Wat is de Club van 100?

 

Club van 100

Het doel van de Club van 100 is het ondersteunen van de GC&FC Olympia met middelen en goederen die niet toehoren aan de basis behoefte/exploitatie van de vereniging. Tot de basis exploitatie rekenen we in ieder geval zaken als huur, gas, water, licht en voetbal /spelmaterialen. 

De jaarlijkse bijdrage was 100 gulden, maar door de komst van de Euro is het bedrag aangepast naar   € 50,=.

De Club van 100 heeft onder andere bijgedragen aan de speeltuin, tenten voor pupillenkamp, demontabel podium, aankleding Olympia complex ivm 125 jarig bestaan, aanschaf AED en restauratie van het clubvaandel.

De laatste jaren heeft de Club van 100 gereserveerd voor de nieuwbouw. Resultaat in de prachtige nieuwbouw is de bar welke door de Club van 100 is betaald.

Door de Club van 100 zijn zaken aangeschaft waarmee de vereniging vele jaren profijt heeft, bijvoorbeeld de speeltuin. Mede door de nieuwbouw heeft de speeltuin een andere veel betere zichtbare plaats gekregen bij het nieuwe clubgebouw.

Jaarlijkse bepalen de leden van de Club van 100 waaraan het geld wordt besteed. Als je nu lid wordt dan kan je ideeën voordragen (welke onder de doelstellingen van de Club van 100 vallen) maar ook mee stemmen over die bestedingen. De stemming en/of vergadering vindt jaarlijks plaats.

Najaar 2014 hebben een aantal leden van de Club van 100 voorgedragen om terras meubilair aan te schaffen voor het dakterras van de nieuwbouw. 

Ben je nog geen lid en wil je de Club van 100 ondersteunen meld je dan aan bij:

Martin Swets (Voorzitter),  Martin Deelen (Penningmeester), Frank Vervoort (lid) of met het onderstaande formulier.

  

Leden

Joeri Benjamens    Arie van den Berg   Marco van den Berg    Cees Besseling    Dirk Jan Blok   Nico den Broeder    Dirk van Dam    Martin Deelen   Paul Deelen    Familie Dols    Eline van Doorn   Jan Willem van Doorn    Martijn van Doorn   Joost Dortwegt   John van Dijk   Duncan Eduard  Guus Eugster   Mitchel Eugster  Carl Flux   Marco Fredriks   Dion Gorter   Vincent Govers   Thijs van Groningen    Geert Grootendorst   Tim Hemerik   Rob Henzen     Michel Heuvelman    Nico in 't Hout    Pim Janssen   Pascal Korteweg Maris   Tom Kraaijeveld   Harry van der Laan   Teun Lammertse     Rob Laurs    Victor Laurs  Joey Lugt   Anneke Lugthart  Edward Lugthart   Peter Lugthart    Cees Nagtegaal   Edo Neefjes   Bert van Niekerk   Jan van Os   Onno van Os   Jan Oudijk   Djordy Plomp   Quincy Plomp  Willem de Rotte    Stan de Ruiter   sweetsecrets.nl   Dorith van der Steen   Han Stein   Paul Spijkerman   Martin Swets   Jack Tomson    Jan Tuyl  Johnny Veerman   Martin van Velzen  John Vermeulen   Frank Vervoort    Errol Vleggeert   Henk Vos 

Aanmelden

Submit
* Required