nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

Mulder MazdaWelkom bij Olympia!

GC&FC Olympia is opgericht op 1 juni 1886 en een van de tien oudste voetbalverenigingen van Nederland. De club heeft ruim 900 leden. We beschikken over een prachtige duurzame accommodatie en drie wedstrijdvelden. Naast competitievoetbal voor 43 jeugd- en 10 seniorenteams m/vr biedt Olympia voetbal voor spelertjes onder 7 jaar (Voetbalschool), 35+ (recreatief 7 vs 7), walking football (60+), jeu de boules, een wandelgroep en heel veel traditionele en nieuwe (maatschappelijke) activiteiten voor leden, de businessclub en niet leden. 

Op deze website informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe u ons waarvoor kunt bereiken. En nieuwsberichten. U kunt ons ook vinden op social media:

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING

Nieuws en mededelingen

12

Ree gesignaleerd op Olympiaveld - zomernieuwtje

Als echte Olympiaan wordt je blik vanzelf naar het terrein getrokken als je in de buurt bent. Althans dat gebeurt mij en zo ook ras Olympiaan Wim. Tot zijn grote verbazing zag hij vanavond een ree. Op 'de golfclub' (de GC in GC&FC Olympia ....). Vervolgens dook het dier de Breevaart in, zwom naar de overkant om bij het huis van de achterburen van onze club te proberen de kant weer op te krabbelen. Een bootje vaarde langs. 

Lees verder12

Breaking news bij Napoli: transfer van Sofieke Jansen

Vandaag presenteerde Napoli "onze" Sofieke Jansen als een van de nieuwe speelsters voor komend seizoen bij de club. Sofieke speelde van 2007 tot en met 2016 bij Olympia in de jeugd (gemengde teams) t/m de B. 

Lees verder10

Nieuwsbrief 10 juli 2020

Vanmiddag is via La Posta de 5e nieuwsbrief van dit seizoen gemaild. Let op: soms komt de mail als SPAM binnen. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen, maar je wilt wel op de mailinglist staan? Stuur een berichtje naar: redactie@gcfc-olympia.nl.

Lees verder04

Voorlopig trainingsschema seizoen 2020/2021

Het (voorlopige) trainingsschema 2020-2021  is bekend. In het overzicht kun je zien op welke tijden jouw team het komende voetbalseizoen gaat trainen. Let op: dit kunnen andere dagen en andere tijden zijn dan je misschien gewend was. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van trainers en dat we de trainingsactiviteiten gelijkmatig willen spreiden. Zodat iedereen de ruimte heeft om lekker te kunnen trainen.

Lees verder03

Het grote interview met Michel Heuvelman - part 1

Schoonmaakbedrijf Heuvelman neemt na een recordperiode van 14 jaar afscheid als hoofdsponsor van Olympia. Een bedank feestje is door corona opgeschort, maar we blikken in een interview al vast terug op die 14 jaar hoofdsponsor en de geschiedenis van het bedrijf met een van de directeuren, Michel Heuvelman, die tevens bestuurslid commercie is en blijft. 

Lees verder03

Het grote interview met Michel Heuvelman - part 2

In interview part 1 de geschiedenis van het Schoonmaakbedrijf Heuvelman en ruim 20 jaar Olympia vanuit de ervaringen van Michel als vader van een speler en vrijwilliger bij de club. In interview part 2 legt Ton Molenaar Michel 11 keuzes voor ...

Lees verder26

Teamindeling jeugd seizoen 2020/2021

Voor het komend voetbalseizoen is de teamindeling bij de jeugd bekend. Uitgangspunt voor deze teamindeling is om iedereen zo veel mogelijk op zijn of haar eigen niveau te laten spelen. Dat geeft het meeste plezier en ontwikkeling. 

Lees verder22

Interview met Olympiaan Tjerk Rook

Tjerk Rook (29) is dit seizoen trainer/coach van JO19-1, het vlaggenschip van de jeugdopleiding. Ook dit jaar stromen een aantal spelers door vanuit JO19-1 naar de zondagselectie. Seizoen 2019-2020 is (voorlopig) voor Tjerk het laatste seizoen in zijn trainersloopbaan. Een trainersloopbaan, die Tjerk begon als A-junior bij een D-jeugdteam.

Lees verder08

Vrouwen 1 gefeliciteerd! Terug in de 2e klasse

Vanmiddag kwam het verlossende telefoontje van de KNVB: Vrouwen 1 keert komend seizoen terug in de 2e klasse! Anna, Chaneequa, Deborah, Dina, Echica, Fleur, Hester, Ilse, Iris, Kim, Linda, Lisa, Marieke, Marielle, Michelle, Rianne, Roa, Roos, Shavonne, Sonja, Stef, trainers/coach & leider Rob en Jacco, assistent scheidsrechter Ramiz en shirtsponsor Jack Styles: van harte gefeliciteerd!!!

Lees verder06

Vacature trainer JO19-1

Voor ons O19 1 selectieteam zijn wij opzoek naar een ambitieuze en stevige trainer. 
We zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren trainer (ervaring op divisie of hoofdklasse-niveau is een pré) die onze talentvolle spelers voorbereidt op de stap naar de seniorenselectie. Een trainer die de spelers een stap verder brengt op vooral mentaal, tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken en samen presteren. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Je bent minimaal in bezit van TC 3. 

Van de beoogde groep van 18 spelers speelde een groot deel afgelopen seizoen ook Hoofdklasse O19. De promotie poule is toen net gemist, dus ook komend seizoen voldoende mogelijkheden. De training is op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en wedstrijden worden gespeeld op zaterdag. 

Lees verder voor de volledige vacature tekst.

Lees verder27

CLUBKLEDING

Omdat een fysieke winkel van onze kledingleverancier 100% Voetbal niet meer in Gouda is gevestigd (het filiaal op de Zeugstraat is gesloten), zal met ingang van het nieuwe seizoen Olympiakleding alleen via een ledenwebsite kunnen worden besteld. Op dit moment is men druk bezig deze website in te richten. Zodra de site operationeel is, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Commissie beheer clubkleding

Lees verder15

Interview met Stan en Marco de Ruiter

“Wat hebben we gelachen …” Dit is de rode draad door het interview dat ik met Stan en Marco de Ruiter op woensdag 13 mei 2020 heb. Stan vertelt met zijn kenmerkende Rotterdamse accent en droge voetbalhumor de ene na andere anekdote uit zijn 43 jaar bij Olympia. Als het clubhuis weer open is, zou ik hem zeker trakteren op een kopje koffie of een drankje om die verhalen uit zijn eigen mond te horen. Zoon Marco is even over vanuit de USA. Daar woont hij al 11 jaar en is hij technisch directeur bij Sparta United in Salt Lake City. Een Olympiaan in den vreemde.

Lees verder12

Contributie betalen met je Rotterdampas (kindpakket) en verplichte sportkleding via Kinderfonds Brede School

Leden van Olympia in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders/verzorgers een laag inkomen hebben (tot 120% van de bijstandsnorm), kunnen via twee tegoedbonnen op het kindpakket op de Rotterdampas de contributie (= het lidmaatschapsgeld) van Olympia betalen. Daarnaast kan voor verplichte wedstrijdkleding door deze ouders mogelijk een beroep worden gedaan op het Kinderfonds van de Brede School. Hoe werkt dit?

Lees verderSpeel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

 

 

Antonius College GoudaAntoniusmavo XLAgenda
Finales schoolvoetbal 5/6 bij Olympia - geannuleerd
Start Date/Time: Wednesday, May 13, 2020 1:00 PM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
End Date/Time: Wednesday, May 13, 2020 6:00 PM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Recurring Event: One time event
Importance: Normal Priority
Category: Voetbal
Location: Kantine
Description:

Vandaag bij Olympia de stadsfinale voor het schoolvoetbaltoernooi groepen 5/6 meisjes en jongens/gemengde teams. 

Contactpersonen Olympia: Esther van Zutphen en Wilma Neefjes

Contactpersoon Sport.Gouda: Jelle Melkert

Created by wilma neefjes On Friday, February 7, 2020 5:32 PM

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws