Aan het begin van de competitie brengt Olympia sinds 2016 een seizoensgids (presentatiegids) uit. Een prachtig glossy magazine met veel foto's en informatieve artikelen. De lange geschiedenis van onze club, een van de oudste voetbalverenigingen in Nederland, ontbreekt uiteraard niet in deze gids. Evenals een overzicht van de vele commissies, werkgroepen, bestuursleden, die het huidige Olympia met hulp van vele andere vrijwilligers draaien. Van competitievoetbal tot talloze andere (maatschappelijke) activiteiten. Uiteraard ook altijd nieuws over ons vlaggenschip, de zondagselectie, en vanuit de jeugd, waar de spelers van de toekomst worden opgeleid. En natuurlijk ontbreekt ook voetbalhumor niet. Veel lees plezier!

 

Speciaal dank aan alle sponsoren, die een advertentie in het magazine plaatsten, waardoor we de seizoensgids kosteloos voor alle leden van Olympia (een exemplaar wordt per adres verstuurd) kunnen laten drukken.

 

De redactie bestaat seizoen 2019/2020 uit: Ton Molenaar, Wilma en Edo Neefjes. Je kunt de redactie bereiken via: redactie@gcfc-olympia.nl 

 

Hieronder linken naar de gidsen:

 

Presentatiegids 2019/2020

 

Seizoensgids 2018/2019

 

Seizoensgids 2017/2018

 

Seizoensgids 2016/2017