No Articles Found.
Vrijdag 27 mei; 31e Gehandicaptendag bij Olympia!

31e editie Olympia's Gehandicaptendag op vrijdag 26 mei 2017.


De dag na Hemelvaartsdag staat bij Olympia aankomend jaar al voor de 31e maal in het teken van de jaarlijkse Sport- en Speldag! Deze mooie dag wordt georganiseerd  voor de mensen met een mensen met een verstandelijke beperking. Omdat heel veel mensen de dag na Hemelvaartsdag vrij hebben, is er bewust voor gekozen om juist die dag deze mooie dag bij Olympia te organiseren! 

Aankomend jaar valt deze dag op vrijdag 26 mei 2017, dus bij deze alvast de oproep om deze datum met rood te omcirkelen in de agenda's! Dit voor zowel de vrijwilligers maar zeker ook voor de deelnemers, zij komen ook nu weer vroeg hun bed uit om met de allermooiste lach en met de sportkleding- en schoenen aan naar de Bodegraafsestraatweg te komen!

Voor de 30e keer is De Klup te gast bij Olympia voor een feestelijke en gevarieerde dag. Er is sport en spel, er kan lekker worden geluncht en op een verantwoorde manier gesnoept! Dit jaar met een mengeling van alle mooie activiteiten die de afgelopen 30 jaar zijn uitgevoerd! De terugkeer van een muzikaal trio, de springkussens, de spellen, en..... Tja, dat houden we nog even geheim! In ieder geval "Het Beste van 30 jaar Sport- en Speldag" is wat men de 6e mei kan verwachten op en rond de velden!

Elk jaar weer zijn er vele mensen op de been; veel vrijwilligers en belangstellenden van Olympia, zo´n 25 vrijwilligers van De Klup en ruim 100 deelnemers en om die mensen draait het, om voor hen een leuke dag neer te zetten waarbij ze op ongedwongen wijze, ieder op zijn/haar manier, er een feest van kan maken. En dat lukt altijd behoorlijk, de sfeer is prima, men heeft het er nog lang over en mensen komen ieder jaar weer terug. De Klup kijkt uit naar de dag waarop we weer naar Olympia gaan. De dank is groot aan iedereen die zich inzet voor deze mooie dag.

Altijd zijn we op zoek naar vrijwilligers! Ben je geïnteresseerd, stuur dan even een mailtje naar gehandicaptendag@gcfc-olympia.nl en je krijgt z.s.m. een reactie. En ook giften en donaties zijn meer dan welkom, want ook wij zijn helaas niets zonder financiën. Wil je een donatie doen, kan dat door een bedrag over te maken op IBAN nummer NL38RABO0116916575 t.n.v. R. Abbenhuis o.v.v. Sportdag Olympia 2017, waarvoor bij voorbaat hartelijk dank! 


WIJ BEDANKEN DE SPONSORS AN DE EDITIE IN 2016:

Van 't Hof Makelaardij
Buiten Eten + Drinken
Hoogvliet Nieuwe Gouwe
Erik van den Ban
Frank Vervoort
De Onderhoudsploeg van Olympia
Wapen van Reeuwijk

Allen hartelijk dank!!! 

Fotoalbum

SmoothGallery is not installed on this website, you need to install it manually.

Visit this page to for download link and installation instructions.