Wat is VoetbalFIT voor Vrouwen 30+?

Rondjes lopen in het park saai? Een Oranje Leeuwin worden te veel van het goede? Kom dan meedoen met VoetbalFIT, wekelijks op donderdagavond van 20.15 tot 21.30 uur bij GC&FC Olympia. Al het beste van bootcampen, de lol van het voetbalspel, de gezelligheid van een teamsport.

VoetbalFIT = skills en conditie. De training start met een warming up, gevolgd door conditie-, krachtoefeningen en voetbal skills. Afsluitend brengen we het geleerde in de praktijk met een partijtje voetbal. En: voor wie wil een drankje in het clubgebouw na afloop.

De trainer 

Lars Harfterkamp is werkzaam als fysiotherapeut en een ervaren voetballer en trainer. Haalt plezier uit bewegen van en met mensen en is een rasechte Olympiaan. Met deze achtergrond weet hij precies de juiste combinatie te maken voor VoetbalFIT. Hij heeft dan ook veel zin om er een succes van te maken! 

Assistent trainer

Annabel Schouten voetbalt zelf in MO17-1. Zij is eerstejaars student sport en bewegen in Utrecht en loopt o.a. stage bij SPORT.GOUDA. Eerder trainde ze een meisjesteam bij Olympia. Op donderdagavond assisteert zij Lars bij de training. 

Contributie

Olympia start deze nieuwe activiteit in september 2020 met steun van de Goudse Sport Impuls regeling. Dankzij deze subsidie is mee doen tot de winterstop (december 2020) gratis. Er geldt een maximum van 25 deelneemsters! Daarnaast ontvang je een mooi Olympia trainings-shirt in bruikleen. De doelstelling is om na de winterstop door te gaan. Na een evaluatie in november volgt er een update over het vervolg programma.

Nieuwe Spelers

Wil jij mee doen met VoetbalFIT? Meld je dan aan als aspirant lid (aanmeldformulier) op deze website en vul bij toelichting in dat het gaat om ‘Voetbal FIT VR 30+’. Is de groep vol, dan ontvang je bericht dat je op de wachtlijst staat. We hebben zoveel aanmeldingen gehad dat we proberen een tweede groep in de eerste week van oktober 2020 op te starten. 

Contactpersoon 

Heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje naar initiatiefneemster Eva van Groningen via e-mail voetbalfit@gcfc-olympia.nl. Mocht je niet in de doelgroep vrouwen 30+ vallen maar wel geïnteresseerd zijn dan horen we dat ook graag!

Programma

  • Donderdagavond van 20.15 tot 21.30 uur
  • Op het trainingsveld van GC&FC Olympia (natuurgras)
  • Start: donderdagavond 3 september 2020
  • Pilot loopt t/m december 2020 

In de pers

 

Trainer Lars Harfterkamp - initiatiefneemster Eva van Groningen - lid eerste uur Arlette van Schie (8/2020/WN)