrijf Mulder is reeds langere tijd al verbonden aan Olympia als lid van de Businessclub en als shirtsponsor. Met ingang van komend seizoen zal Mulder – Mazda gaan fungeren als shirtsponsor van alle E teams (10) van GC & FC Olympia.

De overeenkomst is voor 4 seizoenen waarbij voornoemd bedrijf het thuistenue, bestaande uit een Olympia shirt met opdruk, een voetbalbroekje en kousen ter beschikking zal stellen aan spelers en keepers.

Lees verder03

Kees Jansma en Restaurant L ‘Etoile vermaken Businessclub Olympia

Donderdag 21 mei had de Businessclub Olympia haar laatste activiteit van het seizoen. Plaats van handeling was Restaurant L’Etoile.
 
L’Etoile ligt op een prachtige locatie, op een steenworp afstand  van het kloppend hart van Gouda. L’Etoile is een restaurant voor iedereen die van goed en puur eten houdt. Het intieme en bovenal sfeervolle restaurant biedt ontspanning en vrolijke gastvrijheid; aan de gasten werd een aantal heerlijke gerechten en mooie wijnen geserveerd.

Lees verder04

CoShare treedt toe tot Businessclub Olympia

CoShare richt zich op plaats, tijd en apparaat onafhankelijk (samen)werken. Geen dure IT oplossing maar een oplossing die innovatief is en gewoonweg werkt. Geen servers meer in het kantoorpand maar alle data veilig opgeslagen en beschikbaar via de Cloud. Zo kunt u altijd en overal bij uw bedrijfsdata via elk willekeurig apparaat (pc, laptop, tablet, telefoon).

Lees verder28

Fiskare treedt toe tot de Businessclub Olympia

Fiskare; het adres voor fiscale advisering en administratieve dienstverlening voor ondernemers en particulieren. Fiskare kenmerkt zich als een kleine, deskundige, meedenkende en creatieve organisatie met een groot netwerk van top-specialisten.

Lees verder12

Scala Solutions wordt partner van Olympia

Wij zijn gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van uw kantoorautomatisering en bovendien voorzien we in uw CRM behoefte. De centrale ligging geeft de mogelijkheid snel bij u op locatie te zijn en d.m.v. inlogfaciliteiten monitoren we met gemak uw systemen.

Lees verder18

Doet u mij nog maar een vlufje

Afgelopen donderdag is er in de bestuurskamer van Olympia eens niet over voetbal gepraat. Maar het gaat over wijnen en spijzen. De businessclub Olympia organiseert deze avond dan ook in samenwerking met Wijnhandel van Welie een proeverij.

Lees verder14

Hof Hoorneman Bankiers nieuw lid Businessclub Olympia

Hof Hoorneman Bankiers NV is een onafhankelijke vermogensbeheerder met volledige bankstatus. Uiteraard hebben wij als doel om met onderscheidende beleggingsresultaten waarde toe te voegen aan het vermogen van onze klanten.

Lees verder29

Reclame & Design wordt sponsor van GC & FC Olympia

Het bedrijf Reclame & Design ondersteunt de komende seizoenen GC & FC Olympia d.m.v. een reclamebord en via het lidmaatschap van de Businessclub Olympia.

Het bedrijf, met vestigingen in Stolwijk en Reeuwijk, leverde reeds de wanddecoratie in de kantine én het Olympia logo op de entree van ons nieuwe  clubgebouw.

Lees verder20

Indigo Schilderwerken nieuw lid Businessclub Olympia

Sinds jaar en dag wordt INDIGO SCHILDERWERKEN BV in verband gebracht met ambachtelijk schilderwerk in en om Gouda. De vaste en daarnaast nog steeds groeiende klantenkring heeft voor een goed imago van het bedrijf gezorgd. Een imago waar zij trots op is.

Lees verder11

Virtula treedt toe tot Businessclub Olympia

Virtula is een organisatie advies bedrijf dat sinds april 2002 in de dienstverlening werkzaam is. Virtula is gespecialiseerd in de combinatie: - informatietechnologie en onderwijs en als project manager, proces ondersteuner en implementatie begeleider inzetbaar bij onderwijs organisaties.

Lees verder01

Op naar de 77!

Ook na de opening van de nieuwbouw worden er nog steeds heipalen verkocht. Zo ook deze week. De familie Moree uit Bodegraven was hiervoor verantwoordelijk. Onze dank! Het totaal staat nu op 71 stuks. Het zou mooi zijn al we de 77 vol kunnen maken. Er zijn namelijk in totaal 77 palen de grond in gegaan. U kunt nog steeds voor 250 euro met uw bedrijf, als particulier, uw elftal of vriendengroep een paal adopteren. Als dank krijgen alle paalsponsors een blijvend aandenken in het nieuwe clubhuis. De opbrengsten komen volledig ten goede aan de realisatie van de nieuwbouw. Deze particulieren en bedrijven gingen u voor:

Lees verder21

Van der Speld Aannemers lid Businessclub Olympia

De Van der Speld Groep ontzorgt u bij al uw vastgoedvraagstukken met een integrale en proactieve werkwijze.

Met onze Goudse wortels en de waarden van het familiebedrijf, onderscheiden wij ons op service, oplossingsgerichtheid, kwaliteit en net dat stapje extra.

Lees verder17

Corovum Advies BV treedt toe tot de Businessclub Olympia

Corovum Advies is een jong en enthousiast adviesbureau binnen de civiele techniek.
Vanuit de rol als adviseur ondersteunen zij opdrachtgevers bij de realisatie van projecten op het gebied van infrastructuur en civiele techniek.

Lees verder17

GC & FC Olympia vergroot aantrekkingskracht op het bedrijfsleven

Zowel de nieuwe accommodatie als de sportieve ontwikkelingen met o.a. promotie van het 1e elftal naar de 1e Klasse hebben reeds geleid tot extra aantrekkingskracht vanuit het bedrijfsleven.

De nieuwe sponsorcommissie, die  ca twee maanden geleden is gestart, met het treffen van allerlei voorbereidingen met vernieuwde sponsorvormen, heeft reeds de nodige resultaten weten te behalen.

In de afgelopen weken is een 7-tal bedrijven toegetreden tot de Businessclub van Olympia

Lees verder06

BDI Beady Eye Photography treedt toe tot Businessclub Olympia

Beady Eye photography is de media divisie van BDI BV en voert opdrachten uit van bedrijven, verenigingen en particulieren voor  de creatieve en professionele fotografie van thema’s zoals bij voorbeeld:

Lees verder01

Ook Electrafix Nederland treedt toe tot Businessclub Olympia

ElectraFix adviseert, installeert en onderhoudt eigentijdse toepassingen op het gebied van elektrotechnische installaties.

ElectraFix richt zich daarbij met succes op de zakelijke Retail sector, maar staat vanzelfsprekend ook klaar voor opdrachten van particulieren.

Lees verder28

Wijnhandel van Welie wordt partner van Olympia

Wijnhandel van Welie opende in december 2013 haar deuren;  u kunt zich hier verdiepen in heerlijke, betaalbare wijnen. Wijnen voor alle dag of voor speciale momenten.

Naast wijn is wijnhandel van Welie een slijterij met een groot assortiment whisky's en andere distilaten.    

Mocht u interesse hebben in relatiegeschenken, dan komen wij graag langs voor een afspraak!

Lees verder11

Sportclubpartner treedt toe tot Businessclub Olympia

Sportclubpartner is er voor sport, promotie en fan. Zij leveren o.a. promotieartikelen, promotiekleding, bedrijfskleding, sportkleding, sportartikelen en merchandising aan sportclubs, verenigingen en de consument.

Zij zijn de partner in onderscheidende concepten, producten en diensten voor sportclubs maar ook voor bedrijven, organisaties en evenementen.

Bij Sportclubpartner scoort u altijd!

Lees verder03

Autobedrijf Mulder treedt toe tot Businessclub Olympia

Autobedrijf Mulder is reeds langere tijd al verbonden aan Olympia.

Naast het feit dat het bedrijf fungeert als shirtsponsor van ons D1 elftal kan vermeld worden dat zij m.i.v. komend seizoen ook zal toetreden tot de Businessclub van Olympia.

Lees verder31

Nieuwe sponsorcommissie

GC & FC Olympia heeft onlangs de doelstellingen voor de komende jaren bepaald. Met nadruk op binding en verbinding door het voetbal heeft de werkgroep “Marketing & Commercie” aanbevelingen gedaan om de positie in de Goudse regio te verstevigen.

Sponsoring is in de hedendaagse tijd een absolute must binnen verenigingen; het vindt plaats op basis van gunnen, clubliefde, verantwoord maatschappelijk ondernemen maar ook zeker vanuit het aspect commercieel belang.

Lees verder28

Le Patapouf lid Businessclub

Zalen- & Partycentrum Le Patapouf aan de Kolkmanstraat 1 – 3 in Gouda is de plek voor uw feesten, partijen en vergaderingen. 

In april 2014 is Le Patapouf overgegaan in andere handen. Het echtpaar Hans en Sandra Eikenaar zijn goede bekenden in het “Goudse” zullen er zeker voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken als gast in Le Patapouf.

Lees verder23

Nieuwe shirtsponsor Olympia C1

Met ingang van het nieuwe seizoen is het bedrijf Art & Sign de shirtsponsor van Olympia C1. Directeur Willem de Rotte heeft namens de onderneming een contract voor drie seizoenen ondertekend. Het bedrijf dat gevestigd is in Zoetermeer is al jaren een trouwe sponsor van Olympia op diverse gebieden zoals reclameborden, shirtsponsoring en evenementen.


Lees verder12

Plus Koornneef nieuwe partner Olympia-jeugd

Sinds 8 mei jl. is supermarkt Plus Koornneef ,gevestigd aan de Thorbeckelaan 1 in Gouda, officieel partner van Olympia. Op die dag ondertekende directeur Waling Koornneef in het bijzijn van bedrijfsleider Mark Modderkolk een contract dat het bedrijf shirtsponsor maakt van Olympia F1, F2, F3 en F4.

Lees verder04

Businessclub schenkt inventaris clubhuis

De nieuwbouw op Olympia nadert zijn voltooiing. De tijd is aangebroken om aan de inrichting te gaan denken. De Businessclub Olympia heeft daarbij de helpende hand geboden en de kosten voor de inventaris van het clubhuis en de keuken voor haar rekening genomen. Deze schenking ter waarde van 50.000 euro is door de leden bij elkaar gebracht uit de contributiegelden.

Lees verder12

Businessclub leert achterkant van Gouda kennen

Wist u dat de Naaierstraat in Gouda eigenlijk een verbastering is van de Eierstraat? Dat hier het eerste Goudse bordeel gehuisvest was, berust dan ook op louter toeval. En dat er bier gebrouwen werd met het water uit de Goudse grachten, wat een ‘fris edoch lakserend’ brouwsel opleverde. Zo maar een paar wetenswaardigheden die stadsgids Fred Pieters de businessclubleden van Olympia te vertellen heeft tijdens de stadswandeling door de binnenstad van Gouda. Zelfs de doorgewinterde Gouwenaar kwam hierbij op plaatsen waar hij nog nooit geweest is.

Lees verder