Viewing Category

Entries for the 'Bestuur' Category

01

Henk Grendel overleden

We hebben vandaag het trieste bericht ontvangen dat ons clubicoon Henk Grendel na een periode van ziekte te midden van zijn geliefden is overleden. Henk werd in 1939 lid van Olympia en is met 78 jaar lidmaatschap onze recordhouder speldendrager. Wij wensen echtgenote Nel, dochters Cora en Martine, hun partners Sjors en Danny, kleinkind Mandy en achterkleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Maar ook veel sterkte aan de hele Olympia familie met het verlies van deze vriend en markante persoonlijkheid.

Lees verder01

Algemene Leden Vergadering 6 juni a.s.

Maandag 6 juni a.s. om 20.00 uur staat de Algemene Ledenvergadering op de agenda. Het Bestuur nodigt hierbij alle leden uit op deze vergadering aanwezig te zijn. Relevante stukken zijn bij de secretaris (secretaris@gcfc-olympia.nl) op te vragen. 

Het Bestuur

Lees verder05

Daan de Rotte overleden

Zaterdagmorgen ontvingen wij het trieste bericht dat, na een noodlottig ongeval tijdens werkzaamheden, Olympiaan Daan de Rotte is overleden. 

De begrafenisplechtigheid zal vrijdag 11 december a.s. om 14:00 uur plaatsvinden in de aula van de algemene begraafplaats de IJsselhof, waarna er gelegenheid zal zijn tot condoleren. 

De rouwkaart van Daan is te bekijken via deze link. Tevens is het mogelijk om een bericht van medeleven te plaatsen op de Gedachtenispagina van Daan. Deze pagina bereikt u via de website van het CVU (via de link komt u direct op de juiste pagina).

Lees verder05

Algemene Leden Vergadering

Het bestuur nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de Algemene Leden Vergadering op maandag 30 november om 20.00 uur in

het clubhuis. De volgende onderwerpen staan op de agenda:

Lees verder23

Aangepaste Oudjaars- en Vrijwilligersavond (update)

Op 1 juni is Olympia weer een jaar ouder, waardoor wij op 31 mei ons traditionele Oud & Nieuw vieren. Deze avond is, net als voorgaande jaren, tevens onze vrijwilligersavond, om hen te bedanken voor hun inzet. Ook zullen de kampioensteams, zoals gebruikelijk tijdens deze avond, in het zonnetje worden gezet. 

Lees verder13

Algemene Ledenvergadering

27 mei a.s. 20.00 uur ALGEMENE LEDENVERGADERING.

Noteer deze datum in uw agenda.

Voor de vergaderstukken klik hier (wel eerst inloggen).

Lees verder25

Algemene Ledenvergadering vrijdag 30 november

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de ALV op een vrijdagavond gepland. Het bestuur hoopt door deze dagwijziging meer leden te mogen verwelkomen. Noteer dus alvast vrijdag 30 november a.s. in uw agenda. De aanvang is om 20.00 uur. Klik verder voor de agenda.

Het Bestuur

Lees verder27

Inleveren sponsorpakketten - UPDATE

De inlevertijden zijn gewijzigd!

De competitie van het seizoen 2011/2012 ligt achter ons. Spelers van de jeugd die dit seizoen een sponsorpakket in bruikleen hebben gekregen, moeten de kleding volgens onderstaand schema komen inleveren. 

Lees verder14

Algemene Ledenvergadering

Alle leden zijn van harte uitgenodigd op de Algemene Ledenvergadering van 4 juni a.s., aanvang 20:00 uur.

Op de agenda staan onder andere de vorderingen op het gebied van de nieuwbouw en het parkeren rond het Olympia terrein.

De complete agenda, de notulen van de vorige vergadering en de begroting voor komend seizoen hier downloaden (inloggen vereist).

Lees verder15

Algemene Ledenvergadering

Aan alle leden van Olympia:

Aan het einde van het seizoen is iedereen toe aan een welverdiende zomerstop, maar...

Als vereniging zijn wij verplicht een Algemene Ledenvergadering te beleggen. Ook u maakt deel uit van de vereniging GC & FC Olympia en ook op uw aanwezigheid wordt gerekend. Laat het Bestuur niet in de kou staan en woon de Algemene Ledenvergadering van maandag 27 juni a.s. om 20.00 uur in de kantine bij. 

Op de agenda staat onder andere de nieuwbouw van de kantine en kleedkamers.

De stukken voor deze vergadering vindt u onder het kopje Bestuur/Stukken ALV.

Graag tot 27 juni!

Het Bestuur

Lees verder31

Wie jarig is trakteert!

Olympia bestaat 125 jaar en wil ieder lid een aandenken schenken.

Zaterdag 4 juni a.s. tussen 10.00 en 11.30 uur of ’s avonds na het feest kan ieder lid zijn/haar aandenken komen ophalen.

Overdag in de porto-cabin, ’s avonds even aan Gaby Dols vragen.

Het Bestuur

Lees verder21

Regels bij Olympia vanwege corona (update 10)

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wij hopen dat iedereen, ondanks corona, heeft kunnen genieten van de zomervakantie en gezond is gebleven. Vanwege corona hebben wij als bestuur voor het nieuwe seizoen een protocol en regels opgesteld. Wij verzoeken iedereen dringend zich hieraan te houden. Alleen samen krijgen we corona onder controle! Als voorschriften van de overheid hiertoe aanleiding geven worden het protocol en de regels bijgewerkt. Houd de website daarom goed in de gaten!

 

Wij wensen iedereen een fijne start van het seizoen 2020/2021 toe! 

 

Bestuur GC & FC Olympia 

 

Lees verder01

Dringende vacatures: wedstrijdsecretaris

We zoeken bij Olympia per direct een wedstrijdsecretaris jeugd voor het seizoen 2020/2021. Als je handig bent met laptop of smartphone is het ongeveer 2 tot 4 uur werk per week tijdens voetbalseizoen, verspreid over alle dagen. Kan vanaf elke locatie worden gedaan. Deze vrijwilligersfunctie kan ook met 2 personen worden ingevuld. Zie onderstaande vacature omschrijving voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. 

Omdat er momenteel nog geen wedstrijdsecretaris is, worden er tot de positie is ingevuld GEEN oefenwedstrijden thuis bij Olympia georganiseerd. Alleen samen kunnen we de zaken bij onze club Olympia goed geregeld krijgen!  Alvast bedankt voor de reacties, Olympia bestuur.

Lees verder01

Tijdelijke opslagruimte van 20 m3 gezocht

Vanwege de corona maatregelen hebben we maar een beperkt aantal zitplaatsen in ons clubhuis. Het verwijderde meubilair is tijdelijk opgeslagen in de commissiekamer. Nu het voetbalseizoen weer begint hebben we die ruimte echter weer hard nodig. We zijn dus op zoek naar tijdelijke opslagruimte elders van ongeveer 20 kubieke meter. Er is vast wel een Olympiaan die beschikt over opslagruimte waar we het meubilair tijdelijk kunnen stallen? Dat zou top zijn, graag dan een reactie naar Gaby Dols: secretaris@gcfc-olympia.nl

Lees verder25

Update 9 Corona: herstart trainingen jeugd

We mogen binnenkort weer gaan trainen met de jeugd; dat kondigde premier Rutte dinsdagavond aan. Daarna heeft Olympia overleggen gehad met andere sportverenigingen, de Gemeente Gouda, de KNVB en Sport.Gouda. Volgende week publiceert de Gemeente een Gouds Corona Protocol met de regels waaraan we voor herstart van trainingen met jeugd moeten voldoen. 

Om goed voorbereid en veilig te kunnen beginnen is dus nog even geduld nodig. Het bestuur en de jeugdcommissie zijn druk bezig om een plan uit te werken en met alle direct betrokkenen af te stemmen, goedkeuring voor herstart te krijgen, om daarna alle leden verder te informeren. Hierover gaat het volgende bericht van ons bestuur:

Lees verder18

Van de voorzitter: Olympia en week 6 van de coronastop

Het is zaterdagochtend 18 april als ik dit stukje schrijf. We wonen vlak bij Olympia en op een lenteochtend zoals vandaag horen we normaal het gezellige geluid van voetballende kinderen, juichend publiek en scheidsrechterfluitjes. Dan vaak even naar de club om bij de jeugd te kijken of een praatje te maken. En ’s middags als trainer/coach naar de wedstrijd van het vriendenteam van de zaterdag 1 senioren waar onze jongste zoon in speelt.  

Maar nu is alles anders..

Lees verder28

Update 6 Corona - afgelasten evenementen

Maandag 23 maart j.l. heeft het kabinet aanvullende en aangescherpte maatregelen getroffen gericht op evenementen en samenkomsten ter bestrijding van het corona-virus. Ons bestuur heeft naar aanleiding daarvan dinsdag 24 maart online vergaderd. Nadat eerder alle activiteiten incl. evenementen voor 6 april waren geannuleerd is nu n.a.v. de persconferentie op 23 maart door het bestuur besloten dat ook de navolgende activiteiten komen te vervallen:

Lees verder23

Corona (5) - verboden toegang Olympia sportpark

Op het Olympia sportpark zijn gisteren door de gemeente Gouda, eigenaar van de velden, ‘verboden toegang’ borden opgehangen. De hekken van ons sportcomplex waren al afgesloten na het stoppen van alle (sport)activiteiten, maar de afgelopen week waren er toch tientallen mensen aan het voetballen en chillen. Daarmee wordt de eigen gezondheid en de gezondheid van anderen mogelijk in gevaar gebracht. Nu is er een verbod en dat betekent ook dat de politie of handhaving boetes kunnen opleggen wanneer mensen toch op het terrein komen om te sporten.

Het bestuur

Lees verder15

Update 4 Corona - gevolgen voor Olympia

Afgelopen donderdag heeft ons bestuur besloten om met onmiddellijke ingang alle (oefen)wedstrijden, trainingen en andere activiteiten op onze club af te gelasten tot in ieder geval 31 maart (zie bericht update 3).  Zo net heeft de rijksoverheid besloten dat alle sportclubs dicht gaan t/m in ieder geval 6 april 2020. De sluitingstermijn is dus ook bij Olympia verlengd tot en met 6 april. 

Het Bestuur. 

Lees verder12

Update 3 - Coronamaatregelen Olympia

Gelet op de door de regering genomen maatregelen en het besluit van de KNVB om alle voetbalwedstrijden (amateur en betaald voetbal) af te gelasten, heeft het bestuur het navolgende besloten:

Met onmiddellijke ingang is het clubhuis gesloten en zijn alle trainingen, oefenwedstrijden en andere activiteiten op het Olympia complex tot nader order en in ieder geval tot en met 31 maart a.s. afgelast. Nieuwe ontwikkelingen zullen op de website worden gecommuniceerd.

 

Het Bestuur

 

Lees verder12

Update coronavirus 2 - bericht van het bestuur

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van vanmiddag komt het Dagelijks Bestuur vanavond bijeen om maatregelen voor de vereniging vast te stellen. Een en ander zal z.s.m. met alle leden en belanghebbenden worden gecommuniceerd. 

Namens het Bestuur, secretaris Gaby Dols

NB In aanvulling op de landelijke preventieve maatregelen die we in de vorige twee berichten over corona hebben gedeeld, geven we het dringende advies om thuis te gaan douchen en niet uit elkaars bidon te drinken bij de trainingen vandaag. 

Lees verder10

Update Coronavirus - brief GGD

Vanmiddag ontvingen wij zoals gisterenavond aangekondigd een Brief van GGD Hollands Midden voor Olympia (zie ook na lees verder). Waarvoor onze hartelijke dank aan de GGD.  Zij bevestigen dat er geen aanleiding is voor bijzondere maatregelen bij Olympia en geven contact nummers voor als u nog vragen heeft. Wij hopen u hiermee zo goed en volledig mogelijk te hebben geïnformeerd. 

Lees verder09

Coronavirus

Zondag 8 maart is bij een Olympia-speler de diagnose corona vastgesteld. Na zijn vakantie in Noord-Italië, waar hij waarschijnlijk het virus heeft opgelopen, is hij één keer bij Olympia geweest voor een teambespreking en aansluitend een training. Voor de GGD was er geen aanleiding voor verder onderzoek / contact met medespelers of Olympia, omdat de kans op besmetting gezien het ziekteverloop nihil zou zijn. 

Desalniettemin heeft de familie zelf zorgvuldigheidshalve alle spelers en begeleiding, waar na de vakantie contact mee is geweest bij/rond die training, via de teamleiders zondagavond direct geïnformeerd. In overleg met de familie hebben we vandaag, maandag 9 maart, vanuit Olympia contact opgenomen met de GGD met het verzoek om ons informatie te verstrekken waarmee we onze leden zo goed mogelijk kunnen informeren en als bevestiging dat vanuit gezondheidsoverwegingen geen extra maatregelen wenselijk, zo niet noodzakelijk zijn bij de vereniging. Een bericht komt, is afgesproken met de GGD. En publiceren we direct na ontvangst. Maar vanwege de vragen die er al zijn, publiceren we vooruitlopende hierop nu al dit artikel.

Het gaat gelukkig goed met de speler. Hij moet thuis (in thuis isolatie) blijven tot dat hij 24 uur klachtenvrij is. Beterschap!

Het bestuur.

Zie voor brief GGD de update op 10 maart: website coronavirus brief GGD

Lees verder12

Contributie betalen met je Rotterdampas (kindpakket) en verplichte sportkleding via Kinderfonds Brede School

Leden van Olympia in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders/verzorgers een laag inkomen hebben (tot 120% van de bijstandsnorm), kunnen via twee tegoedbonnen op het kindpakket op de Rotterdampas de contributie (= het lidmaatschapsgeld) van Olympia betalen. Daarnaast kan voor verplichte wedstrijdkleding door deze ouders mogelijk een beroep worden gedaan op het Kinderfonds van de Brede School. Hoe werkt dit?

Lees verder25

Vanavond Algemene Ledenvergadering

Vanavond wordt de Algemene Ledenvergadering om 20.00 uur in onze kantine gehouden. Op 30 oktober heeft u hiervoor een uitnodiging ontvangen via een digitale nieuwsbrief. Alle leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers zijn van harte welkom. Na het formele deel zal vanaf 21.00 uur in de vorm van workshops van gedachten worden gewisseld over de toekomst van onze club. Denk jij ook mee?! 

Lees verder01

Olympiaan en speldendrager Joop Benjamens overleden

Het trieste bericht heeft ons bereikt dat onze clubgenoot en speldendrager Joop Benjamens afgelopen donderdag 26 september op slechts 69-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. We wensen echtgenote Else, kinderen Joeri en Marit, partners, kleinkinderen, verdere familie en vrienden alle sterkte met dit grote verlies.

Lees verder07

In Memoriam - Willem ten Brink

We ontvingen afgelopen woensdag het trieste bericht dat ons prominent clublid en speldendrager Willem ten Brink aan de gevolgen van galwegkanker is overleden. Willem is slechts 64 jaar oud geworden. We wensen echtgenote Nettie, dochters Eva, Hannah en Mariëlle en partners, en overige familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies. Vanochtend heeft de crematie in besloten kring plaats gevonden. Op verzoek van Willem en familie publiceren we dit ‘in memoriam’ na deze plechtigheid.

Lees verder30

Gewijzigd trainingsschema 2019-2020

Het trainingsschema met veld- en kleedkamer-indeling is klaar. Vanaf 2 september zijn dit de trainingstijden. Ten opzichte van het eerdere trainingsschema hebben we nog een aantal tijden aan moeten passen. Onder meer omdat we komend seizoen het trainingsveld nog niet kunnen gebruiken en we veld 3 nog enigszins moeten ontzien. Dat vraagt van iedereen een beetje inschikken. De eerste weken is ook het hoofdveld nog niet beschikbaar, dus is de ruimte nog beperkter. Graag begrip hiervoor.

Lees verder27

Nieuwe hoofdtrainer Danny Mulder ondertekent contract

Het was uiteraard al even bekend, Danny Mulder is aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van GC&FC Olympia. Maar vanavond werden de handtekeningen gezet door Danny, op de foto geflankeerd door penningmeester Jaap Visser en voorzitter Edo Neefjes. 

Lees verder11

Zomersluiting clubhuis

De gehele maand juli 2019 is het clubhuis, inclusief kleedkamers en vergaderruimtes gesloten. Wij wensen al vast alle Olympianen een heel fijne zomerstop en goede vakantie toe.

Het bestuur. 

Lees verder02

3 JUNI ALGEMENE LEDENVERGADERING

Er zijn te weinig aanmeldingen binnen gekomen. De Algemene LedenVergadering van morgen gaat daarom NIET door.

 

Het BestuurLees verder15

Uitnodiging ALV op maandag 28 mei om 20:30 uur

Binnenkort ontvangen alle leden via de mail een uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van 28 mei a.s. om 20.30 uur. Houd uw mailbox in de gaten, wij rekenen op uw aanwezigheid. De uitnodiging kunt u ook hier lezen.

Het Bestuur


 

 

Lees verder08

Olympiaan en speldendrager Willem Boon overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons zeer gewaardeerde clublid Willem Boon afgelopen maandag is overleden.

We wensen de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Er wordt afscheid genomen van Willem op zaterdag 10 februari om 09.30 uur in de aula van crematorium IJsselhof, Goejanverwelledijk 6 te Gouda. Aansluitend is er in de koffiekamer tot 11.00 uur gelegenheid tot condoleren.

Lees verder21

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 16.00 uur

Het bestuur wenst alle leden van GC&FC Olympia, hun familie, alle vrijwilligers, sponsoren en donateurs heel gezellige kerstdagen en een gezond sportief 2018 toe.  Graag zien wij u allen, met partner, op de traditionele nieuwjaarsreceptie op maandag 1 januari 2018 vanaf 16.00 uur om samen het glas te heffen op 2018.

 

Het Bestuur.

Lees verder26

Maandag 27 november a.s. Algemene Leden Vergadering

Algemene Ledenvergadering nieuwe stijl maandag 27 november as om 20.30 uur in het clubhuis. U bent van harte welkom!

Lees verder05

KNVB over rubber in kunstgras UPDATE

Uiteraard volgen wij als Olympia bestuur nauwgezet de informatie die beschikbaar komt over de mogelijke gezondheidsrisico's van kunstgrasvelden ingevuld met rubber granulaat en houden we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte. We hebben gisterenmorgen dan ook direct het bericht van de KNVB vooruitlopende op de tv-uitzending van Zembla over kunstgras op de website geplaatst. Zie bericht hieronder.

We hopen op korte termijn meer informatie te krijgen van de KNVB en/of onze partners gemeente en Sport.Gouda, die eigenaar zijn van de velden van Olympia en deze beheren. Van Sport.Gouda ontvangen we vanmiddag nadere informatie. Wordt dus vervolgd.

Voorzitter Edo Neefjes, namens het bestuur

Televisieprogramma Zembla besteedt woensdagavond (5 oktober) aandacht aan mogelijke gezondheidsrisico’s van de rubberen korrels, het zogeheten SBR-rubbergranulaat, in kunstgrasvelden. Het Rijksinstituut voor Veiligheid en Milieu (RIVM) heeft in het verleden meerdere onderzoeken gedaan naar de gezondheidseffecten van sporten op de met rubberen korrels ingestrooide kunstgrasvelden en vastgesteld dat er voor de sporters geen gezondheidsrisico’s zijn. Zembla stelt dat de opzet van de onderzoeken onvoldoende zekerheid biedt om die conclusie te kunnen concluderen.

Lees verder09

Sluiting clubhuis a.s. zondag

In verband met het beperkte programma en de beschikbaarheid van de barbezetting, sluit het clubhuis a.s. zondag 13 september om 17:00 uur.


De barcommissie.

Lees verder14

Valse meldingen alarmsysteem ballenhok

Elke alarmering heeft een actie tot gevolg van de meldkamer waarbij wij zijn aangesloten. De, inmiddels hoge, kosten daarvoor worden aan ons doorberekend.
Uit de rapportage van het afgelopen seizoen is gebleken dat alle alarmmeldingen 'vals' zijn geweest en dat het overgrote deel van deze 'valse meldingen' zijn veroorzaakt door het betreden van het ballenhok terwijl het alarmsysteem nog is ingeschakeld.

Lees verder10

Incasso contributie (update)

Zoals eerder gemeld is er een administratief probleem bij onze bank waardoor de automatische incasso van de (half)jaarcontributie uitgesteld moest worden. De oplossing is gelukkig in zicht. Naar verwachting wordt de incasso nu eind augustus uitgevoerd. We houden u op de hoogte. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder15

Incasso contributie uitgesteld

Door een administratieve controle bij de bank kon de onlangs aangekondigde incasso van de (half)jaarcontributie geen doorgang vinden. Inmiddels is er een aanpassing geweest waardoor de incasso naar verwachting binnen enkele dagen weer aan de bank aangeboden kan worden. Daarna vindt de feitelijke incasso binnen zeven werkdagen plaats.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Namens de penningmeester,

De ledenadministratie.

Lees verder28

Zomerstop - clubhuis gesloten

Van 1 tot en met 29 juli a.s. is het clubhuis i.v.m. de zomerstop gesloten.

Wij wensen alle leden een fijne zomervakantie toe!

Het Bestuur

Lees verder11

Uitnodiging ALV maandag 15 juni a.s.

Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd op de Algemene Ledenvergadering van 15 juni a.s., aanvang 20:00 uur in het Clubhuis van Olympia! De agenda, notulen en begroting kunt u bij de secretaris opvragen via

secretaris@gcfc-olympia.nl Ook liggen de papieren versies voor de vergadering voor u klaar.

Wij rekenen op uw komst!

Het Bestuur

Lees verder27

KNVB-regels voor veiligheid en orde rond wedstrijden

KNVB-regels voor veiligheid en orde rond wedstrijden">

In verband met de beslissingswedstrijd van Dames 1 en de nacompetitiewedstrijd van Heren 1 zondag op 31 mei a.s. brengen wij onderstaande KNVB-regels onder de aandacht:

Veiligheid en orde rond wedstrijden:

1.Het gebruik van vuurwerk (hieronder worden ook fakkels en rookpotten verstaan) is niet toegestaan.

2.Het nuttigen van consumpties in glas, fles of blik buiten het clubgebouw is niet toegestaan. Ook is het niet toegestaan op het terras de – plastic – bierglazen te vullen door het gebruik van grote glazen kannen.

3.Het nuttigen van alcoholische dranken buiten het afgebakende aan de kantine grenzende terras is niet toegestaan. Een tribune kan geen dienst doen als terras, zodat het ook niet is toegestaan alcoholhoudende dranken te nuttigen wanneer er wordt plaatsgenomen op de tribune.

De volledige ordemaatregelen zijn na te lezen in het handboek competitiezaken amateurvoetbal.

 

Het Bestuur

Lees verder18

Speldendrager Willem Backer overleden

Gisteren ontvingen wij het droeve bericht dat op 14 februari jl. onze speldendrager de heer Willem Backer is overleden.

Op donderdagavond 19 februari a.s., van 19.00 – 20.30 uur, bent u welkom voor condoleance aan huis, Joubertstraat 46 te Gouda.

De begrafenis is op vrijdag 20 februari a.s. om 14.30 uur op de IJsselhof, Goejanverwelledijk 6 te Gouda. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten.

Liever geen bloemen. Een donatie aan Villa Joep! wordt op prijs gesteld.

Wij wensen de familie sterkte toe in het verwerken van dit verlies.

Het Bestuur

Lees verder21

Oud-lid Jacques Vermeulen overleden

Gisteren ontvingen wij het droevige bericht dat op 16 januari jl. de heer Jacques Vermeulen; Teunis Jacobus, is overleden. De heer Vermeulen was speldendrager voor 40 jaar lidmaatschap en daarna 21 jaar donateur. Hij heeft zich in die jaren verdienstelijk gemaakt voor de vereniging.

 

Lees verder21

Gezocht per direct: wasvrouw/man in duojob

De was bestaat uit o.a.  reserveshirts, scheidsrechterskleding, keukenlinnen en dient op de club te worden gewassen. Tevens zal de benodigde kleding voor het weekend op vrijdag moeten worden klaar gehangen, alsook voor eventuele doordeweekse oefenwedstrijden.

Lees verder02

Contributie 2e seizoenshelft

De facturen voor de contributie van de tweede seizoenshelft zijn vandaag verstuurd. Iedere Olympiaan (behalve de leden die de contributie per jaar voldoen) heeft deze in zijn of haar mailbox ontvangen. Geen mail gekregen? Laat dit even weten aan ledenadministratie@gcfc-olympia.nl.

Lees verder18

Mirjam van Huffelen beëindigt werkzaamheden

Het spijt ons als bestuur te moeten melden, dat onze duizendpoot Mirjam van Huffelen heeft aangegeven haar werkzaamheden bij Olympia te beëindigen. Wij danken haar voor haar jarenlange inzet voor de vereniging en wensen haar al het goeds voor de toekomst.

Het bestuur.

Lees verder04

De Olympia regels

Voor sportiviteit en respect!

GC&FC Olympia wil  alle leden, vrijwilligers en bezoekers de mogelijkheid bieden om te genieten van de voetbalsport. Een vereniging waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de voetbalcapaciteiten en culturele achtergrond. Wij willen een actieve, bruisende en sportieve vereniging zijn met een goede organisatie en een prettige sfeer.

Voor GC&FC Olympia is het van groot belang om duidelijke afspraken met elkaar te maken over hoe wij omgaan met elkaar, met onze spullen en met de accommodatie. Door de ingebruikname van de nieuwbouw is het nodig om enkele nieuwe gebruiksregels in te voeren. Een goede gelegenheid om alle huisregels en gedragsregels van Olympia nog eens op een rij te zetten.

Lees verder22

Oud-Olympiaan Bill Pinkney overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat oud-Olympiaan Bill Pinkney afgelopen zaterdag is overleden. Gentleman Bill is in het verleden actief geweest bij de jeugd en later elftalleider van Olympia 2 en 3 (waar ook zoon Grant in speelde). We wensen familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens de familie: de crematie vindt dinsdag 30 september om 13:30 uur plaats op begraafplaats Hofwijk in Rotterdam. Een ieder is welkom om afscheid te nemen.

Het bestuur.

Lees verder22

Uitnodiging opening nieuwe clubhuis

Beste Olympiaan,

Op vrijdag 19 september 2014 is de officiële opening van ons nieuwe clubhuis. U bent van harte uitgenodigd deze opening bij te wonen!

Lees verder22

Wedstrijdkleding Hummel

Een viertal seizoenen geleden is er een contract afgesloten met sportkledingleverancier Hummel.
Een van de voorwaarden is dat, met een uitloop van drie seizoenen, er alleen nog maar Olympia wedstrijd-
tenues van het merk Hummel door leden mogen worden gedragen.

Lees verder15

Officiële opening nieuwe clubhuis

De officiële opening van het nieuwe clubhuis vindt plaats op vrijdag 19 september. Ook op zondag 21 september worden er allerlei activiteiten rondom de opening georganiseerd.

Reserveer deze data dus alvast in uw agenda!

Nadere informatie volgt.

Lees verder30

Felicitaties wethouder Sport

Onderstaande kaart hebben wij onlangs ontvangen van de nieuwe wethouder sport mevrouw Laura Werger:

 

Lees verder16

Besluiten Algemene Ledenvergadering

In de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 26 mei jl., is een aantal besluiten genomen met betrekking tot de contributie. Daarnaast is het dagelijks bestuur herbenoemd. Dit betekent dat voorzitter Edo Neefjes, penningmeester Duncan Eduard en secretaris Gaby Dols weer voor minimaal een jaar hun functie bekleden. Edo Neefjes is bovendien benoemd tot Lid van Verdienste.

Lees verder19

Overschrijven of opzeggen

De periode van overschrijvingen is weer aangebroken. Spelers die vertrekken bij Olympia en naar een andere club gaan hebben overschrijving nodig.

Dit geldt natuurlijk ook voor spelers die van een andere club naar Olympia willen komen. Hieronder staat hoe dit in z'n werk gaat.

Lees verder21

Frans Vissers overleden

Het droevige bericht bereikte ons, dat op 15 april jl.  onverwachts op 81 jarige leeftijd Frans Vissers is overleden.

Frans is tot voor een paar weken wekelijks op het  terrein geweest en heeft in de loop der jaren o.a. menig kleedkamer schoongemaakt.

Dinsdag 22 april a.s. is er om 14.00 uur een afscheidsdienst in de aula van crematorium IJsselhof. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de koffiekamer aldaar.

Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Het bestuur.

Lees verder11

Bestuursbesluiten

In de Bestuursvergadering van 27 januari jl. zijn onderstaande Bestuursbesluiten genomen:

Sluitingstijden bar m.i.v. 01-01-2014:

Donderdagavond: 01.00 uur

Zaterdag:  19.00 uur. ( Indien geen late wedstrijden, dan sluit de bar eerder)

19.30 uur wanneer er wedstrijden zijn met aanvang 16.15 uur.

Zondag: 18.30 uur; laatste rondje 18.15 uur.

 

Verkoop energydrankjes m.i.v. 01-01-2014:

Alleen aan personen van 18 jaar en ouder  worden energydrankjes verkocht.

Lees verder04

Pasfoto voor (nieuwe) spelerspas - update 17 aug

Van een aantal spelers verloopt de geldigheid van de spelerspas binnenkort. Ook voor E-spelers die naar de D-categorie gaan, is een spelerspas vereist. Voor het verkrijgen van een (nieuwe) pas is een (recente) pasfoto nodig. Lever deze zo snel mogelijk in zodat je geen wedstrijden hoeft te missen!

Lees verder27

Contributie

Het is alweer bijna 2014. Dat betekent ook dat de inning van de contributie voor de tweede seizoenshelft binnenkort plaatsvindt. Het behoeft geen betoog dat wij graag zien dat een ieder op tijd betaalt, zodat Olympia op haar beurt ook aan haar verplichtingen kan voldoen.
De sancties die de KNVB de eerste seizoenshelft heeft opgelegd in de vorm van gele en/of rode kaarten worden tegelijkertijd met de contributie in rekening gebracht. Ook het tweede deel van de tijdelijke contributieverhoging in verband met de nieuwbouw, € 25, wordt op de factuur toegevoegd. Leden die de contributie in juli per jaar betalen ontvangen nu dus ook een rekening. Bij gezinnen met meerdere Olympia-leden wordt de extra contributie bij slechts één van de gezinsleden toegevoegd.

Lees verder08

Jaap Bak overleden

Wij hebben het trieste bericht ontvangen dat Olympiaan Jaap Bak op 4 november jl. op 89-jarige leeftijd is overleden. Jaap was lid van Olympia sinds 1933 en daarmee ‘recordhouder’ onder de Olympia-leden.Hij zou later deze maand zijn speld ontvangen voor 80 jaar lidmaatschap.

Lees verder06

Algemene Ledenvergadering 25 november

Het bestuur nodigt hierbij alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag 25 november .a.s.

Agenda en overige relevante stukken zijn in te zien na inloggen op de site onder het kopje ‘Bestuur’, stukken ALV.

De vergadering begint om 20:00 uur. Wij rekenen op uw aanwezigheid!

Het bestuur.

Lees verder07

Denk mee over de toekomst van Olympia

Beste (ouders van) Olympianen,

Vanuit het bestuur hebben we een start gemaakt met het maken van een beleidsplan voor Olympia voor de komende jaren. De doelstellingen uit het vorige beleidsplan, destijds Nieuwe Koers genaamd, zijn grotendeels gerealiseerd. Daarbij heeft de nadruk gelegen op verbetering van de organisatie van de jeugdopleiding, stimuleren van sportief en correct gedrag, vergroten van de betrokkenheid (actief vrijwilligersbeleid), verbeteren van de financiële positie van de club en ‘last but not least’ het vergroten en vernieuwen van het clubgebouw en kleedkamers. Deze zaken worden uiteraard niet losgelaten, maar we willen als vereniging wel verdere stappen vooruit maken. Daartoe hebben we zeven strategische aandachtsgebieden geïdentificeerd. We willen leden en ouders van jeugdleden graag uitnodigen om mee te denken over de keuzemogelijkheden en ambities van de club op deze gebieden.

Lees verder29

Bouwplaats Olympia

Zoals iedereen kan zien vordert de bouw gestaag. Door aannemingsbedijf Van der Speld zijn er rondom de bouwplaats bouwhekken geplaatst. Deze hekken hebben tot doel de bouwplaats te beschermen tegen ongewenste bezoekers maar zijn ook een eis van de arbeidsinspectie.

Het is begrijpelijk dat men nieuwsgierig is naar de voortgang van de bouw, maar in verband met de veiligheidsvoorschriften is het voor een ieder die niets met de bouw te maken heeft ten strengste verboden zich binnen de bouwhekken te begeven.

Lees verder29

Contributie seizoen 2013/2014

In de ledenvergadering van 30 november 2012 is besloten dat de contributie eenmalig met €50 per gezin per jaar verhoogd kan worden in verband met de kosten van de nieuwbouw. Het bestuur heeft onlangs besloten van deze mogelijk gebruik te maken. De extra contributie wordt in twee termijnen van €25 in de contributie-ronden van juli en januari geïnd.

Lees verder11

Leon Kwinkelenberg overleden

Afgelopen zaterdag bereikte ons het trieste bericht dat de heer Leon Kwinkelenberg op 31 mei jl. onverwacht is overleden. De heer Kwinkelenberg zou dit jaar 60 jaar lid zijn van onze vereniging. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in het verwerken van dit verlies.

Het bestuur.

Lees verder28

Olympia C1 speelt de bekerfinale

Komende zaterdag 1 juni om 12.00 uur speelt Olympia C1 in Naaldwijk de bekerfinale tegen SV Houtwijk C1 uit Den Haag. De wedstrijd vormt onderdeel van de districtsjeugdvoetbaldag in Naaldwijk. We vragen iedereen om naar Naaldwijk te komen om onze jongens aan te moedigen.

Lees verder26

Kampioensteam D3 sponsort eerste heipaal nieuwbouw!

Olympia D3 is het seizoen 2012-2013 kampioen geworden. Dat was een geweldig feest! Natuurlijk is dat voor het grootste deel te danken aan de spelers en de trainers Kevin en Zakaria. Maar ook dankzij de basis die is gelegd door Olympia. Om deze basis ook in de toekomst te behouden, hebben de spelers bedacht dat zij een heipaal voor de nieuwbouw willen sponsoren. Alle spelers van de D3 doen mee en dragen hiermee bij aan een stukje van de nieuwbouw. Een fantastisch gebaar! Een goed voorbeeld doet goed volgen zullen we maar zeggen want ook andere teams, personen of bedrijven kunnen uiteraard een heipaal sponsoren.

Lees verder21

Overschrijven of opzeggen

Nu de meeste competities zijn afgelopen is de periode van overschrijvingen weer aangebroken. Spelers die vertrekken bij Olympia en naar een andere club gaan hebben overschrijving nodig.

Dit geldt natuurlijk ook voor spelers die van een andere club naar Olympia willen komen. Hieronder staat hoe dit in z'n werk gaat.

Lees verder23

Werkzaamheden Bodegraafsestraatweg

Vanaf maandag 22 april zijn er werkzaamheden aan Bodegraafsestraatweg. De kruising met de Thorbeckelaan  is een gevaarlijke verkeerssituatie en zal worden omgebouwd tot een rotonde.Vanaf maandag 29 april wordt ook het fietspad langs de Bodegraafsestraatweg afgesloten.  Ook de fietsoversteek nabij de Wibautstraat zal worden aangepakt om de veiligheid van het fietsverkeer te verbeteren.

Lees verder11

Pasfoto voor (nieuwe) spelerspas

-- UPDATE 5 AUGUSTUS--
Van een aantal spelers verloopt de geldigheid van de spelerspas binnenkort. Ook voor E-spelers die volgend seizoen naar de D-categorie gaan is een spelerspas vereist. Voor het verkrijgen van een (nieuwe) pas is een pasfoto nodig. Lever deze zo snel mogelijk in zodat je in het nieuwe seizoen direct kunt meespelen!

Lees verder04

Bomen maken plaats voor nieuwbouw

Vorige week is het chalet achter de tribune al verwijderd. Vandaag was het de beurt aan zo’n 20 bomen op het terrein die plaats moeten maken voor de nieuwbouw van kantine en kleedkamers.  Wel zonde van de bomen, maar dit is echt nodig voor de nieuwbouw en na oplevering  zullen we nieuwe bomen planten langs het terrein.

Lees verder29

Olympia volgend seizoen in blauw-wit

Een seizoen lang ruilt de gehele vereniging Olympia haar rood-zwarte tenue in voor een blauw-witte variant. Dit opmerkelijke besluit voor volgend seizoen is onlangs genomen tijdens een bestuursvergadering. Blauw en wit zijn de bedrijfskleuren van onze hoofdsponsor, Schoonmaakbedrijf Heuvelman. Om onze dank en waardering te uiten naar deze zeer loyale sponsor, is dit besluit genomen.

Lees verder03

Herman den Haag sr overleden

Afgelopen zaterdag bereikte ons het droevige bericht dat de heer Herman den Haag sr op donderdag 28 februari jl. is overleden. De heer Den Haag was lid van verdienste en heeft in het verleden diverse bestuursfuncties binnen onze vereniging bekleed. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Het bestuur.

Lees verder04

Regels gebruik sponsorkleding

Zoals iedere speler die een sponsorpakket uitgereikt heeft gekregen hoort te weten, mag de sponsorkleding alleen gebruikt worden voor doeleinden die te maken hebben met het voetbalelftal.
Helaas constateert de sponsorcommissie dat ook bij andere activiteiten, zoals zaalvoetbaltoernooien, andere voetbalwedstrijden van bijv. vriendenteams,  schaatsen, enz. de sponsorkleding onterecht wordt gebruikt.

Lees verder03

Roland van den Ban in dienst bij Olympia

Zoals reeds aangekondigd tijdens de drukbezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie zijn we erg blij om aan te kunnen kondigen dat Roland van den Ban per 1 januari 2013 in dienst is getreden bij GC&FC Olympia met een dienstverband voor 30 uur per week.  Roland is voor velen bij de club al een bekend gezicht want hij is al lid sinds 1967! Roland gaat de gecombineerde rol vervullen van verenigingsmanager en organisatie-adviseur jeugdopleiding.

Lees verder23

Uitslag gunningfase nieuwbouw Olympia bekend

We zijn erg verheugd om bekend te kunnen maken dat aannemersbedrijf J.J. van der Speld & Zn. B.V. uit Gouda als winnaar uit de gunningfase voor nieuwbouw van Olympia is gekomen!

Lees verder14

Afgelastingen

Afgelastingen">

Kom niet voor niets naar het veld; check de website!!!

Veel regen, sneeuw, vorst in de grond.... De maanden met slechtere weersomstandigheden zijn weer begonnen waardoor het kan gebeuren dat wedstrijden niet door kunnen gaan omdat het speelveld is afgekeurd. Iedere zaterdagmorgen is al in de vroege uurtjes keurmeester Henny van Os op de velden om te kijken of de velden goed bespeelbaar zijn. Zo niet, dan wordt een veld afgekeurd en vervallen er dus wedstrijden, want zeker op zaterdag hebben we een vol programma waar we alle drie de velden voor nodig hebben. Of wedstrijden afgelast zijn, kun je zien op het wedstrijdprogramma (onder het kopje jeugd of senioren) op de website of door op de afbeelding Voetbal afgelast? op de Homepage te klikken.

Lees verder13

Van de Vrijwilligerscommissie...

Olympia draagt een actief vrijwilligersbeleid uit en de basis daarvan vormt de leden/vrijwilligersadministratie. Zoals eerder bericht, is de vrijwilligerscommissie druk doende geweest om de vrijwilligersadministratie op orde te krijgen. Hoewel we niet garanderen dat deze nu geheel foutloos is, zijn we inmiddels wel zover dat op korte termijn de vrijwilligerspost verzonden gaat worden. De brieven zijn gericht aan nieuwe leden, de leden die kiezen voor afkopen en de groep leden, die (nog) gaan beginnen met hun vrijwilligerstaak. Wij nodigen deze groepen uit om voor het komende jaar hun voorkeur uit te spreken voor een taak of voor afkopen en wij komen vervolgens graag met hen in contact.

Lees verder12

Noodoproep: jeugdtrainers gezocht!

Beste voetballende (senior) Olympianen,

De meesten onder ons voetballen al lange tijd bij onze vereniging, vaak zelfs al vanaf hun jongste jeugd. In de jaren tijdens het groeien naar volwassen voetballers zijn de meesten dan ook door volwassen Olympianen getraind en gecoacht. Diegenen zullen hier veel goede herinneringen aan hebben. Momenteel dreigt een aantal van onze jeugdteams (Olympia C2 t/m C5 en –A3) niet getraind te kunnen worden omdat er eenvoudigweg geen trainers voor hen zijn te vinden…

Lees verder04

Controle e-mailadressen

Gisteren is vanuit de ledenadministratie aan alle leden een e-mail gestuurd. Gebleken is dat veel e-mailadressen ontbreken of niet meer kloppen. Heeft u geen bericht ontvangen? Stuur dan een e-mailtje naar de ledenadministratie met uw gegevens. Alvast dank voor de moeite!

Lees verder21

Herinnering contributie

Alweer bijna drie weken geleden zijn de herinneringen voor de betaling van de contributie verstuurd. Helaas blijkt een flink aantal leden nog niet te hebben betaald. In totaal staat er nog ruim EUR 6.200 open!! Geld dat de vereniging hard nodig heeft. De niet-betalers krijgen deze week een brief in de bus met de mededeling dat zij niet meer te kunnen trainen en spelen totdat de contributie voldaan is.

Lees verder16

Borg sponsorkleding seizoen 2011/2012

De retourborg van een aantal teams is nog niet gerestitueerd. Dit i.v.m. inbraken in de opslagplaats van de sponsorkleding. Ook heeft een aantal spelers nog niet hun rekeningnummer doorgemaild, zodat restitutie niet kan plaatsvinden. Je kan het rekeningnummer o.v.v. naam speler en team seizoen 2011/2012 mailen aan: secretaris@gcfc-olympia.nl.

 

De sponsorcommissie

Lees verder16

Brievenbus vernield

In verband met het herhaaldelijk vernielen van de brievenbus aan het hek van ons complex m.i.v. heden gelieve alle post aan Olympia te sturen naar Postbus 849, 2800 AV GOUDA

Lees verder21

Inleveren kleding jeugdtrainers

Inleveren kleding jeugdtrainers">

Donderdag 21 juni van 19.30 – 20.30 uur.

Fijn als je volgend seizoen ook trainer bent, maar de spullen moeten allemaal worden ingeleverd. Ook de kleding, die je als trainer van de sponsor in bruikleen hebt gekregen, moet worden ingeleverd.

Lees verder18

Gele en rode kaarten

Ook in de tweede helft van het afgelopen seizoen zijn er weer de nodige kaarten opgelopen. Olympia belast de kosten hiervan door aan de 'daders'. Dit gebeurt in combinatie met de contributie-inning voor volgend seizoen, begin juli. Het overzicht van de opgelopen kaarten en de bijbehorende kosten vind je hier (wel even inloggen)

Lees verder14

Besluiten ALV van 4 juni 2012

Tijdens de algemene ledenvergadering op 4 juni zijn door de vergadering de volgende besluiten genomen:

Goedkeuring van de statuten van de najaarsvergadering 2011.

Benoeming van Edwin Valentijn als bestuurlid vrijwilligerszaken als opvolger van Ger van Straalen die na 5 jaar uitgetreden is uit het bestuur.

·         Benoeming van Jaap Visser als bestuurslid en 2e penningmeester. Dit is een nieuwe positie in het bestuur.

·         Herbenoeming van de dagelijks bestuursleden: Gaby Dols als secretaris, Duncan Eduard als penningmeester en Edo Neefjes als voorzitter.

·         Goedkeuring van de begroting voor het aankomende voetbalseizoen 2012/2013.

Lees verder14

Contract met Paul Spijkerman verlengd

Mondeling waren de afspraken al gemaakt, maar afgelopen week werden de handtekeningen definitief gezet om Paul Spijkerman ook voor het komende seizoen 2012/2013 als Hoofd Jeugdopleidingen aan GC&FC Olympia te binden. We zijn erg blij dat het dienstverband met Paul is verlengd en we kijken uit naar weer een hele goede en vruchtbare samenwerking in het komende seizoen.

 

Lees verder14

Overschrijven en opzeggen

Nu de meeste competities zijn afgelopen is de periode van overschrijvingen weer aangebroken. Spelers die vertrekken bij Olympia en naar een andere club gaan hebben overschrijving nodig.

Dit geldt natuurlijk ook voor spelers die van een andere club naar Olympia willen komen. Hieronder staat hoe dit in z'n werk gaat.

Lees verder01

Speciale Oudejaarsavond 31 mei 2012

Donderdagnacht 31 mei gaat Olympia haar 127e levensjaar in. Op deze traditionele avond wordt aan een ieder een gezellige avond aangeboden. Alle vrijwilligers worden zo veel mogelijk ook nog per e-mail uitgenodigd. Mocht u abusievelijk geen uitnodiging ontvangen maar toch vrijwilliger zijn, schroom niet om toch te komen.

Lees verder16

Inleveren pasfoto spelerspas

Update 5 september - De komende maanden verlopen nog diverse spelerspassen. Houd dus de lijst in de gaten om te zien of je een pasfoto moet inleveren. Indien je nog wel als spelend lid staat geregistreerd, maar niet meer feitelijk actief bent, meld dit dan even aan de ledenadministratie, dan kan je naam van de lijst.

Let op: geen geldige spelerspas = niet voetballen!

Lees verder03

Inschrijving als vrijwilliger

Beste Olympiaan,
 
Veel leden hebben zich ondertussen weer ingeschreven als vrijwilliger bij onze vereniging. Toch hebben wij nog niet van iedereen een reactie op onze brief ontvangen. Misschien bent u het vergeten? Bent u momenteel al actief of heeft u de afgelopen maand opgave gedaan op de site, dan is natuurlijk geen actie nodig.

Lees verder19

Olympiaan in februari niet ontvangen?

Beste lezers van de Olympiaan,

Door een probleem in de software van de drukkerij is een deel van de adressen van het februari Olympiaan afgedrukt zonder huisnummer. Uiteraard kon de post deze exemplaren niet bezorgen.

Heb je de Olympiaan niet ontvangen? In de kantine kun je alsnog een exemplaar ophalen.

Lees verder06

Contributie herinnering

Hoewel schaatsen momenteel de sportievelingen onder ons bezighoudt, en terecht, op deze plaats toch wat aandacht voor een huishoudelijke mededeling voor die andere wintersport, voetbal. Het is ongeveer een maand geleden dat de halfjaarlijkse contributie via een automatische incasso of factuur 'op de mat viel'.
In veruit de meeste gevallen is die incasso geslaagd of werd de factuur betaald, waarvoor dank, maar bij een enkeling lukte het niet te incasseren of kwam de factuur ergens onder op de stapel.

Lees verder29

Olympia en Frank Kooiman uit elkaar

Na bijna drie seizoenen heeft Olympia besloten om het aflopende contract met hoofdtrainer Frank Kooiman niet te verlengen. In een goed en met wederzijds respect verlopen gesprek, heeft Olympia de boodschap aan Kooiman medegedeeld.

Lees verder24

Kerstboodschap van de voorzitter

Het bestuur en kader van GC & FC Olympia wil iedereen weer bedanken voor alle inzet voor onze mooie club in 2011, en wenst iedereen hele gezellige feestdagen en oud & nieuw viering toe en alle goeds voor het nieuwe jaar 2012!

Lees verder08

Lief en leed

Het Bestuur wil lief en leed met haar leden delen. Hiertoe verzoeken wij alle leden in geval van bijvoorbeeld langdurige blessure, trouwerij, geboorte, overlijden, etc. een bericht hiervan in de brievenbus ’Bestuur´ die in de hal van de kantine hangt, te deponeren.
Ook is het mogelijk bij ziekte of blessures een berichtje te plaatsen op de speciaal daarvoor geopende pagina In de Lappenmand

Wij hopen hiermee de betrokkenheid nog meer te vergroten.

Het bestuur.

Lees verder17

Zonder mandaat géén nieuwbouw

Het Bestuur doet een dringend verzoek aan alle leden om in grote getale aanwezig te zijn op de Algemene Leden Vergadering van maandag 28 november a.s. om 20.00 uur in de kantine.

Op de agenda staat o.a. de nieuwbouw.Het streven is om deze in het seizoen 2012/2013 in gebruik te nemen.
Gezien de enorme investering, is het noodzakelijk dat zoveel mogelijk leden de plannen steunen.
 
Neem uw verantwoording als lid en kom!
 
Tot maandag 28 november a.s. om 20.00 uur in de kantine.
 

Het Bestuur

Stukken inzien.

Lees verder15

Diefstal uit kleedkamer

Afgelopen zaterdag 12 november hebben onverlaten het nodig gevonden om uit een door De Jodan Boys B2 en SPV '81 C1 gedeelde kleedkamer een tas met inhoud te halen. Inmiddels is deze tas terug gevonden en aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven, waarbij bleek dat er, naast de inhoud van onder andere blikjes met frisdrank, kleding is aangetroffen die niet van de eigenaar van de bewuste tas is.

Lees verder13

Trots bestuur!

 

Langs deze weg wil het Bestuur iedereen, die betrokken is geweest bij de opvang van Henk Grendel afgelopen zondag,  bedanken voor het snelle handelen.
 

Wij zijn trots op jullie!

 

Lees verder02

Hans de Zeeuw overleden

Op 58 jarige leeftijd is afgelopen dinsdagochtend  1 november  Hans de Zeeuw overleden. Hans heeft ons jeugdteam B1 in het seizoen 2009-2010 getraind en gecoacht, waarbij wij hem als een gedreven en aimabele persoon hebben leren kennen.

Lees verder31

Fiscale Aftrekpost 2011 – Olympia Nieuwbouw

Leuker dan dit kunnen we het niet maken: Olympia een grote stap vooruit helpen en van de fiscus meer dan de helft terugkrijgen. Bij aanmelding vóór 15 december claimt u nog een fiscale teruggaaf over 2011 voor uw donatie aan de nieuwbouw van Olympia die we 2012 willen realiseren. Zo steunt u op een voordelige manier een heel goed en sympathiek doel. Kijk hier voor meer informatie (in PDF formaat) over het Olympia nieuwbouw giftenplan.

Lees verder09

Heb jij die prachtige jubileumkalender al in huis?

Voor alle Olympianen is een prachtige kalender gedrukt als cadeau van de vereniging ter gelegenheid van het jubileum. De met een hijskraan op 14 mei j.l. gemaakte groepsfoto prijkt op het voorblad van deze kalender waarin ook foto’s van alle competitieteams met hun leiders een plekje hebben gekregen. Het zijn seniorleden Thijs van Groningen, Ronald Tuyl (beiden op de foto) en Mark Spaan die er voor gezorgd hebben dat net als 25 jaar geleden de leden een blijvende mooie herinnering aan het jubileumjaar krijgen. Heb je jouw kalender nog niet opgehaald? Je kunt ze op zaterdagen ophalen in de bestuurskamer.

Lees verder07

Contributie

Het nieuwe seizoen 2011/2012 is begonnen. Althans, voor de ledenadministratie. Alle mutaties zijn inmiddels verwerkt zodat de contributie-inning voor het komende seizoen kan plaatsvinden.

Lees verder01

Gele en rode kaarten

Op de pagina Normen & Waarden is het overzicht gepubliceerd van de gele en rode kaarten die zijn opgelopen in de tweede seizoenshelft.
De kosten hiervan worden in combinatie met de contributie-inning voor volgend seizoen doorbelast aan de betreffende spelers.

Kijk hier voor het overzicht. Wel eerst even inloggen.

Lees verder01

Sluiting kantine

A.s. zaterdag 2 juli is dan echt het laatste evenement van dit seizoen, de benefietwedstrijden voor KiKa. Daarna sluit de kantine tot en met woensdag 3 augustus en kunnen de leden van de barcommissie en de barmedewerkers van een welverdiende vakantie gaan genieten.

Lees verder21

Zaterdag 25 juni: ophalen jubileumkalender

Het team van Ronald Tuyl, Thijs van Groningen en Mark Spaan was de afgelopen maanden met de fotocamera soms al heel vroeg in het weekend op de velden te vinden. Alle teams zijn voor de hoofdtribune door de mannen op de foto vastgelegd. Het hoogtepunt was natuurlijk de groepsfoto op de openingsdag van de jubileumfestiviteiten op 14 mei.

Lees verder29

Receptie woensdag 1 juni

Aanstaande woensdag 1 juni is er in ons clubhuis een receptie i.v.m. de 125e verjaardag van onze GC & FC Olympia.

Tijdens deze receptie wordt een ieder in de gelegenheid gesteld de vereniging Olympia te feliciteren met dit mooie jubileum. Genodigden en alle leden zijn tussen 19.00 uur en 21.00 uur van harte welkom. Een hapje en een drankje ontbreken uiteraard niet.
 

Lees verder