Bericht aan de ledenadministratie

Vul onderstaand formulier in bij een adreswijziging of wijziging van rekeningnummer. Ook kunt u dit formulier gebruiken voor het wijzigen van de betaalmethode voor de contributie of voor het opzeggen van het lidmaatschap.

 


Huidig adresNieuwe gegevens (vul alleen de wijzigingen in)Betaalwijze contributie


 


Lidmaatschap
 (Het kan na het verzenden even duren totdat de bevestiging verschijnt.)

* Required
Opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap moet vóór 15 juni gebeuren. Bij opzeggingen ná 15 juni ben je het komende seizoen ook nog lid inclusief de bijbehorende contributieverplichting.
Ga je niet naar een andere vereniging dan kun je opzeggen door een briefje te schrijven aan de secretaris. Je kunt dit briefje in de brievenbus deponeren (in de hal van het clubgebouw) of sturen naar  Postbus 849, 2800 AV  GOUDA.

Ook kun je gebruik maken van het formulier op deze pagina.

Ga je (binnen drie jaar) wel naar een andere vereniging dan is overschrijving nodig. 

Contributie

Contributie seizoen 2019/2020

Categorie half jaar heel jaar
Pre-pupillen (niet-spelend)
€ 19 
Voetbalschool € 73 € 146
Pupillen en junioren € 107 214
Senioren € 138 € 276
Senioren, niet spelend € 61 € 122
Donateurs € 40 € 80
Jeugdouder-lid
€ 56
7 tegen 7 (niet-competitie) en walking football € 44
€ 86
7 tegen 7 competitie
  € 108

 

Overige bedragen
   
Inschrijfgeld € 15,00 per lid
Extra contributie bij afkoop vrijwilligerswerk € 100 per seizoen
Contributie via papieren factuur
 € 5
per factuur

Het rekeningnummer van Olympia is NL58 INGB 0000 3458 48


Rotterdampas / Kindpakket - vergoeding lidmaatschapsgeld jeugdlid bij gezinnen met minimum inkomen

Bij Olympia kan met het kindpakket gekoppeld aan een Rotterdampas de jaarlijkse contributie (en het eenmalige inschrijfgeld) worden betaald voor jeugdleden van 4 t/m 17 jaar oud. Deze Rotterdampas met kindpakket kunt u aanvragen bij de gemeente Gouda als uw inkomen lager is dan 120% van de bijstandsnorm: website gemeente Gouda over de Rotterdampas. Let op: u kunt deze Rotterdampas met kindpakket alleen krijgen bij het Huis van de Stad, het gemeentekantoor aan de Burgemeester Jamessingel in Gouda. 

Nadat u de Rotterdampas heeft ontvangen, maakt u een kopie van deze pas en zet u de volledige naam en geboortedatum van uw kind hier op. Stuur deze kopie per e-mail naar secretaris@gcfc-olympia.nl  of doe de kopie in de brievenbus van het bestuur beneden in de hal van ons clubhuis. De secretaris zorgt er dan voor dat de contributie wordt betaald met de tegoedbonnen op uw kindpakket van de Rotterdampas. 

Let op! U krijgt per jaar 2 jeugdtegoedbonnen ( = samen een jaar contributie) van de gemeente. Deze tegoedbonnen zijn per stuk een half jaar geldig en kunt u maar één keer gebruiken. Dus niet voor zwemles of het jeugdtheaterhuis en in datzelfde half jaar ook voor voetbal. 

Heeft u vragen over het betalen van de contributie via de Rotterdampas? 

Gaby Dols, secretaris GC & FC Olympia, beantwoordt ze graag.  E-mail: secretaris@gcfc-olympia.nl 

Kinderfonds voor verplichte sportkleding

Naast de Rotterdampas bestaat ook de mogelijkheid om via het Kinderfonds (tot 18 jaar) een Olympia-tenue (shirt, short en kousen) aan te schaffen. Ouders kunnen via het website Brede School / aanvraagformulier kinderfonds een aanvraag voor vergoeding indienen. Dit formulier stuurt u op of doet u in de brievenbus van De Brede School Gouda. Bij dit formulier doet u ook een offerte voor de kleding. Die offerte kunt u opvragen bij de secretaris van Olympia, e-mail: secretaris@gcfc-olympia.nl. Heeft u vragen over of wilt u meer informatie over het Kinderfonds? Neem dan contact op met Ayse Candan (Brede School coördinator) via ayse.candan@bsgouda.nl of bel: 0182-527101.

Let op: het kinderfonds is een ander regeling dan het jeugdtegoed op de Rotterdampas. U kunt van het kinderfonds voor Olympiakleding gebruik maken omdat het tenue niet gekocht kan worden bij een winkel gekoppeld aan de Rotterdampas. 

U betaald met de jeugdtegoedbonnen van de Rotterdampas en krijgt toch een rekening?

Door een tekortkoming in het betaalsysteem van Olympia, ontvangt u soms toch een factuur voor de contributie via de ledenadministratie. U hoeft deze uiteraard niet te voldoen als u bij de secretaris heeft aangegeven via de Rotterdampas te betalen èn er voldoende tegoed op uw Rotterdampas staat. Het kan helaas ook gebeuren dat de contributie automatisch is afgeschreven van uw rekening, terwijl u met de Rotterdampas betaalt. Vraag dan aan uw bank het geld terug te storten (= storneren). Gaat het niet goed, neem dan contact op met secretaris Gaby Dols. 

--------------------------------------------------------------------------------------

Bekijk hier het contributiereglement en de vrijwilligersregeling.