Fotoalbum

Get Adobe Flash player Install latest flash player if you can't see this gallery, or click here to see the html version.

Vrijwilligersavond 2007
Vrijdag 7 september jl. werd er bij Olympia weer een vrijwilligersavond georganiseerd. Het doel was om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in het seizoen 2006-2007. En om gezamenlijk op een gezellige wijze het nieuwe seizoen in te luiden.

En gezellig was het. Bekende, maar gelukkig ook (nog) minder bekende gezichten kwamen vrijdag 7 september naar het clubgebouw. Het was ook goed om te constateren dat veel vrouwen aanwezig waren. M.a.w. de aanwezige gasten waren een goede vertegenwoordiging van de verschillende Olympia geledingen.
 
Ons aller vriend, Daan de Rotte, reikte de gasten twee consumptiebonnen uit en bedankte hen door middel van een uitgebreid en welgemeend persoonlijk dankwoord. ("wat een spreker is die man ..."). De muziek werd weer prima verzorgd door de mannen van "My Way". Jack had weer een ijverig team achter de bar staan dat de gasten van drankjes en happjes voorzag. De stemming werd alsmaar beter. Op een gegeven moment waren de lichtvoetigen onder ons niet meer te houden en werd de dansvloer op zwierige wijze in bezit genomen.
 
Onze voorzitter, Edo Neefjes, sprak een dankwoord richting de aanwezige vrijwilligers en gaf aan dat komend jaar heel belangrijk zal worden. Immers, de plannen van het nieuwe bestuur worden het komende seizoen uitgerold. Daarbij is de inzet van onze vrijwilligers onmisbaar. Naast al het werk dat zij allemaal verrichten en het goede voorbeeld dat ze daarmee afgeven, zijn zij de oren, ogen en het hart van de club. Zonder hen en zonder de komst van meer vrijwilligers komen we als club niet vooruit.
 
Er is inmiddels al veel gedaan, maar er moet nog heel veel meer gebeuren. Dat mogen we niet onderschatten.  Er zal ook veel ondernomen worden om het samenwerken zo leuk mogelijk te maken en om regelmatig met elkaar te ontspannen. Laat de op vrijdag 7 september jl. aanwezige vrijwilligers in meerdere opzichten het voorbeeld voor anderen zijn. Wij hopen dat we volgend jaar dan een MEGAFEEST voor u mogen organiseren.
 
Leden en ouders van jeugdleden: samen met u willen wij er het komende seizoen voor gaan. Wij rekenen op u.